Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kako kradu A. P. i njegovi Bosančerosi?

Svi oni koji prate portal “Nema kompromisa”, znati će da smo ne tako davno pisali o osobi koja se odaziva na inicijale A. P. u članku Superplenky – majka svih lopova opet krade Hrvatima i poklanja Bosancima i Hercegovcima. U tom članku smo već na početku mandata navodnog predsjednika vlade Andreja Plenkovića, popularno nazvanog “Majka svih lopova”, upozoravali da A. P. i njegovi naredbodavci i poslušnici sprovode pljačku neviđenih razmjera i izjavili da je bivši predsjednik vlade republike Hrvatske Ivo Sanader u odnosu na Superplenkija i njegove suradnike iz Bosne i Hercegovine najobičniji sitni lopov, te da su razmjeri svih pljačka, koje je on izveo uz pomoć svojih stranačkih kolega neusporedivi s načinom na koji hrvatsku državu pljačkaju A. P. i njegovi Bosanskohercegovački jataci.

No, da ne dužimo taj članak moći čete pročitati na adresi: https://nema-kompromisa.com/?p=1815

Kako opljačkati Hrvatsku?

To je pitanje o kojem Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine i Dalmatinske zagore i njihova katolička crkva razmišljaju već stoljećima. Još od vremena kad su kao Turci, Poturice i Turski vazali provaljivali u Hrvatsku, pljačkali, palili, krali, ubijali i nabijali na kolac i Hrvate i Hrvatske Srbe. Nakon što su se Bosanski Turci i Poturice preobratili katolička crkva i Vatikan su sav njihov bijes usmjerili prema nevjernicima odnosno Muslimanima i naročito Srbima što je dovelo do mnogih ratova i klanja i ratnih zločina . No, Istovremeno u Hrvatskoj jača građanska svijest. Ni Stjepan Radić, ni Vlatko Maček, nisu vjerovali, ni katoličkoj crkvi, ni izmišljenim Rvatima, Turcima i Poturicama, odnosno Dinaroidima iz Bosne i Hercegovine i Dalmatinske zagore. Još 30-tih godina prošlog stoljeća Vlatko Maček je upozoravao na Dinaroide i opasnosti koju oni donose. Predvidio je i da će eventualni dolazak Dinaroida na vlast u Hrvatskoj imati za posljedicu masovna klanja, zločine i pljačku. Sve to dogodilo se u trenutku kad je on sam odbio surađivati s nacistima i kad su “Svetac ubojica”, po imenu Alojzije Stepinac i katolička crkva na vlast doveli Poturice, odnosno Turke i Ustaše iz Bosne i Hercegovine. No, to je samo bio početak stravične pljačke i zločina koje su Turci i Ustaše i njihova katolička crkva učinili u Hrvatskoj.

U Titovo vrijeme Turci i Ustaše su se raspršili po cijelom svijetu

Oslobađanjem hrvatske od vlasti zločinačkog Ustaškog režima Turci i Ustaše su se raspršili po cijelom svijetu, odnosno po svim opskurnim zemljama. koje su primale odbjegle Naciste, ratne zločince i njihove suradnike. Ako ste ikad slušali usiljeni plač i spominjanje nesretnih žrtava u Bleiburgu tad je dobro znati da je tamo nije bilo nesretnih žrtava, nego da je Bleiburg bio Božja kazna za sve zločine koje su Turski i Ustaški lopovi učinili u Jasenovcu i cijeloj Hrvatskoj. Isto tako važno je naglasiti da u Titovo vrijeme pljačke gotovo da i nije bilo jer su Turci i Ustaše bili ili Veliki Jugoslaveni i komunisti ili su kao i sav ostali fašistički ološ završili u Argentini, Čileu i Australiji ili na Golom otoku. Kao i svaki pravi Hrvatski domoljub Tito je jednostavno prezirao lopovluk i zločine koje je činila priglupa Turska i Ustaška raja iz zaostale Turske vukojebine.

