Splitsko-Dalmatinska

Izgubljena osoba iskaznica

  • Datum objave: 08-07-24

04.07.2024.u večernjim satima je izgubljena osoba iskaznica i to od splitske rive do put firula.Na ime Jure Vukušić.Molim poštenog  nalaznika da se javi na broj mobitela 0981970331 ili da osobnu iskaznicu preda najbližioj policijskoj postaji Unaprijed…

Pročitaj više
Grad Zagreb

Izgubljen fotoaparat

  • Datum objave: 12-06-24

Pozdrav svima, u subotu, 8.6., oko 17h, u Bolt taksiju, ostavljen fotoaparat, u torbici aparata. Poštenom pronalazaču slijedi nagrada. Bili bi zahvalni kad bi bar SD karticu dobili natrag.

Pročitaj više
Zagrebačka županija

dokomenti

  • Datum objave: 22-05-24

Neko je izgubio neki popis i slike političara u tramvaju 2 na relaciji savišće.Pronađeno večeras oko22 sata molimo ako nekeom treba da se javi na broj mobitel 0915698038. ili na inbox facebook. Mjesto Zagreb.

Pročitaj više
Grad Zagreb

Izgubljena papigica - plava tigrica

  • Datum objave: 01-05-24

27.04.2024. oko 16 sati s lokacije Maksimirska cesta (kod Tokića) je odletjela naša draga tigrica po imenu Lipa. Plave je boje i jako plaha. Na poziv dolazi na štap, kuhaču, poznatima na ruku. Molim ukoliko ju je netko vidio da nam javi na broj…

Pročitaj više

Da bi objavili oglas ne trebate se registrirati

Da bi smo pojednostavili objavljivanje oglasa omogućili smo vam da ih objavljujete i anonimno. Znači bez registracije, traženja i upisivanja korisnićkog imena i šifre. Dovoljno je samo ispuniti obavezna polja i poslati oglas. Nakon što pregledamo sadržaj oglasa, vaš oglas će biti objavljen. Oglasi s posuđivanjem novaca, kreditima i raznim vrstama financijskih malverzacija i prevara neće biti objavljeni. Upravo zbog njih smo i uveli kontrolu sadržaja vaših oglasa.