Vlast koja krade siromašnim Hrvatima i daruje bogatim Hercegovcima

Iako u Hrvatskoj ima sve više siromašnih, sve više beskućnika i iako cijeli Hrvatski narod jedva sklapa kraj s krajem što je situacija u kakvu nas osim Ustaša iz Bosne i Hercegovine nije doveo ni jedan dosadašnji okupator (ni Mađari ni Austrijanci ni Srbi), krađa Hrvatskog naroda i Hrvatske države  i dalje se nastavlja.

Hrvatski narod je silom zakona dužan financirati njihovu Ustašku rodbinu u zaostaloj Turskoj vukojebini.

Turcima i Ustašama iz Bosne i Hercegovine nije bilo dovoljno što su izazvali rat s Srbima, što su opljačkali i privatizirali cijelu Hrvatsku, što su sami sebi dodijelili pravo da glasuju u zemlji u kojoj nisu rođeni u kojoj ne žive, što uporno zahvaljujući lopovskom izbornom sustavu nadglasavaju Hrvatski narod koji ih ne podnosi i ne želi u svojoj državi, nego su izglasali i da je siromašni Hrvatski narod silom zakona, dužan financirati njihovu Tursku rodbinu u zaostaloj Turskoj vukojebini.

U Hrvatskom proračunu nema novaca za bolesnu Hrvatsku djecu ali ima za bolnicu u Mostaru…

I tako je ovih dana izdajnička i kvislinška vlada Andreja Plenkovića na osnovi ustavne odrednice prema kojoj Republika Hrvatska štiti prava i interese svojih državljana, koji žive i borave u inozemstvu i promiče njihove veze s domovinom  iz hrvatskog državnog proračuna dodijelila 40 milijuna kuna (5. 301 227 milijuna eura) Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Svatko kome HDZ-ova vlast dodijeli Hrvatsku putovnicu ima pravo na pomoć (osim naravno nas Hrvata koji smo tu putovnicu stekli rođenjem u Hrvatskoj)

I naravno da su u tom ustavu nigdje ne spominje da navodni Hrvatski državljani zapravo i nisu Hrvatski državljani, nego državljani Bosne i Hercegovine i da oni zapravo i nemaju ništa, ni s Hrvatskom državom, ni s Hrvatskim narodom, nego da im je lopovska stranka bez znanja i odobrenja Hrvatskog naroda, dodijelila državljanstvo istovremeno kad su HDZ-ovi turski lopovi Hrvatske putovnice prodavali i Ruskim i drugim mafijašima.

Kako smo mi Hrvati postali – građani drugog reda u vlastitoj zemlji.

I tako smo mi Hrvati dovedeni u situaciju da smo u navodno svojoj vlastitoj državi građani drugog reda, koji ne samo da imaju puno manja prava od građana Bosne i Hercegovine i Ruskih mafijaša, kojim su njihovi Turski i Ustaški rođaci podijelili, odnosno prodali Hrvatske putovnice, nego ih još i po slovu zakona i Ustava koji su Ustaše u naše ime pisali, moramo financirati i omogućiti im lagodan i ugodan život koji mi sami upravo zbog njih Turskih lopova iz Bosne i Hercegovine nemamo.

A, što je s Kinezima koji su Hrvatsku branili radeći u Pekingu? Ne zaslužuju li i oni braniteljske mirovine?

Zanimljivo je i to da se Superplenkijeva vlast na tako velikodušan poklon Turcima i Ustašama iz Bosne i Hercegovine odlučila i   nakon što su Bosancima koji nikad nisu bili u Hrvatskoj i nisu je branili dodijelili braniteljske mirovine, nakon što je Haški sud presudio generalu Praljku i njegovoj lopovskoj Ustaškoj družini, pa onda i on sam sebi i nakon što je ta ista lopovska i okupatorska vlast izdajnika Plenkovića odlučila da u državnom proračunu nema dovoljno novaca da bi se liječila naša Hrvatska bolesna djeca.

Kad Turci i Ustaše kradu – krade se na veliko…

No, sve to je naravno samo kap u moru novaca koji se svake godine ukrade siromašnom Hrvatskom narodu i pokloni bogatim Turcima i Ustašama iz Bosne i Hercegovine i njihovim rođacima Bosanskohercegovačkim Ustaškim svećenicima.

10 tisuća kuna za lijek za bolesnu hrvatsku djecu skuplja se od građana, a Tursku rodbinu iz Hercegovine se financira milijunima Eura direktno iz državnog proračuna!