Izdajnik Tuđman je opet doveo Ustaše i njihovu Hercegovačku crkvu na vlast u Hrvatskoj

Da Hrvatski narod ne bi zaboravio na Ustaški lopovluk i zločine pobrinuo se najveći lopov i izdajnik hrvatskog naroda Franjo Tuđman. Ubrzo zatim njegovi Ustaški gospodari (Gojko Sušak i ostali), su izazvali i započeli rat sa Srbima. A, u vrijeme rata započela je i velika pljačka, odnosno pretvorba. I kao što vjerojatno slutite vlasnici Hrvatskih tvornica i gotovo sve društvene imovine postali su gotovo isključivo stanovnici Bosne i Hercegovine (Luka Rajić, Zdravko Mamić, Miroslav Kutle i mnogi drugi hercegovački kriminalci). Zanimljivo je spomenuti  da su većina njih kasnije pred rukom zakona i hrvatskog pravosuđa pobjegli u Hercegovinu. E, da i nemojte ni pomisliti da obitelj Tuđman u svoj toj krađi i lopovluku nije omastila brkove. S obzirom na sav lopovluk, sve ratne zločine i svo zlo koje je doveo u Hrvatsku suludi, a pri kraju i umno poremećeni Franjo Tuđman zaslužio je veličanstveni nadimak “Otac svih lopova”.

Nakon Tuđmanove smrti nastao je veliki zastoj u Bosansko-Hercegovačkoj krađi Hrvatske

Nakon Tuđmanove smrti na vlast je došao Ivica Račan, koji nije uradio apsolutno ništa da zaustavi Ustaški lopovluk i zločine, pa ga je uskoro zamijenio Ivo Sanader.  A, upravo taj Sanader je zanimljiva i zasad nerazjašnjiva priča. Naime, iako je u početku koketirao s Ustašlukom njegov dolazak na vlast je sve to promijenio. Sigurno se sjećate da Ustašluk u Sanaderovo vrijeme nije bio dopušten. Ubrzo je smijenio i sav Ustaški odnosno Bosansko-Hercegovački kadar. Bosančerosima više nije bilo dopušteno krasti imovinu Hrvatskog naroda. Ako je tko krao to je bio jedino Ivo Sanader, koji je povijest će kasnije pokazati bio sitni lopov. I upravo to ga je koštalo vlasti. Naravno da su mu Bosansko-Hercegovački lopovi zajedno s Bosansko-Hercegovačkom crkvom nešto podmetnuli! Kako se uopće usudio pomisliti da Turcima i Ustašama zabrani da kradu u Hrvatskoj?

Nakon Sanaderovog odlaska u zatvor nastala je velika kriza Ustaške vlasti u Hrvatskoj

Nakon Sanaderovog odlaska u Remetinec Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine su zahvaljujući Tuđmanovom izbornom zakonu po kojem svaki Turski glas iz Bosne i Hercegovine vrijedi više od 100 glasova Hrvata rođenih u Hrvatskoj pokušali Hrvatskom narodu nametnuti novu vlast, no sve to nije išlo bez problema. Prvi izbor im je bio Tomislav Karamarko, Turčin rođen u dalmatinskom zaleđu, koji je silno mrzio Bošnjake i Srbe, bez obzira što mu je žena bila Bošnjakina. Tomo je poput svih Turaka i Ustaša imao sve osim – pameti što je vrlo brzo izašlo na vidjelo. Stvar su pokušali popraviti s izborom predsjednika Vlade, odnosno Tihomirom Oreškovićem, no glupi Turci i Ustaše nisu primijetili da lik, koji je navodno uspješan poslovni čovjek i navodno također rođen u Dalmatinskom zaleđu, ne zna govoriti hrvatski jezik što je dovelo do legendarne rečenice: “Tu smo da služimo hrvatskim građevinama”.

A, onda je na vlast doveden Andrej Plenković – Majka svih lopova

Nakon svih tih uzaludnih pokušaja Bosanski okupatori u Hrvatskoj su napokon pronašli izglednog kandidata za titulu najvećeg lopova u Hrvata. Naravno riječ je o njihovom čovjeku, odnosno navodnom Rvatu koji je rođen svega nekoliko kilometara od granice s BiH i koji baš kao i svi ostali Turci i Ustaše s nama Hrvatima uglavnom nema apsolutno ništa. Velika pljačka Hrvatske napokon je mogla početi. Za početak je odabrana Bolnica u Mostaru i dodjeljivanje hrvatskih mirovina Turcima i Ustašama iz Bosne i Hercegovine zato jer su navodno branili svoje Bosanske tarabe.  Zanimljivo je da se materijalna šteta učinjena hrvatskom narodu dodjelom hrvatskih mirovina državljanima Bosne i Hercegovine već sad mjeri u desecima milijardi dolara. Sav taj rani Plenkovićev, odnosno turski i ustaški lopovluk uzrok je socijalne bijede u hrvatskoj, malih plaća i mirovina i visokih poreznih opterećenja hrvatskih građana. Da bi Bosanski okupatori živjeli što bolje porezi moraju biti što viši i hrvatski narod mora živjeti što lošije. I za sve to najzaslužniji je – Andrej Plenković.

