Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zabrana abortusa – može, ali samo pod ovim uvjetima

Žalosno je vidjeti da se cijela srednjovjekovna Bosna i Hercegovina zajedno s njihovom Bosansko-hercegovačkom crkvom digla na noge i da traži da se u Hrvatskoj (iako Hrvatska nije njihova zemlja i iako mi Hrvati nismo njihov Ustaški narod), zabrani abortus.

Znamo mi Hrvati da bi Bosanci i Hercegovci vrlo rado cijelu Hrvatsku odveli u Srednji vijek i vrijeme u kojem su njima u njihovoj jedinoj domovini Bosni i Hercegovini vladali njihovi preci Turci, no svakako bi trebali razmisliti i o tome da je ovo Hrvatska i da mi Hrvati zapravo nikad nismo bili dobri, ni s njihovim precima Turcima, a ni s njima njihovim potomcima.

No, da ne bi rekli da smo mi Hrvati nerazumni, tvrdoglavi ili više skloniji našoj Hrvatskoj budućnosti, nego njihovoj Turskoj prošlosti dokazati ćemo tako da ćemo i o njihovoj velikoj želji, odnosno o zabrani abortusa i razmisliti i progovoriti.

Zapravo što se nas Hrvata tiče – Zabrana abortusa može , ali samo pod ovim uvjetima:

1.)

Da Hrvatska država odnosno njeni građani odmah i u potpunosti prestanu financijski ili na bilo koji drugi način pomagati Bosnu i Hercegovinu i naročito Bosansko-Hercegovačku crkvu. Naime godišnje se u te svrhe izdvoji jako puno novaca. Kad taj novac ne bi odlazio Turcima i Ustašama i njihovim Svećenicima ostajao bi nama Hrvatima što automatski znači da bi Hrvatske majke imale puno više novaca i puno manje razloga da se zbog neimaštine i nesređenih životnih uvjeta odluče na abortus.

2.)

Pošto je logično da se žene odlučuju na abortus zbog neimaštine i nesređenih životnih uvjeta, a ne zbog nekog hira – zabrana abortusa može, ali samo pod uvjetom da protivnici abortusa i Bosansko Hercegovačka crkva plaćaju poseban porez, kojim bi se financirao budućnost, život i napredovanje hrvatskih majki i njihove neabortirane djece.

3.)

Porez za zabranu abortusa plaćao bi se recimo jednom godišnje, a njegova svrha bila bi zaštita majke i djeteta. Recimo majka nerođenog dijeteta nema stan, pa je prisiljena plaćati najam stana – to bi se spriječilo tako da se porezom prikupi novac kojim bi se hrvatskoj majci i njenom djetetu kupio novi stan.

4.)

Zatim majka je nezaposlena i nema od čega živjeti. I to treba riješiti novcem prikupljenim porezom za zabranu abortusa. Hrvatska majka bi zahvaljujući tom porezu primala mjesečnu rentu, koja bi bila dovoljna da i njoj i njenom djetetu osigura normalan život. Iz tog poreza trebalo bi izdvojiti i posebnu svotu novaca, koji bi se isplaćivao samohranim Hrvatskim majkama, a zvao bi se “Odšteta za izdvojeni život”.

5.)

Dijete je bolesno, a samohrana majka nema prijevoz do bolnice. Tu bi recimo trebala uskočiti vatikanska banka, koja koliko čujem ima jako puno novaca i omogućiti i majci i djetetu bespovratni kredit kako bi si kupili novi auto. Zašto novi? Pa ne možemo očekivati od majke da bude automehaničar ili da recimo doji dijete s rukama uprljanim uljem za kočnice. Kad auto ostari nakon 5 do 7 godina Vatikanska crkva ili banka bi naravno morala izdvojiti novi bespovratni kredit kako bi majka i dijete imali siguran prijevoz do bolnice i do škole.

6.)

Zdravstvenu i socijalnu zaštitu neabortiranog hrvatskog djeteta, oca i majke također bi se pokrivala porezom koji plaćaju pobornici zabrane abortusa. Ako novac prikupljen tim putem nije dostatan tad država ima sva prava povećati tu poreznu obavezu. Naravno pobornici zabrane abortusa na tu državnu odluku nemaju nikakvo pravo na žalbu.

7.)

Došli smo do škole. A, pošto je svaki ljudski život dragocjen normalno je da dragocjenoj hrvatskoj djeci treba omogućiti i najbolje moguće školovanje. Svatko od njih zaslužuje da ide na fakultet. Ali novaca za to nema jer renta, koju dobiva Hrvatska majka ne može pokriti i troškove školovanja djeteta. E, tu onda opet uskače   Bosansko-Hercegovačka crkva. Naime poznato je da je crkva najbogatija organizacija na ovim prostorima. Puno se novaca slijeva u crkvene škrabice, pa je u redu da Crkva, koja je onako usput i najveći zagovornik zabrane abortusa u potpunosti snosi sve troškove školovanje dragocjene djece. U to se naravno računaju i troškovi stanovanja školovanja, prehrane, kupnja školskih potrepština, ali i džeparac koji hrvatska neabortirana djeca svakako zaslužuju. Druga varijanta ovog istog zahtijeva je da se uvede takozvani Porez na škrabice u kojem bi Katolička crkva morala najmanje 80 posto svoje zarade ili imovine ulagati u školovanje i boljitak neabortirane Hrvatske djece.

8.)

Nakon završetka školovanja neabortirana Hrvatska djeca trebaju se i zaposliti. Trenutno najbolji posao u državi je rad u državnim službama. I stoga bi trebalo donijeti zakon po kojem bi se u Hrvatskim državnim službama odmah i trenutno moglo dati otkaz svima koji su rođeni u Bosni i Hercegovini, kako bi se na njihovim radnim mjesta mogla zaposliti dragocjena neabortirana Hrvatska djeca. Isto vrijedi i za crkvu te bi recimo ako neko neabortirano Hrvatsko dijete želi biti svećenik ili Biskup s tog mjesta morao odstupiti svećenik ili Biskup rođen u Bosni i Hercegovini. I ne brinite naravno da će se za njega pronaći neko radno mjesto u njegovoj domovini.

9.)

Uvjeti ovog ugovora stupaju na snagu odmah i svi su ga se dužni pridržavati. Neabortirana Hrvatska djeca imaju pravo na život, a protivnici abortusa imaju obavezu omogućiti djeci to njihovo začećem i rođenjem stečeno pravo. Ako se bilo tko od protivnika abortusa, Bosansko-Hercegovačke crkve ili vatikanskih banaka ne bude pridržavao uvjeta ovog ugovora i ne bude ispunjavao svoje dužnosti Hrvatska država mu u ime neabortirane Hrvatske djece i njihovih Hrvatskih majka može i smije ovršiti ili zaplijeniti svu imovinu.

10.)

Porez na zabranu abortusa i sve druge obaveze ovog ugovora ne odnose se na građane Hrvatske koji nisu protivnici abortusa. Njihove obaveze prema neabortiranoj Hrvatskoj sastoje se isključivo od toga da tu djecu nauče da o svijetu oko sebe razmišljaju vlastitom glavom, bez obzira na to što lokalni župnik, koji je naravno rođen u Bosni i Hercegovini, misli o tome.

—————–

P.S.

Sve ove odredbe zamislilo je, opisalo i sastavilo još jedno neabortirano Hrvatsko dijete.

 

—–

Napisao uredio i obradio: Nenad Grbac

——————-

Sva prava i Copyright :  Nenad Grbac i Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

Možda vam privuće pažnju...