Oglasnik i Izgubljeno-nađeno opet na portalu nema-kompromisa.com

Prije nekoliko godina Oglasnik ili rubrika Izgubljeno-nađeno je bila jedna od najposjećenijih i najčešće korištenih rubrika na portalu. A, onda je promijenjena verzija PHP-a u verziju koja više nije podržavala naredbe u našoj skripti i Oglasnik je prestao raditi.

Sad nekoliko godina kasnije s obnovom i temeljitim redizajnom portala Nema kompromisa odlučili smo opet pokrenuti i Oglasnik i rubriku nema Izgubljeno-nađeno. Naravno riječ je o novoj skripti, koja podržava trenutno važeću verziju PHP-a i zasad koliko vidimo radi bez problema.

Skripta je napravljena tako da bude što jednostavnija i da na njoj baš kao i na prethodnoj skripti bez puno zafrkancije i bez ponekad i dosadne i naporne registracije i pamćenja svih mogućih lozinki za sva moguća mjesta možete objaviti svoj oglas. Naravno možete se i registrirati. Registracija omogućuje korisnicima da međusobno komuniciraju putem poruka i e-mailova.

Oglase smo radi lakšeg snalaženja podijelili u svega nekoliko kategorija kao što su izgubljeno -nađeno, poklanjam, tražim, kupujem, prodajem, mijenjam. Svakom oglasu da bi bio zapaženiji i pregledniji možete dodijeliti do 4 fotografije. Poželjno je da uz oglas upišete i način na koji vas posjetitelji portala mogu kontaktirati (e-mail i broj telefona). Također je važno i da označite svoju lokaciju odnosno grad ili županiju u kojoj živite.

Znači ako želite na brzinu oglasiti da ste nešto izgubili ili pronašli, kupujete, prodajete, tražite ili mijenjate, sve to ćete moći uraditi na sljedećoj adresi: https://nema-kompromisa.com/oglasnik/

A, kako taj naš novi oglasnik izgleda to ćete moći vidjeti na sljedećim slikama:

 

Jednostavniji način da posjetite naš Oglasnik ili rubrika Izgubljeno-nađeno je taj da u glavnom izborniku portala koji se nalazi na vrhu početne stranice kliknete na link na kojem piše Oglasnik  ili  Izgubljeno-nađeno.

 

P.S.

Posebno naglašavamo da je svrha ovog oglasnika prvenstveno komunikacija među običnim ljudima, odnosno posjetiteljima portala Nema kompromisa, što znači da nije namijenjen u komercijalne ili reklamne svrhe, te stoga molimo sve profesionalne oglašivače da nas poštede svoje prisutnosti. Uostalom ako se ne varam na Internetu ima puno drugih mjesta gdje možete postaviti svoje ponekad i vrlo nametljive i naporne oglase i reklame.

 

———————————-

Sva prava i Copyright :  Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

 

Možda vam privuće pažnju...

error: Content is protected !!