Hrvatski narod i država su krave muzare iz kojih Plenković i njegovi Bosančerosi izvlače zadnje ostatke života 

Šteta i lopovluk učinjen hrvatskoj državi i narodu od strane Plenkovića i njegovi Bosančerosa dosegle su katastrofalne razmjere. Hrvatski novac se na sve moguće načine izvlači iz džepova hrvatskih građana i šalje u Bosnu i Hercegovinu. Željeli mi to ili ne prisiljeni smo financirati navodno Hrvatsku, a zapravo Bosansku crkvu u kojoj ima više Turaka i Ustaša, nego nekad Srba u JNA. Uz sve to moramo plaćati i gradnju i održavanje bolnice u kojoj se liječe Bosanski državljani, stranku HDZ – Bosne i Hercegovine, stipendije Čovićeve kopiladi, mirovine ljudima koji su činili stravične zločine, kojekakva Ustaška folklorna društva koja plešu u Turskim narodnim nošnjama i još štošta drugo. Preopterećeni visokim poreznim davanjima za Plenkovićevu Tursku rodbinu iz Bosne i Hercegovine i dalmatinske zagore, hrvati se masovno iseljavaju, a Plenković i njegovo društvo uživaju u rezultatima masovnog genocida nad hrvatskim narodom. I naravno tu se postavlja pitanje jesu li nam Srpski okupatori radili takve stvari. Odgovor na to pitanje je jasan: NE nisu! Kakvi god da su Srbi bili, bili su jedno 100 000 puta bolji, normalniji i pošteniji od Majke svih lopova i njegovih Bosančerosa.

Andrej Plenković najveći lažljivac u Hrvatskoj povijesti

Najveća zanimljivost u pojavi Andreja Plenkovića su laži koje svakodnevno izgovara. Sjetite se samo njegovih obećanja da će Hrvatska  vlada obnoviti potresom oštećena područja. Tri godine su prošle od potresa, a Plenkovičeva vlada praktički nije obnovila ni jednu kuću i ni jednu zgradu. Cijeli štos je zapravo u tome što se potres dogodio u područjima gdje žive Hrvati (Zagreb i okolica), i Srbi (Banija i Kordun). Da se je isti taj potres dogodio u Dalmatinskoj zagori ili Bosni i Hercegovini svaka jebena Turska pećina bi bila obnovljena, a pored nje izgrađen i bazen, bez obzira što u zaostaloj turskoj vukojebini nemaju, ni vode, ni struje.  Jedino što su odvratni Turski okupatori učinili u vezi potresa je to da su Baniju neuspješno pokušali preimenovati u Banovinu. Vjerojatno zato jer im još i danas jako smeta što su Srbi iz Banije branili Hrvatsku od njihovih odvratnih Turskih predaka. Prava istina je da Plenković predstavlja gotovo savršeni primjer patološkog lažljivca, koji laže doslovno o svemu. Druge Plenkovićeve karakteristike su narcisoidnost i samohvala. Naime Plenković strašno voli i cijeni jedino samog sebe, svoju nesposobnosti i svoj lopovluk. A, njegova samohvala jednostavno nema granica. On će vas uvjeravati da je nama Hrvatima sjajno, da živimo puno bolje od ostatka Europe, iako svi mi znamo da to nije istina i naravno naglasiti da je on najzaslužniji za to. Ako se nema čime hvaliti Plenković će vam važno priopćiti da je danas dva puta išao na WC i uvjeriti vas da je on jedini čovjek na svijetu koji to može.

