Kako su Turci i Ustaše po drugi put okupirali, uništili i opljačkali Hrvatsku?

Dati Hrvatsko državljanstvo građanima Bosne i Hercegovine i omogućiti im da glasaju protiv Hrvata, naroda kojem ne pripadaju, u zemlji u kojoj nisu rođeni, u kojoj nikad nisu živjeli, presedan je jednak velikosrpskoj okupaciji Hrvatske i stvaranju nekakvih SAO krajina. I baš kao što mi Hrvati nismo željeli Veliku Srbiju i Srpske autonomne pokrajine u Hrvatskoj tako ne želimo, ni Bosnoslaviju, ni ponovnu (drugu po redu), okupaciju Hrvatske od strane Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine i njihove Turske rodbine iz Dalmatinske zagore.

Tko stoji iza još jednog Bosansko-Hercegovačkog pokušaja okupacije Hrvatske?

Povijest jasno pokazuje da je uzrok velike većine problema na Balkanu Katolička crkva i njen pokušaj širenja svojih teritorija, vlasti i bogatstva na teritorij na kojem su živjeli muslimani i pravoslavci. Nakon relativno uspješnog širenja vlasti katoličke crkve u Bosni i Hercegovini, u Austrougarskoj, useljavanja katolika, iseljevanja nevjernika i uglavnom nasilnog prekrštavanja lokalnog stanovništva muslimana i pravoslavaca katolička crkva je svjesna zla, koje je učinila, shvatila da ako želi opstati na tim teritorijima, onda svakako mora osigurati zaštitu moćnijeg i brojnijeg naroda. I upravo zato Katolička crkva nas Hrvate već duže vrijeme nastoji uvjeriti da su preobraćeni Turci i Ustaše,  protiv kojih smo  mi Hrvati stoljećima ratovali – preko noći postali Hrvati.

No, Hercegovačka katolička crkva putem svojih preobraćenih podanika želi vladati Hrvatskom!

Vjerojatno je da je početak širenja katolicizma u BiH bio odluka Vatikana, no poslije se sve promijenilo te su vlast u Bosansko Hercegovačkoj crkvi preuzeli preobraćeni potomci Turaka, isti oni koji su stoljećima pljačkali i pokušavali okupirati Hrvatsku. I logično je da je nakon preobraćenja takvim Turcima, Poturicama i Ustašama prvi cilj bio okupacija Hrvatske. Prvi pokušaj  okupacije Hrvatske od strane Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine bio je nasilno dovođenje Bosanca Ante Pavelića i njegovih Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine na vlast u Hrvatskoj 1941. godine. I nemojte ni pomisliti da Bosanski Turčin Ante u svemu tome nije imao i svekoliku pomoć Bosansko-Hercegovačke katoličke crkve. Najveći zagovornici te okupacije Hrvatske i ubijanja i prekrštavanja Srba, Židova i Roma bili su upravo katolički svećenici. Smiješno je i da se danas potomci istih tih ratnih zločinaca svesrdno zalažu da se osuđenog ratnog zločinca i izdajnika Hrvatskog naroda Alojzija Stepinca, proglasi svetim. Naravno to bi bio veliki korak za Katoličku crkvu jer osuđeni ratni zločinci dosad još nikad nisu bili i sveci, pa Vatikan time i nije baš oduševljen.

Nakon što je jedna njihova okupacija Hrvatske ugušena u krvi, Turci i Ustaše su dugo pripremali slijedeću!

Propast Ustaškog režima okončan je onako kako su je Turci i započeli – krvlju. No, ovaj put nije bilo riječ o krvi nevinih Srba, Hrvata Židova i Roma, nego o krvi Turskih i Ustaških okupatora i zločinaca. Umjesto silom nametnutog preobraćenog Turčina iz Bosne i Hercegovine Ante Pavelića na vlast u Hrvatskoj je došao Hrvat – Tito. Hrvatski narod je napokon mogao i odahnuti i normalno živjeti. Bez krađa, bez pljačke, bez Turskog lopovluka, bez krivotvorenja Hrvatske povijesti i bez ubijanja i klanja nevinih Srba, Židova, Hrvata i Roma i njihove djece. No, Turci i Ustaše i njihova Bosansko Katolička crkva nisu mirovali i nisu odustali od još jednog pokušaja okupacije Hrvatske. Ustaše su se inozemstvu nastavile baviti onim što jedino znaju –Terorizmom, a Bosansko Hercegovačka crkva je nastavila s planom pretvaranja navodno “Hrvatske katoličke crkve”, u crkvu čiji svećenici su u 99 posto slučajeva potomci preobraćenih Turaka iz Bosne i Hercegovine.

