Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Majka svih lopova opet krade Hrvatima i poklanja Bosancima i Hercegovcima

Andrej Plenković, popularno nazvan “Majka svih lopova”, nikad ne miruje kad je riječ o krađi Hrvatskog državnog proračuna, otimanju novca hrvatskoj sirotinji i davanju, odnosno poklanjanju tog istog novca svojim gospodarima, bogatim lopovima i kriminalcima, državljanima Bosne i Hercegovine.

Superplenky – krade siromašnima i poklanja bogatima!

Predsjednika stranke HDZ Bosne i Hercegovine očito se nimalo ne tiče što u državi koju su on i njegova BiH stranka tako detaljno opljačkali ima sve više siromašnih i potrebitih. I dok na ulicama susrećemo sve više umirovljenika, koji srameći se sami sebe kopaju po smeću i traže jebene plastične flaše u medijima čitamo sve više tragičnih priča o ljudima i naročito djeci, koja žive u neljudskim uvjetima bez struje, vode i osnovnih životnih potreba, dotle Plenković i njegovi poslušnici velikodušno dijele naš Hrvatski novac Bosanskim katolicima, koji ne samo da nisu Hrvati nego su se i stoljećima kao Turci borili protiv Hrvatskog naroda, Hrvatske slobode i samostalnosti.

Hrvati jedva preživljavaju, a BiH kriminalci uživaju u Hrvatima otetom i ukradenom novcu!

U ovom slučaju riječ je o za Bosanske katolike zanemarivom novcu, no za Hrvatsku sirotinju kojoj je opljačkan, ogromnu svotu od 6 milijuna kuna (nešto manje od milijun Eura), koji su “Majka svih lopova” i njegovi poslušnici navodno namijenili Sveučilištu u Mostaru i navodno “Hrvatskom” narodnom Kazalištu u Mostaru.

Dok Plenki u BiH gradi nove bolnice, naše Hrvatske bolnice, vrtići i škole se raspadaju!

O kolikoj je svoti riječ najviše vam govori podatak da se za tu svotu moglo sagraditi nekoliko škola ili vrtića, pa i manjih mostova. Ali ne, “Majku svih lopova”, Andeja Plenkovića ne brine što se Hrvatski vrtići i škole doslovno raspadaju jer su ih sagradili “prokleti komunisti” prije 50 ili 60 godina i što Hrvatski građani prelazeći preko mostova više hodaju po metalnim pločama, kojim se prikrivaju i sakrivaju rupe u konstrukciji, nego po samim mostovima.

Što su sve Hrvati mogli uraditi sa tim novcem?

Za taj novac mnoga su siromašna Hrvatska djeca mogla dobiti besplatne knjige ili jeftini tablet (što ima veze ako je kineski ako radi). Za taj novac mnoga su djeca bez roditelja mogla dobiti lijep božićni poklon ili nešto veći mjesečni džeparac. Taj novac mnogim bi siromašnim hrvatskim građanima rođenim u Hrvatskoj pomogao da se riješe duga, ovrhe i odlaska iz vlastite zemlje, koji su im Bosansko-Hercegovački kriminalci i lopovi na ćelu sa “Majkom svih lopova” priuštili.

Bratstvo i jedinstvo s Turcima i Ustašama iz BiH siguran je put u propast!

Nekad davno novac nas Hrvata voljom tadašnje države završavao je u siromašnim dijelovima tadašnje države. Pouzdano se zna da se Hrvatskim novcem financirala izgradnja tvornica i elektrana u siromašnim dijelovima tadašnja države, a naročito Kosovu i Makedoniji. No, za razliku od danas kad silom zakona moramo financirati Turske i Ustaške okupatore i kriminalce iz BiH riječ je bilo o manjim svotama novaca i Hrvatski u to vrijeme većinom dobro stojeći građani to nisu osjetili, ni u svojim novčanicima, ni u padu životnog standarda. Danas je sve drugačije prvenstveno zahvaljujući izmišljenom Bratstvu i jedinstvu s Bosancima i Hercegovcima. Prevaren i opljačkan Hrvatski narod svaki Turski  i Ustaški lopovluk osjeti na vlastitoj koži, a izmišljeno bratstvo i jedinstvo s Turcima i Ustašama iz BiH nama Hrvatima je i gore i mrskije čak i od Bratstva i  jedinstvo sa Srbima.