Tako to bude kad bosanska glupost i lopovluk zamijeni hrvatsku pamet

Ukoliko gledamo privredu koja je u hrvatskoj u vrijeme Tita bila poprilično razvijena (Hrvatska je u tome bila daleko ispred Srbije i Bosne i Hercegovine), tad je jasno da su ona danas nakon dolaska Andreja Plenkovića praktički, ni ne postoji. Istina je da su Tuđman i njegovi Bosančerosi privatizirali, upropastili i uništili sve, no treba naglasiti i da su Plenkovićeva glupost i lopovluk uništili i ono malo što je preostalo. Naime priglupi Plenković je nakon strašno dugog i napornog razmišljanja zaključio da Rrvati ne trebaju ništa raditi, ni proizvoditi, nego da trebaju samo krasti, pljačkati i živjeti od Europskih poticaja. Za početak se pobrinuo da uništi i preproda Konzum, INU petrokemiju i Podravku u koju kao što već pretpostavljate poslao svoju vjernu poslušnicu Martina Dalić svima dobro poznatu iz afere Konzum. Koliko će nas Hrvate Plenkovićeva glupost stajati to ćemo moći zaključiti kad nam Europa prestane davati novac, koji nam oduzima putem PDV-a, carina i trošarina. A, najsmješnije je to da je Plenkovićeva vlada čak i plaćala objave oglasa u medijima u kojim se zagovara nerad, krađa, lopovluk i EU parazitizam.

Kako kradu A. P. i njegovi Bosančerosi?

A. P. i njegovi Bosačerosi kradu sve što stignu. A da bi to mogli nekažnjeno raditi i da im se ne bi dogodila sudbina Ive Sanadera A. P. je osmislio posebnu taktiku. U navodno slobodnu Hrvatsku on nam je doveo svoje Turske jatake iz Bosne i Hercegovine i proglasio ih ministrima. Siguran sam da ste primijetili da u navodno hrvatskoj vladi ima više Bosančerosa, odnosno Ministra koji su rođeni u BiH, nego Hrvata rođenih u Hrvatskoj. Sve to jasno pokazuje istinu koju Plenković i društvo uporno pokušavaju sakriti a to je da su i Hrvatska i Hrvatski narod danas više okupirani i manje slobodni, nego što smo to bili pod Srbima. Istina je i da se ništa nije promijenilo. Nekad su se okupatori bili Mađari i Srbi, a danas su okupatori Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine i Dalmatinske zagore, njihova preobraćena katolička crkva i domaći izdajnici poput Plenkovića i Tuđmana. No, vratimo se ministrima. Da im se ne bi ponovio Ivo Sanader bosanski Ministri kradu sve ono to im A. P. naredi o čemu svjedoče i javno objavljene SMS poruke Josipe Rimac. A, ako krađa kojim slučajem loše završi tad za nju nikako nije kriv najveći lopov i organizator svih krađa i lopovluka (A. P.), nego dotični Ministar. Ministri se mijenjaju, odlaze u zatvor a A.P. i njegovi Bosančerosi nastavljaju krađu. Hrvati imaju sve manje, a izdajice lopovi i Bosančerosi sve više. No, loša strana Plenkovićevog plana je to što nije predvidio da će Europa reagirati i uhapsiti neke od njegovih lopova (ministra).

Nitko ne krade i nitko nikad nije iselio toliko hrvata kao A. P. 

Uz ime Andreja Plenkovića i njegovih gospodara ili poslušnika vežu se mnogobrojne afere. Mnogi njegovi ministri iz susjedne Bosne i Ercegovine (Rimac, Žalac i drugi) su u zatvoru a još više će ih tamo ubrzo završiti iako se korumpirano rvatsko sudstvo i policija uporno trude sve to zataškati. Zasad je podignuta optužnica protiv četiri bivša Plenkovićeva ministra: “U Europi bi to značilo pad Vlade, no u okupiranoj Hrvatskoj Plenkovićeva vlast se ne da samo tako svrgnuti jer bi to značilo i konačan odlazak neželjenih Turskih i Ustaških okupatora. Katastrofalne rezultate vlasti Andreja Plenkovića, navodnih Bosanskih Rvata i njihove Bosanske preobraćene crkve najbolje može opisati podatak da se iz Hrvatske dosad iselilo oko 1 200 000 hrvata (možda i više ako tom broju pribrojimo i veliki broj Turaka i Ustaša iz BiH  koji su se nepozvani i neželjeni uselili u Hrvatsku), takav  ili sličan genocid Hrvatski narod nije doživio od 1941 kad je Svetac ubojica Lojzek Stepinac na vlast u Hrvatsku doveo bosančerosa Antu Pavelića i njegove Turske i Ustaške nakaze, svećenike i zločince iz Bosne i Hercegovine. A, ukoliko ste se pitali koja je sljedeća velika afera (čitaj krađa) Andreja Plenkovića tad svakako treba razmisliti o tome da je vlada A. P. naručila i novcem hrvatskih građana platila 19 milijuna doza cjepiva protiv COVID-a. Koliko je taj podatak zabrinjavajuć govori nam i činjenica da nas hrvata ima manje od 4 milijuna a da se preporučuje najviše 3 cijepljenja. Ukoliko znamo taj podatak logično je i da treba postaviti pitanje gdje su završili ili kome su preprodani ostalih 7 milijuna cjepiva. Nadamo se samo da će se Europsko tužiteljstvo uskoro pozabaviti i tom A. P. krađom i prevarom.