Slijedeća faza okupacije Hrvatske od strane Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine bio je Franjo Tuđman…

Što reći o čovjeku koji je navodno mrzio Srbe, a proveo je pola života u Beogradu (glavni grad Srbije), koji je bio predsjednik FK Partizan i čiji su potomci pola Srbi, a pola Hrvati? Što reći o čovjeku koji je opljačkao i uništio Hrvatsku? Što reći o čovjeku koji je znajući da će to dovesti do rata s Srbima i stradanja Hrvatske u Hrvatsku suprotno interesima Hrvatskog naroda na vlast doveo Turke i Ustaše iz Bosne i Hercegovine i inozemstva na čelu s poznatim Ustaškim teroristom Gojkom Šuškom. Što reći o čovjeku koji bi danas da je živ bio osuđeni ratni zločinac s trajnim boravkom u zatvoru za ratne zločince u Haagu. Najbolje je o Krivoustom ljigavcu ne reći ništa, jer o njemu najviše govori upropaštena, uništena i opljačkana Hrvatska. No, ako ćemo iskreno Franjo Tuđman i Alojzije Stepinac su jedni od naših najvećih favorita u borbi za titulu – Najvećeg izdajnika u povijesti Hrvatskog naroda.

Izdajnik Franjo nije bio glup…

No, iako je bio jedan od najvećih izdajnika i lopova u novijoj Hrvatskoj povijesti Franjo Tuđman nije bio glup. Znao je da Hrvatski narod ne voli i ne podnosi Ustaše iz Bosne i Hercegovine i Dalmatinske zagore i da bi vrlo lako mogao izazvati pobunu, revoluciju i biti smijenjen ako nastavi Hrvatima nametati omržene i priglupe Turke i Ustaše iz Bosne i Hercegovine. Upravo zato u Tuđmanovo vrijeme Turci i Ustaše se nigdje nisu spominjali i Ustaštvo je bilo zabranjena tema. A, kao i svi kurvini sinovi Turci i Ustaše su strpljivo šutjeli, skrivali se i tek deset ili petnaest godina nakon Tuđmanove smrti otkrili svoje postojanje. Okidač je bilo kampiranje navodnih branitelja, a zapravo Bosanaca i Hercegovaca, koji su se i pod cijenu prijetnje plinskim bocama željeli dokopati Hrvatskog državljanstva, Hrvatskih mirovina i kao pravi nametnici i paraziti živjeti na račun naroda kojem ne pripadaju i kojem nikad nisu pripadali.

A, u međuvremenu su Franjo i njegovi Hercegovački jarani privatizirali i opljačkali Hrvatsku!

No, Franjo i njegova Ustaška družina (Gojko i Jarani) nisu bili lijeni, pa su vrlo detaljno i uspješno opljačkali i privatizirali Hrvatsku. Sva imovina koja je pripadala svim Hrvatskim građanima i Hrvatskom narodu preko noći je postala vlasništvo Bosanaca i Hercegovaca, njihove Ustaške dijaspore i njihove Ustaške crkve. Tvornice su se prodavale za jednu kunu, otpuštalo se tisuće Hrvata, radnika rođenih u Hrvatskoj i sve to pripalo je naravno samo Turcima i Ustašama iz Bosne i Hercegovine, Dalmatinske zagore i njihovim vjernim slugama domaćim izdajnicima. Vlasnici Hrvatske postali su razni Rajići, Pašalići, Mamići, Kutle, Todorići. Svima njima zajedničko je to da potječu ili dolaze iz BiH, da su im preci bili Turci i da oni sami nikad nisu bili, a niti će ikad postati – Hrvati.

Turčin, muslimanske vjeroispovijesti, koji je preko noći postao Hrvat!