Krađa Hrvatske imovina započela je s ponovnim dolaskom Turaka i Ustaša iz BiH i njihove Ustaške dijaspore u Hrvatsku…

Današnja Hrvatska država neobično je slična je takozvanoj NDH. Isti su i okupatori, isti su lopovi i na isti način se krade imovina svih Hrvatskih građana i šalje rodbini u BiH i Dalmatinsku zagoru. A, prava krađa Hrvatske države i imovine svih Hrvatskih građana započela je 1991. godine dolaskom “Krivoustog Boga svih lopova”, Franje Tuđmana i njegove Turske i Ustaške družine na ćelu s navodnim Ministrom, a zapravo Hercegovačkim i Ustaškim teroristom, kriminalcem i lopovom Gojkom Suškom. Čudi li vas što ih Srbi nisu željeli, što su osjećali paničan strah i što su cijelo vrijeme tvrdili da se Ustaše vračaju u Hrvatsku? Nažalost, bili su u pravu, iako mi Hrvati u to vrijeme nismo bili svjesni koliko su te njihove tvrdnje istinite!

Gdje i u čijim rukama je završio opljačkani novac?

Sigurne se sjećate  privatizacije imovine svih Hrvatskih građana, ponovne preprodaje i otkupa stanova, rata, trgovine oružjem, navodne obnove i svih drugih prevara? Sigurno se pitate i gdje je završio sav taj opljačkani novac? Pravi odgovor je 70 % opljačkanog novca završio je u rukama lopova i kriminalaca iz Bosne i Hercegovine, 15 % opljačkanog novca završilo je u rukama domaćih izdajnika (čitaj Franjo Tuđman i obitelj) i 15 % opljačkanog novca završilo je u rukama raznih stranih banaka i zadruga (Hypo, Raiffeisen i drugi).

Koliko je ukradenog novaca iz Hrvatske u ovih 31 godina otišlo u BiH?

 Ukoliko znamo podatak da je današnja Hrvatska država dužna MMF-u više od 60 milijardi dolara, tad sa sigurnošću možemo reći da su Hercegovački kriminalci, navodni Rvati, a zapravo samo potomci Turaka i Ustaša u ovih 31 godina, sve Hrvatske građane rođene u Hrvatskoj opljačkali za najmanje 2 do 3 puta toliko. Sjetite se samo naših Hrvatskih tvornica, koje su zapošljavale tisuće ljudi i imale veliku vrijednost. Te tvornice su namjerno upropaštene i natjerane u stečaj da bi ih na kraju za samo jednu kunu kupovali Bosansko-Hercegovački kriminalci, šoferi i političari. Za nekoliko mjeseci tvornica bi bila ugašena, imovina rasprodana, a isplativiji pogoni preseljeni u Hercegovinu. Uistinu rečeno kralo se je kako se je moglo i stiglo. I naravno sav novac ukraden Hrvatskim državljanima završavao je u rukama BiH – lopova, kriminalaca i političara.

A, nakon “Krivoustog Boga svih lopova” pojavila se i “Majka svih lopova”…

 Za Franju Tuđmana, dokazanog ratnog zločinca već smo naveli da je bio “Bog svih lopova” i da je zajedno s svojom Turskom i Ustaškom bandom iz Hercegovine uništio i opljačkao sve što je Hrvatski narod stoljećima stvarao. Nakon njegove smrti Hrvatski narod osjetio je olakšanje i mislio da je pljačka Hrvatske imovine i Hrvatskih građana napokon gotova. No, prevarili smo se! Nakon Tuđmana prvo su stigli sitni lopovi, koji su se zadovoljili time da u vlastiti džep stave (ukradu), svega nekoliko milijuna eura. No, nakon njih (Sanadera, Milanovića i slićnih), pojavio se i on – Superplenky – “Majka svih lopova”.

Superplenky – krade i otima Hrvatima, pa ukradeno daruje Bosancima i Hercegovcima!

Nakon sitnih lopova i kriminalaca, koji su ukrali svega nekoliko milijuna Eura (Sanader, Vidošević i drugi) ili osigurali si milijune eura kredita s ekstremno niskim kamatama (Milanović i drugi) u igri se opet pojavio veliki igrač i veliki lopov (kako više volite) i pravi nasljednik “Boga svih lopova”. I otad se više ne krade sitni novac ili se krade samo usput, kad nekakvom jebenom kazalištu u nekakvoj jebenoj turskoj vukojebini zatreba. Sad se napokon 21 godinu nakon Tuđmanove smrti, opet krade naveliko i opet i naravno poklanja rodbini u Hercegovini.

Majka svih lopova  je samo jednom političkom odlukom ukrao hrvatskom narodu više od 4 milijarde dolara!

