Pitanje je dana kad će Turci i Ustaše opet početi klati Hrvate!

Slika iz Jasenovca koju nije snimio Jakov Sedlar…

Jeste li primijetili da Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine sve češće Hrvatskom narodu, političarima ili običnim pojedincima prijete klanjem i nabijanjem na kolac. Naravno sve to je u skladu s njihovom Turskom i Janjičarskom tradicijom, no Turci i Ustaše bi trebali biti svjesni da mi Hrvati nemamo nimalo razumijevanja za njihove stare Turske običaje i da je Hrvatska oduvijek predziđe kršćanstva u kojem za sulude, zaostale i primitivne Turke i Ustaše iz Bosne i Hercegovine i njihove stare navade mjesta jednostavno nema.

A, nije da to već nisu probali…

A, nije da to već nisu probali i da nisu klali i Hrvate i sve druge narode koji žive u Hrvatskoj. Vratimo li se u povijest lako se prisjetiti da je Turčin i Ustaša iz Bosne i Hercegovine Ante Pavelić 1941 s Musollinijevim blagoslovom i uz pomoć 50 naoružanih ustaških čobana iz Hercegovine nepozvan i neželjen od Hrvatskog naroda preuzeo vlast u Hrvatskoj i osnovao takozvanu «Nezavisnu državu Hrvatsku» (NDH)

Kako su Turski i Ustaški čobani postali fašisti?

Kako je velika većina Hrvata podržavala Hrvatsku Seljačku stranku, a ne Turke i Ustaše, odnosno neželjene dotepence iz Bosne i Hercegovine Nijemci su htjeli dati vodstvo nezavisne Hrvatske predsjedniku Seljačke stranke, Vlatku Mačeku, što im se činilo bolje nego podržati ustaše, jer su Nijemci imali mišljenje da je Pavelić talijanski štićenik. Kada je Maček odbio njemačku ponudu, jer nije želio surađivati, ni s fašizmom, ni s Ustaštvom, njemački vođa Adolf Hitler prihvatio je talijanski prijedlog i Turčin Ante Pavelić je postavljen na čelo novonastale države. I naravno Turčin i Ustaša Ante odmah se je odužio svom sponzoru Musolliniju tako što mu je poklonio dio naše Hrvatske zemlje, odnosno Istru, Dalmaciju i otoke.

Ispočetka se činilo da je sve u redu…

Ispočetka (prvih nekoliko mjeseci) se činilo da je sve u redu, no to je bilo zato jer su Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine potajice i skriveno od javnosti odvodili Srbe i Židove iz njihovih domova. Velika većina Hrvatskih građana zapravo nije ni znala, ni slutila, da se Srbi i Židovi odavde u Konc logore i tamo ubijaju, kolju i masakriraju na najokrutnije i samo umno poremećenim Turskim i Ustaškim umovima dostupne načine.

A, onda je krenulo i klanje Hrvata…

A onda je krenulo. Primitivni i zaostali Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine ohrabreni svojom vlašću i opijeni mogućnošću krađe počeli su se obračunavati i s svim političkim protivnicima, a ponajviše Hrvatima. Pod prijetnjom klanja i Ustaške kame (Turski naziv za nož), od Hrvatskog naroda izabrana vlast HSS-a pobjegla je u izbjeglištvo (većina, osim Vlatka Mačeka i nekolicine, koji su naravno završili u Jasenovcu). Hrvati se sve češće zajedno sa Srbima i Židovima odvode u konc, logore i mučeni i ubijani na najgore moguće načine.

Slika iz Jasenovca koju nije snimio Jakov Sedlar…

Bog je pokazao da je pravedan, ali tek na Bleiburgu…

No, regularna vojska (Domobrani) odbijaju suradnju s Ustašama. Stvara se zeleni kadar i Hrvati masovno dezertiraju jer ne žele biti Turske i Ustaške sluge u vlastitoj zemlji. Među Hrvatima zgroženim i ogorčenim vladavinom Turskih i Ustaških okupatora sve popularnija postaje i treća strana, a to su: Tito i Partizani.

Cijela ta priča završava 1945 kad su Turci i Ustaše napokon, uz Božji blagoslov, na Bleiburškom polju kažnjeni za sve zločine, pljačke i klanja, koje su činili i Hrvatskom i Srpskom i Židovskom narodu, no i drugim narodima koji su u to vrijeme živjeli u Hrvatskoj.