Predsjednik saborskog odbora Ivan Šuker, za Hrvate izvan Hrvatske, odvaja oko sto milijuna kuna (13. 253 069  milijuna eura) To su navodno potpore za povratak prognanih, stipendije za studente, ali i otplate kredita kojima je Hrvatska pomogla izgradnju kliničkog -bolničkog centra i sveučilišnog kampusa u Mostaru. Hrvatska je u mostarsku bolnicu uložila oko sto milijuna kuna (13. 253 069  milijuna eura), a u sveučilišni kampus 360 milijuna kuna (47. 711 050 milijuna eura). No, ni to nije dovoljno pa se sad svi troškovi bolnice koje se nalazi u drugoj zemlji i u kojoj se lijeće Turci i Ustaše i drugi građani Bosne i Hercegovine, a ne i mi Hrvati pokušavaju uvrstiti u Hrvatski državni proračun.

Siromašna Hrvatska dosad je u ime navodne pomoći bogatim Hercegovcima uplatila više od 1,5 milijardi Eura 

Točan iznos novca ukradenog nama Hrvatima i dodjeljenom Turcima i Ustašama iz Hercegovine,  nemoguće je utvrditi  jer su ti podaci tajni, no zna se da je primjerice 2000. godine ukupna isplata Hrvatske države Turcima i Ustašama iz Bosne i Hercegovine bila 420 milijuna kuna (55 milijuna eura). Ukoliko taj novac pomnožimo sa 26 godina koliko postoji Hrvatska država dolazimo do svote koja premašuje 11 milijardi kuna ili oko 1,5 milijardi Eura (1.8 milijardi  dolara). Koliko se za taj novac moglo sagraditi škola, cesta, bolnica, tvornica ili otvoriti novih radnih mjesta to vi sami zaključite. Realno je reći da se Hrvati ne bi trebali iseljavati iz vlastite zemlje da taj novac nije opljačkan i preusmjeren Turskim i Ustaškim rođacima koji žive u zaostaloj Turskoj vukojebini.

I dok rođeni Zagrepčani, Riječani i Splićani žive kao podstanari jer nemaju novaca za kupnju stana, rođeni Slavonci prodaju kuće u bescjenje jer trbuhom za kruhom zauvijek odlaze iz Hrvatske, u Hercegovini se našim Hrvatskim novcem grade Vile i Hacijende  poput onih iz Meksičkih sapunica

No Superplenkiju ni to nije bilo dovoljno….

No, super lopovu Plenkiju, ni to nije bilo dovoljno, pa sad Hrvatska direktno prema međudržavnom ugovoru iz proračuna isplaćuje mirovine za oko osam tisuća pripadnika HVO-a, dok je njih oko deset tisuća 1998. godine umirovila kao pripadnike Hrvatske vojske.  Ako svaki od njih ima mirovinu od 1000 eura puta 18 000 to bi bilo oko 18 000 000 (milijuna Eura) mjesečno što znači i više od 200 000 000 (milijuna Eura), godišnje. U 10 godina navodni branitelji koji nikad nisu, ni Hrvatsku, ni Hrvate vidjeli ni na razglednici mogli bi Hrvatski narod koštati oko 2 000 000 000 (2 milijarde Eura).

Jesmo li mi Hrvati dužni kao Grci ili su Grci ipak malo manje dužni…

Nadam se da vam je sad jasno zašto smo mi Hrvati sve siromašniji, zašto je Hrvatska država dužna ko Grčka (ili je možda Grčka dužna kao Hrvatska tko će ga znati), zašto se sve više Hrvata iseljava iz svoje jedine domovine i zašto u Hrvatskom državnom proračunu nema novaca ni za liječenje naše Hrvatske djece.

Nitko nikad u dugoj Hrvatskoj povijesti nije Hrvatsku opljačkao koliko Superplenki i njegova Hercegovačka družina po imenu HDZ

A, o tome što su sve Turski i Ustaški lopovi iz Hercegovine privatizirali, kolike su tvornice uništili i opljačkali i proizvodnju preselili u Hercegovinu nećemo ni pričati. No, sigurno je da nijedan lopov i okupator dosad nije Hrvatsku opljačkao koliko Superplenki i njegova Tursko-Ustaška- Hercegovačka družina po imenu HDZ.

 

 

Napisao, uredio i obradio: Nenad Grbac

———————————-

Sva prava i Copyright :  Nenad Grbac i Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

Možda vam privuće pažnju...