Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Demokracija – a što je to?

Demokracija u današnjoj Hrvatskoj postoji isto toliko koliko je postojala u nekadašnjoj Jugoslaviji. I ovdje kao i tamo Hrvatski narod nitko ništa ne pita i Hrvatski narod o apsolutno ničem ne odlučuje. O svim pitanjima važnim za život i opstanak hrvatskog naroda odlučuju političari, Hercegovačka crkva, Europska unija, interesne skupine i Ustaška dijaspora iz Bosne i Hercegovine. Izlazak na navodno demokratske izbore za Hrvata rođenog u hrvatskoj je unaprijed izgubljena bitka, zato jer u navodno slobodnoj Hrvatskoj smiju glasati i državljani nekih  drugih država što je nespojivo s idejom slobode, samostalnosti i nacionalnog suvereniteta bilo kojeg naroda i zato jer su izborni zakoni pisani tako da uvijek pobjeđuje samo jedna strana.

Političari odlučuju doslovno o svemu!

Političari odlučuju doslovno o svemu. Recimo novac koji se nekad davno izdvajao za nerazvijene krajeve u Jugoslaviji danas začudo opet odlazi u nerazvijene krajeve bivše Jugoslavije, odnosno Turcima i Ustašama u Bosnu i Hercegovinu, bez da je bilo tko nas Hrvatske građene pitao slažemo li se s time. Hrvatska sirotinja i penzioneri jedva sklapaju kraj s krajem i jedva preživljavaju, a Rvatski političari i dalje šalju milijarde dolara Hrvatskog novca svojoj Turskoj i Ustaškoj rodbini u Hercegovini.

Svima manje da bi samo neki imali više!

Izdvajanja za zdravstvo, socijalu, kulturu, školstvo i normalan život svih hrvatskih građana svakim danom se smanjuju, no zato rastu izdvajanja za političare, njihove stranke i udruge, navodne branitelje, Hercegovačku crkvu, Europsku uniju i Ustašku dijasporu iz Bosne i Hercegovine.

Iseljavanje Hrvata – ostvarenje vjekovnog Ustaškog sna

Hrvati su sve siromašniji, a političari, crkva, EU, Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine sve bogatiji. Narod se od neimaštine brani iseljavanjem, a Ustaški teoretičari iseljavanja Hrvatskog naroda iz Hrvatske i useljavanja njihove Turske rodbine zadovoljno trljaju ruke…

A, Hrvatski dug raste…

A, hrvatski dug stranim bankama (bez ikakve mogućnosti Hrvatskog naroda da kontrolira političare, koji nas gotovo svakodnevno zadužuju), u ovom trenutku iznosi više od 60 milijardi dolara.  A, ako se pitate što smo svi mi radili dok su nas kreteni zaduživali odgovor je jednostavan: Poput osobe sa slike gurali smo glavu u pijesak i pravili se da ništa ne vidimo i ništa ne čujemo. Naravno, to nas ne oslobađa odgovornosti,  no ne oslobađa odgovornosti, ni Rvatske političare, koji su nas i opljačkali i zadužili i natjerali da glumimo gljive.

 


 Koga briga što Hrvatski narod misli!

A, da se hrvatski narod ništa ne pita i da narod zapravo o ničem ne odlučuje govore nam i sljedeći podaci o referendumima, koji su održani i koji nikad nisu održani. Kod onih koji su održani važno je naglasiti da su baš njih, odnosno njihove rezultate Hrvatski političari iskoristili kako bi opljačkali, uništili i iselili Hrvatski narod.


Sjećate li se referenduma na kojem smo mi Hrvati izglasali da želimo živjeti u slobodnoj i samostalnoj Hrvatskoj?

Vjerojatno je da se sjećate jer taj referendum je zaista i održan!

No, rezultati tog referenduma nam nisu donijeli ništa dobrog jer je zahvaljujući njima najveći izdajnik hrvatskog naroda FranjoTuđman u Hrvatsku umjesto Srba doveo nove okupatore, odnosno  nepozvane i neželjene Turke i Ustaše iz Bosne i Hercegovine i Ustaške Dijaspore, a oni su naravno odmah započeli rat sa Hrvatskim Srbima, te uništili, iselili, opljačkali i privatizirali Hrvatsku.

——————————-

Sjećate li se referenduma u kojem se mi Hrvati odrekli slobode i samostalnosti u korist državljana Bosne i Hercegovine i Kosova i omogućili  im da u našoj jedinoj domovini Hrvatskoj imaju ista ili čak i veća prava od nas Hrvata koji smo ovdje rođeni.

Naravno da se ne sjećate jer taj referendum nikad nije održan!

——————————-

Sjećate li se referenduma u kojem smo se mi Hrvati pristali na izborni sustav u kojem Bosanska manjina + njihovi rođaci Turci i Ustaše iz Dalmatinske Zagore bez problema mogu nadglasati cijeli Hrvatski narod (bez obzira što nas ima oko 4 milijuna, a njih zajedno s braniteljima, tajkunima i svim drugim povlaštenima samo oko 500 000 tisuća. Budimo iskreni i recimo da je takav izborni zakon u kojem u Hrvatskoj mogu glasati i državljani drugih država veća prevara od svega onog što su nam Mađari, Austrijanci i Srbi stoljećima radili.