 A, ukoliko ste se upitali kako krade “Majka svih lopova”, odgovor je jednostavan. Za razliku od uhvaćenih i blago osuđenih Sanadera i sličnih “Majka svih lopova”, se ne želi upuštati u rizik, pa novac Hrvatskih građana krade na sljedeći način: Pošalje ga svojoj rodbini u Hercegovinu. Jedan dio naravno ode njima, no drugi dio oni vjerojatno uplate njemu na skriveni račun na Kajmanskom ili nekom drugom otočju. Sitne svote poput Plenkijevog priloga kazalištu u Mostaru najvjerojatnije su samo prilog, kojim eventualno treba potplatiti  nekog ili nadoknaditi neku manju štetu. No, kakav je Soperplenky lopov najviše nam pokazuje politička odluka kojom će najvećim Hrvatskim neprijateljima Turcima i ustašama iz Bosne i Hercegovine, koji ne samo da nisu Hrvati, nego nisu ni Hrvatski građani, našim Hrvatskim novcem isplaćivati navodne Braniteljske mirovine. Tim političkim potezom “Majka svih lopova”, je svim Hrvatskim građanima ukrao prema nekim procjenama i do 4 ili 5 milijardi dolara u sljedećih dvadesetak godina. A, ako navodni Plenkijevi Bosansko-Hercegovački branitelji budu živjeli i duže od toga svota će naravno biti puno veća od procijenjene.

Vrijeme u kojem živimo – vrijeme je velikih lopova!

No, da ne dužimo i ne učinimo vam čitanje ovog članka teškim i napornim reći ćemo vam samo da je vrijeme u kojem živimo – vrijeme velikih lopova, a da su očito najveći od svih lopova, lopovi po imenu Franjo Tuđman, Andrej Plenković i njihova zajednička stranka po imenu HDZ- Bosne i Hercegovine.

Kao učiteljica života povijest je i  jasna i precizna!

 A, kao učiteljica života povijest je vrlo jasna. Nitko nikad u dugoj Hrvatskoj povijesti prepunoj raznih okupatora nije Hrvatsku toliko opljačkao, uništio i osramotio kao vjekovni Hrvatski neprijatelji Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine i Dalmatinske zagore, njihova stranka HDZ i domaći izdajnici poput “Krivoustog Boga svih lopova” i njegovog nasljednika Super- Plenkija “Majke svih lopova”.

Što će se dogoditi u prvom sljedećem ratu na ovim prostorima?

No, povijest Hrvatskog naroda jasno kaže da se dobro – dobrim uzvraća, a zlo – zlim, pa je logično očekivati da će prvi sljedeći rat na ovim prostorima biti ponovni rat između nas Hrvata rođenih u Hrvatskoj s jedne strane i Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine s druge strane.  Glumci i glavni i sporedni će biti isti, a Turske i Ustaške uspomene iz Bleiburga će ponovno oživjeti, no pitanje je samo gdje će Turci i Ustaše i domaći izdajnici ovaj put pobjeći? Čile i Argentina ih više ne žele, Bošnjaci i Srbi iz BiH ih isto tako ne žele, a ovdje u Hrvatskoj sasvim sigurno neće moći ostati .

Napisao, uredio i obradio: Nenad Grbac

 


 

Video prilog – Kako u lopovskoj državi završavaju građani koji se usude prijaviti lopovluk Rvatskih političara?

I dok Superplenky  “Majka svih lopova”, krade i otuđuje milijarde dolara Hrvatima i poklanja ih Bosancima i Hercegovcima, umno bolesni generali navodno Rvatske vojske ispijaju otrov ili za milijarde Hrvatskih dolara kupuju  francuske avione avione, običan narod, obične Hrvate rođene u Hrvatskoj najviše mući – siromaštvo i puko preživljavanje.  A, preživjeti u današnjoj hrvatskoj nije lako, što dokazuje i slučaj Ankice Lepej, prve i najznačajnije hrvatska zviždačice, koja je nakon što je javnosti otkrila brižno čuvanu tajnu o neprijavljenoj oročenoj štednji supruge prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana dobila i trenutni otkaz i kaznenu prijavu. Sudbina Ankice Lepej još je jedan dokaz kako u ovoj lopovskoj državi završavaju pošteni građani koji se igrom slučaja usude prijaviti lopovluk Rvatskih političara i izdajnika poput Franje Tuđmana i Andreja Plenkovića.

 

 

 

 

Napisao, uredio i obradio: Nenad Grbac

————————

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

Možda vam privuće pažnju...