Cijena Ustaške vladavine:

Cijena njihove vladavine je: Uništena i opljačkana Hrvatska. Stotine tisuća Hrvata, Srba i Židova zaklanih i ubijenih u konc. logorima. Iz Hrvatske je iseljeno više od 500 000 ljudi.  30 do 50 tisuća ubijene, priklane i izmasakrirane djece (najvećom dijelom Srpske i Židovske, no i Romske i Hrvatske).

Slika iz Jasenovca koju nije snimio Jakov Sedlar…

46 godina kasnije Turci i Ustaše su se opet vratili i naravno izazvali novi rat!

No, u međuvremenu 46 godina kasnije okolnosti su se promijenile i Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine su se prije svega zaslugom izdajnika Tuđmana vratili u Hrvatsku i naravno izazvali novi rat. Ustaški povratak u Hrvatsku mi Hrvati platili smo stotinama i tisućama mrtvih, razorenim gradovima i selima i ponovno opljačkanom i uništenom Hrvatskom zemljom.  A, Turci i Ustaše su ispočetka šutjeli baš kao i 1941. Sjetite se da se pod Tuđmanovom vlasti nitko nije smio izjašnjavati kao Ustaša. Ali već nakon Tuđmanove smrti Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine ohrabreni nasilno preuzetom vlašću (Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine su uz pomoć domačih izdajnika i kvislinga izglasali zakon da smiju glasati u državi u kojoj ne žive i nikad nisu živjeli i protiv Hrvatskog naroda kojem ne pripadaju i nikad nisu pripadali), i opijeni ponovnom mogućnošću krađe počeli su se ponovno obračunavati s političkim protivnicima, odnosno Hrvatima.

I tako mi Hrvati nažalost opet živimo u okupiranoj hrvatskoj!

I tako smo se mi Hrvati u 2018 godini zatekli u situaciji u kojoj smo bili u 1941. godine, Hrvatskom državom upravljaju stranci, Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine (tko ne vjeruje neka samo pogleda Hrvatsku vladu i podatak o tome koliko njenih članova su rođeni u Bosni i Hercegovini i prema tome nikad i ni u kojem slučaju ne bi smjeli biti na vlasti u zemlji u kojoj nisu rođeni i vladati narodom kojem ne pripadaju), a sudeći prema prijetnjama nama Hrvatima priprema se i novo klanje i nabijanje na kolac.

Novo klanje i nabijanje na kolac!

I tako smo ovih dana imali prilike vidjeti i čuti nove prijetnje Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine. Sve je počelo s režiserom Oliverom Frljićem, koji je njihov zemljak iz Bosne i Hercegovine, no koji očito s njima ne dijeli oduševljenje Fašizmom i Ustaškom vlašću u Hrvatskoj.

Ako samo misliš drugačije…

A, nakon toga došlo je do osude ratnog zločinca Slobodana Praljka, te su Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine prijetili klanjem doslovno svakom tko ne misli poput njih. Najveće žrtve tih njihovih prijetnji bili su hrvatski političari Goran Beus Richembergh i Vesna Pusić.

“Izdajico jedna smrdljiva, čekaj dok dođem u Zagreb, zaklat ću te kao prase”, piše u jednoj od poruka.

Zašto mi Hrvati, a ponajviše Zagrepčani, Zagorci, Dalmatinci i Istrijani smetamo Turcima i Ustašama?

A, da mi Hrvati, ponajviše Zagrepčani, Dalmatinci i Istrijani zaista smetamo Turcima i Ustašama iz Bosne i Hercegovine i da bi ubrzo opet moglo početi klanje Hrvata, no i Bleiburg kao ponovni odgovor, govori nam i sljedeći događaj:

Ono što Turčin i Ustaša ne smije reći odraslima on to kaže njihovoj djeci…

Navodni vjeroučitelj Krešimir Bagarić porijeklom i rođenjem naravno iz Hercegovine. na satu vjeronauka u Zagrebačkoj školi na Knežiji, djeci je poručio sljedeće: “Mi smo budale, trebali smo pustiti dva koridora. Jedan do Zagreba, a drugi do Rijeke. Pa kad im ponabijaju glave na kolac onda da uđemo. Tako je trebalo biti finoj gospodi zagrebačkoj koja misli da Hrvatska završava u Karlovcu. Debili i kreteni. Kratkovidni,

Što bi mu se dogodilo?