Naravno da se ne sjećate jer taj referendum nikad nije održan!

——————————-

Sjećate li se referenduma u kojem smo mi Hrvati pristali da našom Hrvatskom crkvom upravljaju svećenici iz Bosne i Hercegovine i Dalmatinske zagore. Pitanje je i zašto mi Hrvati kao navodno slobodan narod ne možemo imati svoje Hrvatske svećenike i vjeroučitelje,  nego baš svi ili velika većina svećenika i vjeroučitelja moraju biti rođeni u BiH i biti državljani neke druge države?

Naravno da se ne sjećate jer taj referendum nikad nije održan!

——————————-

Sjećate li se referenduma u kojem smo mi Hrvati odobrili dolazak Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine i njihove Ustaške dijaspore (Gojko Šušak i družina) u Hrvatsku i  odobrili im da započnu novi rat sa Srbima?

 Naravno da se ne sjećate jer taj referendum nikad nije održan!

——————————-

Sjećate li se referenduma u kojem smo mi Hrvati odobrili da hrvatska vojska uđe  u Bosnu i Hercegovinu i umiješa se u rat između Srba, Bošnjaka i Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine. Javna tajna je i da je činjenica da je Hrvatska vojska prešla Hrvatske granice držana u tajnosti, zato jer su Tuđman i njegovi Ustaški gospodari znali da Hrvatski narod nikad ne bi odobrio agresiju Hrvatske vojske na drugu državu.

Naravno da se ne sjećate jer taj referendum nikad nije održan!

——————————-

Sjećate li se referenduma u kojem smo se mi Hrvati odrekli tadašnje društvene imovine (imovine u vlasništvu svih građana Hrvatske), i poklonili je Bosansko-Hercegovačkim ljigavcima i Tajkunima. poput Luke Rajića, Miroslava Kutle-a, Ivice Todorića, Zdravka Mamića, Ljube Česića Rojsa i drugih.

Naravno da se ne sjećate jer taj referendum nikad nije održan!

——————————-

Sjećate li se referenduma u kojem smo mi Hrvati odobrili provođenje Tuđmanove sulude ideje o 200 bogatih bosanskih obitelji u Hrvatskoj? Naravno i da tih 200 bogatih obitelji podrazumijeva i obrnuto, odnosno to da su svi mi Hrvati ostali siromašni i opljačkani što su najveći izdajnik hrvatskog naroda Tuđman i Bosansko Hercegovačka stranka po imenu HDZ-e i ostvarili…

Naravno da se ne sjećate jer taj referendum nikad nije održan!

——————————-

Sjećate li se referenduma u kojem smo mi Hrvati odobrili prodaju državnih tvrtki poput INE ili Hrvatskog Telekoma što je na kraju rezultiralo silnim krađama i silnim bogaćenjem većeg dijela članova stranke po imenu HDZ-a , koji nikad nisu otkriveni, pa nikad nisu osuđeni ni na nekoliko dana guljenja krumpira.

Naravno da se ne sjećate jer taj referendum nikad nije održan!

——————————-

Sjećate li se referenduma u kojem smo mi Hrvati odrekli antifašizma, partizana i Tita i prihvatili turcizam, fašizam, ustaštvo, rasizam, mržnju klanje i pljačku kao ideološko opredjeljenje, koje nam neželjni došljaci i dotepenci Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine i Dalmatinske zagore već 80-ak godina neuspješno pokušavaju nametnuti.

Naravno da se ne sjećate jer taj referendum nikad nije održan!

——————————-

Sjećate li se referenduma u kojem smo mi se Hrvati odrekli budućnosti naše Hrvatske djece samo zato da bismo isplaćivali braniteljske penzije Turcima i Ustašama iz Bosne i Hercegovine. Istim onim koji su i izazvali rat sa Srbima i koji nisu branili naše hrvatske, nego svoje Turske ili Ustaške domove u BiH.  A, pitanje je što bi se njihovim Ustaškim domovima dogodilo da Hrvatska vojska nije prešla granicu susjedne države i spašavala lažljivce i lopove koji danas tvrde da su oni braneći svoje Turske domove zapravo branili nas Hrvate.

Naravno da se ne sjećate jer taj referendum nikad nije održan!

 


 

Prilog:  Što se običnim ljudima događa kad “pametni” Rvatski političari izglasaju “Zakon o pljački” 

I dok narod Hrvatski jedva preživljava, Rvatski političari nas i dalje zadužuju i dalje šalju milijarde hrvatskih dolara svojoj Ustaškoj rodbini u Hercegovini i dalje pišu priglupe zakone koji imaju samo jednu svrhu – pljačku hrvatskog naroda.

I upravo zbog toga odlučili smo objaviti i video prilog koji govori o zakonu o ovrhama koji su “bogom dani” Rvatski političari tako lukavo napisali i izglasali:

 

 

Napisao i obradio: Nenad Grbac

————————

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

 

Možda vam privuće pažnju...