Stanje priglupog  ustaškog uma najbolje opisuje pojava Zlatka Hasanbegovića, Bošnjaka kojeg se zbog gluposti i ekstremizma odrekao i vlastiti Bošnjački narod, no koji je preko noći  Alahovom voljom ili  božjim čudom postao – Hrvat. I to ne bilo kakav Hrvat nego najveći od svih. Veći od svih nas Hrvata čiji su se preci 500 godina borili protiv njegove Turske rodbine. Najsmješnije u cijeloj toj priči je to da takav nepreobraćeni Turčin ima podršku navodno Hrvatske, a zapravo Bosansko-Hercegovačke Katoličke crkve. Sve to pokazuje da su Turski i Ustaški svećenici svjesni da ih Hrvatski narod ne voli i ne podnosi i da im je Turčin muslimanske vjeroispovijesti puno bolji, vjerniji i odaniji saveznik od bilo koga rođenog u Hrvatskoj. I nemojte ni pomisliti da se Turci i Ustaše ne sjećaju Bleiburga i da nisu svjesni da bi im se Bleiburg vrlo lako mogao još jednom dogoditi.

Što Turski i Ustaški okupatori žele postići?

Kao i svaki okupatori dosad Turci i Ustaše žele iseliti, uništiti ili promijeniti i asimilirati Hrvatski narod. Sjetite se da su nam Mađari nametali Mađarski jezik, Mađarsku zastavu, Srbi navodno bratstvo i jedinstvo, navodni Srpsko –Hrvatski, a zapravo Srpski jezik, a tako nam i Turci i Ustaše pokušavaju nametnuti svoje Turske običaje, mentalitet Turskih lopova i izmišljenu povijest, koja nekim čudom dokazuje da oni nisu Turci, nego da su Hrvati. Sve kulturne vrijednosti koje je Hrvatski narod stoljećima stvarao beznačajne su u usporedbi s Turskim i Ustaškim vjekovnim divljaštvom i nekulturom, umjesto poezije Tina Ujevića i Vesne Parun nameću nam se Turski narodnjaci (suzama sam lepio tapete), a umjesto proze velikog Miroslava Krleže nameće nam se proza nižerazrednog amaterskog književnika, oficira u Ustaškoj vojsci i ratnog zločinca Mile Budaka. Kako je krenulo ne bi nas čudilo da Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine ubrzo zabrane i naš materinji Hrvatski jezik i posebno ono što im najviše smeta, a to su – sva Hrvatska narječja.

A, okupacija i pljačka Hrvatske i dalje se nastavlja!

O tome koliko je Hrvatska zapravo okupirana od strane Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine i Dalmatinske zagore najviše nam govori politika. Navodno slobodnim Hrvatskim saborom umjesto Hrvata se šeću i glasaju: Turci i Ustaše iz Argentine, Australije i drugih dijelova njihove Otomanske dijaspore, Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine i Šiptari. U navodno Hrvatskoj HDZ-ovoj vladi ima više ministra i osoblja rođenih u BiH, nego Hrvata rođenih u Hrvatskoj. Čini li se vama da su Hrvati preglupi da bi vodili vlastitu državu ili vam se ipak čini da je Hrvatska okupirana zemlja u kojoj se Hrvate rođene u Hrvatskoj namještenim izborima u kojim glasaju građani neke druge države, koji Hrvatsku nisu vidjeli ni na razglednici, namjerno onemogućava da vladaju svojom Hrvatskom zemljom? Sličnu situaciju ćete susresti gotovo svugdje. I u policiji, u vojsci, u sudstvu, u ministarstvima, u privredi, u bankarstvu. Svuda i svugdje u Hrvatskoj na vlasti su isključivo Turci i Ustaše iz BiH ili Dalmatinske zagore. Mi Hrvati kao da ne postojimo iako je ovo naša Hrvatska, a ne njihova Bosansko-Hercegovačka domovina i država.

Zapošljava se Turska rodbina iz BiH, a Hrvati se u potrazi za poslom iseljavaju iz vlastite domovine…