Vlada Andreja Plenkovića uporno nam dokazuje da je današnja Hrvatska Ustaška država

Bez obzira što su Plenković i njegovi Turski i Ustaški gospodari svjesni da Hrvatska nije Ustaška država, da Hrvatski narod nikad nije podržavao, ni ustaštvo, ni fašizam (naravno da pod hrvatski narod ne ubrajam Turke i Ustaše iz Bosne i Hercegovine i Dalmatinske zagore jer oni nisu i nikad neće postati hrvati), oni nam ga uporno i silom pokušavaju nametnuti. Zna se da Tuđman i Sanader kakvi god da bili nisu dopuštali ustaštvo. Isto tako zna se da je Ustašto procvjetalo pod vlašću Andreja Plenkovića. Da stvar bude još gora Andrej Plenković i njegovi Bosanski ministri su se nedavno ponosno slikali na Bleiburgu pokazujući tako da kao članovi okupacijske vlade javno podržavaju Ustaški režim i Turske zločince s kojima smo se mi Hrvati obračunali 1945. godine. Samim tim Plenković jasno pokazuje da osim što je lopov i izdajnik uporno radi protiv interesa hrvatskog naroda. S druge strane njegovi postupci jasno dokazuju da su Srbi bili u pravu kad su 1991. panično vikali da u hrvatsku dolaze ustaše. No, pitanje je samo koliko Andrej može biti glup, zaostao i primitivan da usred antifašitičke Europe zagovara Fašizam, Ustaštvo i konc. logore poput Auschwitza, Dachau-a ili Jasenovca?

Kako će završiti Andrej Plenković?

Andrej Plenković svjestan je da vrijeme njegovog lopovluka i Ustaševanja ubrzano istiće. Akcije Ureda europskog javnog tužiteljstva sve su konkretnije, sve više njegovih bosanskih lopova (oprostite Ministara), završava iz rešetaka, pa A. P. sve više osjeća paniku i potrebu za bijegom. Jasno je da već sad traži mjesto na kojem bi se mogao uhljebiti, ako kojim slučajem izbjegne sve izgledniji odlazak na robiju. Njegovi pokušaji da sam sebe napravi žrtvom nekakvog navodnog terorizma i više su nego smiješni, no jasno pokazuju da se Majka svih lopova više ne osjeća ugodno u svojoj debeloj koži. Loše vijesti za njega su i te da HDZ nema nikakav utjecaj na glavnu europsku tužiteljicu Lauru Codruţa Kövesi, te da se suci u Europskim sudovima ne biraju, ni u Širokom Brijegu, ni Tomislavgradu. Želio to A. P. ili ne njegovo vrijeme polako istjeće, a Hrvatski narod i obični ljudi žele mu što duži boravak u zatvoru. Naime bila bi velika nepravda da Majka svih lopova A. P. bude osuđen na istu ili manju kaznu, nego Ivo Sanader. Posebno ako svi mi znamo da je Ivo Sanader samo mali beznačajni i sitni lopov u odnosu na “Majku svi bosanskih lopova”, Andreja Plenkovića.

 

 

——-

Napisao, uredio i obradio: Nenad Grbac

——————————-

Sva prava i Copyright :  Nenad Grbac i Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

Možda vam privuće pažnju...