Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zaostali, primitivni i zli…

Turci i Ustaše – Zaostali, primitivni i zli…

Da se zaostali i zli pripadnici Turskog i Ustaškog naroda iz Bosne i Hercegovine nikako ne mogu smatrati normalnim i civiliziranim ljudima, a još manje pripadnicima Hrvatskog naroda (kojem uostalom oni nikad nisu ni pripadali), dokazala nam je i vijest da je u 90. godini preminuo veliki hrvatski intelektualac, povjesničar i nakladnik Slavko Goldstein.

Umjesto da kao normalni i civilizirani ljudi izraze žaljenje i saučešće obitelji zbog smrti ovog i za Židovski i za Hrvatski narod značajnog čovjeka i intelektualca, Turci i Ustaše tu vijest su popratili novom provalom mržnje i netrpeljivosti prema svemu što nije iz Bosne i Hercegovine i nema u sebi pogane Turske i Janjičarske gene.

I ne, nemojte ne pomisliti da njima smeta to što je Slavko Goldstein bio Židov. To jednostavno nije istina! Njima bi smetalo i da je bio Hrvat, Srbin, Bošnjak, Nijemac, Španjolac ili Kinez. Njima jednostavno nije drag nitko tko nije pripadnik njihovog malog i zaostalog Turskog plemena iz Bosne i Hercegovine i Dalmatinske zagore.

A, važno je da shvatite da oni ne mrze zato jer njihova mržnja ima logično objašnjenje, oni mrze zato jer su im je to u genima. Oni mrze jednostavno zato jer su ih njihovi Turski preci stoljećima uzgajali da budu Turska raja, ubojice i lopovi i da mrze sve što se ne sviđa njihovim Turskim gospodarima.

Što prosječni Ustaški “intelektualac” misli o tome?

No, da ne dužim dalje s psihološkim opisom prosječnog Turčina i Ustaše, u nastavku teksta priložiti ćemo vam sve što su te zaostale i primitivne nakaze napisale povodnom smrti jednog od najvećih hrvatskih intelektualaca Slavka Goldsteina.

Pravopisne pogreške naravno namjerno nisam ispravljao. Tek toliko da shvatite kakvi su to “intelektualci”, koji bi silom željeli postati Hrvati.

—————————–

“Lazov i licemjer cjeli zivot se trudio da ocrni Hrvate i cjeli hrvatski narod koda smo svi bili ustase”

“Jedan smrad manje”

“Napokon jedna lijepa vijest sa “lijeve strane”

“sve je jasno, Hrvatska je izgubila jednoga velikoga neprijatelja”,

“Hvala dragom Bogu jedna divna vjest.”

“Hajde!? Umro Pantelija!? Bogu hvala!

Bio je šovinist (židovski i orjunaški) i rasist, a ne čovjek vrijedan spomena.”, “pošaljite ga u sarajevo,hrvatsku nikada nije volio koliko jugoslaviju,tita i komunizam. u sarajevu je sve to in ,a tamo je i rođen. zamisli molim te da se pokopa mrzitelj hrvatske u nezavisnoj državi hrvatskoj. nije kršćanski ovo što činim,ali sve laži i svo zlo koje je nanio mom narodu su ovime,bar mrvicu kompenzirane ,bože oprosti mi u ime svih nevinih ubijenih kojima se ovaj lik ismijavao,veličajući njihove krvnike.”,

“budalas koji je cijeli zivot proveo sireci antihrvatsku propagandu i lazi po svijetu o tome kako su Hrvati bili veci zlocinci cak i od njemackih nacista”,

“Govnar stari triba je davno umrit”,

“Jedan čifut manje!!!!”,

“taj što je odapeo je jugoslavencina fuj smeće antihrvatsko jebo ga tito”.

———————————-

Sva prava i Copyright :  Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

 

Možda vam privuće pažnju...