Državni sektor prepun je Bosančerosa iako oni zapravo nemaju što raditi ovdje jer Hrvatska nije njihova domovina i iako su svjesni da ih mi Hrvati ne želimo ovdje u Hrvatskoj. Zašto bi u državnoj službi radili Hrvati, Međimurci, Podravci, Zagorci, Zagrepčani, Slavonci, Ličani, Kotorani , Primorci, Istrijani ili Dalmatinci kad umjesto njih u Hrvatskoj mogu pljačkati i krasti Turci i Ustaše iz BiH, dijaspore i Dalmatinske zagore? Upravo oni protiv kojih smo mi Hrvati stoljećima ratovali! Grad Zagreb ne smije imati za gradonačelnika Zagrepčana rođenog u Zagrebu, jer bi se Turci iz BiH, onda osjećali kao ono što i jesu – neželjeni i nepozvani gosti i u Zagrebu i u našoj Hrvatskoj domovini. Predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti je Turčin iz Dalmatinske zagore. Izbornik Hrvatske reprezentacije je Turčin rođen u Livnu, glavni šef HNS-a, lopov i kriminalac, pobjegao je k svojoj Turskoj rodbini u Hercegovinu, a njegov priglupi Hercegovački zemljak Davor Šuker još uvijek pokušava razlučiti što je bilo prije – žito ili kukolj. I da ne nabrajamo dalje…

Nitko nikad nije opljačkao Hrvatsku kao majka svih lopova – Andrej Plenković!

U Jugoslaviji Hrvatski novac je završavao na Kosovu, no danas puno više Hrvatskog novca završi u Bosni i Hercegovini jer su Bosanci i Hercegovci u Hrvatskom saboru donijeli zakon, po kojem su siromašni građani Hrvatske dužni financirati njihovu bogatu Tursku rodbinu u Hercegovini. No, pljačku svih pljačaka izveo je još jedan kandidat za najvećeg izdajnika u povijesti Hrvatskog naroda, koji je Bosancima i Hercegovcima, koji nisu Hrvati i nisu branili našu Hrvatsku domovinu, dodijelio braniteljske penzije i time običnim Hrvatskim građanima, koji kopaju po smeću iz ionako praznih džepova oteo i opljačkao još nekoliko milijardi dolara. Da bi stvar bila još gora dotični Plenković u maniru najgoreg Turskog lopova novcem siromašnih Hrvatskih građana financira Bolnice i katoličke crkve u Bosni i Hercegovini, odnosno domovini svojih Turskih i Ustaških gospodara. Dotični Plenković se najviše narugao Hrvatskim građanima kad je rekao da novaca za bolesnu Hrvatsku djecu nema, da bi odmah zatim iz Hrvatskog državnog proračuna uplatio 36 milijuna eura za izgradnju bolnice u Mostaru (BiH). No to naravno nije sve. Bosansko Hercegovačkoj crkvi darovao je i 3,6 milijuna eura da bi jadni Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine vratili kredite kojim su se zadužili, Da bi stvar bila još neobičnija Vrhbosanska nadbiskupija je u ime tog kredita založila nekretninu u Hrvatskoj do koje je naravno došla na neobičan način tijekom privatizacije u Hrvatskoj.

Konačni zaključak: Nama Hrvatima ponovno treba – Pokret otpora!

Žalosno je što to moramo priznati, no Srbi su bili u pravu. Dolazak Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine, njihove dijaspore i rodbine iz Dalmatinske zagore u Hrvatsku najgore je što se moglo dogoditi Hrvatskom narodu. I prvi put kad su u koncentracionim logorima ubijali i odrasle ljude i djecu i drugi put kad su upropastili, opljačkali i oskvrnuli sve ono što su naši Hrvatski preci stoljećima stvarali. Pokazalo se također i ono što smo znali stoljećima, a to je da Srbi nisu najveći neprijatelji Hrvatskog naroda, nego da su to upravo oni protiv kojih smo i mi Hrvati i Srbi stoljećima ratovali – Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine i njihova Turska rodbina iz Dalmatinske zagore. Isto tako pokazalo se i da je Tito bio u pravu ali da nije bio dovoljno temeljit. No, za vjerovati je da Hrvatski narod i svi drugi građani Hrvatske rođeni u Hrvatskoj pronaći način da se ukine ova Bosansko Hercegovačka okupacije Hrvatske i da Turci i Ustaše opet, po drugi put, budu kažnjeni za sve zločine, lopovluke i krađe, koje su učinili u Hrvatskoj.

Potrebno je razmišljati i unaprijed da nam se greške ne bi ponovile…

Samo ovaj put mi Hrvati moramo biti i pažljiviji i temeljitiji jer ne bi bilo u redu da se Turski i Ustaški lopovi opet za 40 ili 50 godina vrate u Hrvatsku.

 

 

Napisao, uredio i obradio: Nenad Grbac

————————

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

 

Možda vam privuće pažnju...

error: Content is protected !!