Tako to bude kad si Hercegovački sluga i marioneta!

Svaki narod na svijetu zna da su od okupatora gori samo prodane duše, domaći izdajnici, kurvini sinovi i kvislinzi, a navodni hrvatski predsjednik vlade je upravo to.

Izdati vlastiti narod nije lako

Izdati vlastiti narod nije lako. Biti prodana duša, izdajnik, kvisling još je teže, no zadužiti siromašni hrvatski narod da strancima iz druge države, koji ne pripadaju hrvatskom narodu i nikad nisu ni živjeli u Hrvatskoj, plaća mirovine zbog navodnih zasluga u ratu, koji su vodili u svojoj državi, braneći svoje, a ne naše hrvatske domove, zlodjelo je slično onim zlodjelima, koje je počinio njegov prethodnik Franjo Tuđman, koji je i doveo Turke i Ustaše iz Hercegovine u Hrvatsku i omogućio im da opljačkaju Hrvatski narod.

Što smo sve mogli izgraditi za taj novac?

Koliko ta izdaja Hrvatskog naroda košta teško je procijeniti, no realno je reći da bi smo za novac, koji je izdajnik hrvatskog naroda poklonio Bosancima i Hercegovcima, mi Hrvati mogli izgraditi stotine, ako ne i tisuće škola, bolnica, mostova i cesta.

No, ni ta izdaja Hrvatskog naroda Plenkoviću nije pomogla…

Naime Turski i Ustaški okupatori iz Hercegovine doveli su Plenkovića na vlast kako bi im pomogao u daljnjoj krađi i okupaciji Hrvatske zemlje i iseljavanju Hrvatskog naroda. Njegova je dužnost zapravo jasna – on je trebao biti samo Hercegovački sluga i marioneta i kao svi izdajnici i prodane duše raditi protiv vlastitog naroda, a u korist Hercegovačkih okupatora.

Što se događa kad sluga otkaže poslušnost?

Nastavkom privredne agonije, iseljavanja autohtonih Hrvata i dodjelom Hrvatskih mirovina Hercegovačkim okupatorima Plenković je taj plan u potpunosti ispunio. No, onda mu je odjednom palo na pamet da on kao izdajnik vlastitog naroda smije zapovijedati svojim Hercegovačkim gospodarima i tu je puklo.

Prodana duša i izdajnik ne razumije bit Hercegovačkog naroda

Tražiti da se smjeni ili kazni zatvorom Hercegovac Mamić zato jer je Hrvatima ukrao 30, 70 ili 100 milijuna Eura i uložio ih u svoju jedinu domovinu Hercegovinu, slučaj je bez presedana. Ta zaboga i Mamić i Bandić svojim su krađama i lopovlukom dokazali da su pravi sinovi Hercegovine i potomci Turskih lopova i Janjičara. Oni su ponos Hercegovačkog naroda i nitko ne sme da ih hapsi.

Nitko ne sme da te bije, osim ako si žena Hercegovca!

Još gore je to što je Plenković zatražio da se smjeni HDZ-ov župan Alojz Tomašević zato jer tuče ženu. Taj zahtjev prevršio je svaku mjeru jer zna se da je pravo svakog pravog Hercegovca da tuče svoju ženu. Tako je to u Hercegovini još od vremena njihovih očeva Turaka i nema što Plenki tu da se miješa.

Tko je tu gospodar, a tko sluga?

I u tom trenutku Plenkijevi Hercegovački gospodari odlučili su svom malom kvislingu pokazati tko je tu gospodar, a tko sluga. Nijedan Plenkijev zahtjev nije usvojen, a on sam se sve više osjeća neugodno u vlastitoj koži. Njegovi gospodari ga više ne vole, a ne voli ga ni vlastiti narod zato jer je prodana duša, izdajnik i Poturica.

Kako je to kad ti se svi rugaju?

Da bi stvar bila još gora svi mu smiju jer osjećaju da je nemoćna marioneta, koja se usudila suprotstaviti svojim moćnim Turskim gospodarima. Književnik i novinar Ante Tomić mu je javno u Jutarnjem listu poručio da ima moći i utjecaja koliko i teta u vrtiću.

Nekom su dani odbrojani…

Očito je da su nekom dani odbrojani, no teško je očekivati da to budu Turski i Ustaški okupatori iz Hercegovine. Naime toliko je puno toga u Hrvatskoj još ostalo za ukrasti i toliko puno autohtonih Hrvata treba iseliti iz vlastite domovine da je teško vjerovati da će Turski lopovi samo tako (bez Bleiburga), jednom i zauvijek otići doma u Hercegovinu.

Što se događa kad te popapa mrak?

Logičnije je očekivati da će malog slugu i izdajnika Plenkija popapati mrak. I teško je reći hoće li se njegovi Hercegovački gospodari odlučiti da se likvidira javno (u skladu s njihovim starim Turskim i Ustaškim navadama) ili potajno. Naravno uvijek preostaje i treća mogućnost a to je da mali Plenki shvati da je on ipak samo izdajnik vlastitog naroda, sluga i marioneta, te da se duboko nakloni (poljubi cipele), svojim Hercegovačkim gospodarima.

Još jedan izdajnik u dugoj povijesti hrvatskih izdajnika!

Uglavnom kako god bilo prodana duša i izdajnik Andrej Plenković će biti upamćen u Hrvatskoj povijesti kao jedan od mnogih koji su izdali vlastiti Hrvatski narod, no i kao jedan od onih izdajnika i kvislinga koji su nam svojim djelovanjem ili nedjelovanjem i poniznošću pred svojim Hercegovačkim gospodarima, nanijeli najveću štetu.

Ustaj sine, pa nisi ti Andrej Plenković!

Velika je vjerojatnost da će u daljnjoj budućnosti sve Hrvatske majke kad zateknu svoju djecu da hodaju četveronoške i jezikom ližu pod reći: “Ustaj sine, pa nisi ti Andrej Plenković” ili “I psi se ponašaju dostojnije od tebe”.

 

 

Napisao, uredio i obradio: Nenad Grbac

———————————-

Sva prava i Copyright :  Nenad Grbac i Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

Možda vam privuće pažnju...