Turčin i Ustaša rekao je svoje ali naravno u skladu s poznatom Turskom i Ustaškom hrabrošću samo pred malom djecom. Naime pravo je pitanje zašto “hrabri Turčin i Ustaša” nije ušao u neki od lokala u kojim se okupljamo mi Zagrepčani i rekao pred odraslim ljudima da sve nas Zagrepčane treba zaklati i nabiti nam glave na kolac.

Slutite li što bi mu se dogodilo?

Uvjeravam vas da ga tu ni Plenkovićeva kvislinška vlada, a ni njihova Bosansko-Hercegovačka katolibanska crkva ne bi mogla zaštiti.

Što to muči Turke i Ustaše iz Bosne i Hercegovine i zašto ih mi Hrvati ne želimo u svojoj zemlji?

No, prava istina o tome što muči Turke i Ustaše iz Bosne i Hercegovine i koje je Krešimir Bagarić bolno svjestan je to što mi Zagrepčani i Hrvati ne volimo i ne podnosimo Turke i Ustaše iz Bosne i Hercegovine. Njihov život u Zagrebu i Hrvatskoj svodi se na izolaciju i život u getu. Oni ovdje žive izolirani u posebnim kvartovima, nitko se ne želi družiti s njima, a mi Zagrepčani baš kao i svi drugi stanovnici našeg grada ih zbog njihovog primitivizma, lopovluka, Ustaštva i nekulture izbjegavamo u širokom luku.

Nitko od nas Hrvata s njima Turcima i Ustašama nema nema ništa zajedničkog.  Ni odgoj, ni kulturu, ni običaje, ni mentalitet. Od svih naroda na ovim prostorima upravo su Turci i Ustaše iz (manje) Bosne i (više) Hercegovine i njihove Ustaške kolege Albanski katolici iz Janjeva najizoliraniji i najnepoželjniji stanovnici ove zemlje.

Što mi Hrvati mislimo o Turcima i Ustašama koji glume Hrvate?

Koliko se god oni trudili glumiti Hrvate mi Zagrepčani i Hrvati ih doživljavamo kao najveće strance, veće čak i od njima toliko mrskih Srba. Zapravo je zanimljivo to da smo mi Zagrepčani prije spremni prihvatiti Srbe ili Bošnjake, nego Turke i Ustaše iz Bosne i Hercegovine. O svemu tome govori i sudbina obitelji Zec, naših Hrvatskih Srba koji su cijeli svoj život proveli u Zagrebu, a da ih nitko nije, ni dirao, ni maltretirao.  A onda su u Hrvatsku opet došli Turci i Ustaše, odveli ih na Sljeme i kukavički likvidirali, pri čemu je važno istaknuti da su i tom prilikom “hrabri ustaški junaci” pokazali svoju veliku hrabrost i “herojski” ubili i Aleksandru Zec – 12 godišnju djevojčicu čiji je jedini grijeh bio to što je bila Srpkinja, a ne izmišljena Rvatica iz Bosne i Ercegovine. Očito je i da su se “hrabri ustaški junaci” osim u krađi, lopovluku i zločinima posebno specijalizirali i za ubijanje tuđe djece.

Raslojavanje i podjele u Hrvatskoj bliže se svom vrhuncu!

Uglavnom raslojavanje i podjele u Hrvatskoj bliže se svom vrhuncu. Turci i Ustaše će ubrzo nakon Bošnjaka i Srba početi klati i Hrvate, a mi Hrvati ćemo im baš kao i 1945. godine znati odgovoriti.

Bleiburška trava opet će postati i zelena i plodna, Austrijski psi opskrbiti će se novom zalihom ustaških kostiju, katolibanski svećenici rođeni u Bosni i Hercegovini neće više imati što tražiti u Hrvatskoj, a naša Hrvatska zemlja opet će biti slobodna.

A, Hrvatski vjeroučitelji (među kojim više neće biti Krešimira Bagarića i njegovih zemljaka Turaka i Ustaša iz BiH), napokon će našoj Hrvatskoj djeci moći reći istinu o tome tko je najveći i vjekovni neprijatelj hrvatskog naroda.

I ne, naravno da to nisu Srbi…

 

Napisao, uredio i obradio: Nenad Grbac

———————————-

Sva prava i Copyright :  Nenad Grbac i Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

 

Možda vam privuće pažnju...