Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dokle će Bosančerosi sramotiti Hrvatski narod i državu?

I ovo svjetsko prvenstvo u nogometu veže se za mnoge afere, a jednu od najvećih priredili su Bosančerosi, odnosno Turci i Ustaše iz Bosanskog pašaluka i okolice, koji nažalost ili nesretnim sklopom okolnosti igraju za reprezentaciju naroda kojem ne pripadaju i kojem nikad neće ni pripadati.

Kako se uopće moglo dogoditi da Turci i Ustaše iz BiH imaju hrvatsko državljanstvo

Ekces odnosno veličanje u hrvatskom narodu omrznutog fašizma i ustaštva su ovaj puta izazvali silom nametnuti izbornik Zlatko Dalić (Bosančeros iz Livna), Dejo Lovren (Bosančeros iz Zenice) i Marcelo Brozović (nekim slučajem rođen u Zagrebu, no porijeklom vjerojatno isto tako Bosančeros čim veliča Fašizam, Turcizam i Ustaštvo). A, ukoliko je bilo tko od vas postavio pitanje zašto Bosančerosi igraju za reprezentaciju naroda kojem na pripadaju i kako i zašto najveći neprijatelji hrvatskog naroda Turci i Ustaše uopće imaju hrvatsko državljanstvo odgovor je jednostavan i sakriva se iza lika i imena Franjo Tuđman najvećeg izdajnika u povijesti hrvatskog naroda. Naime on je taj koji je navodno “oslobodio”, Hrvatsku dovevši nam umjesto srpskih i Jugoslavenskih još gore i odvratnije okupatore – Turke i Ustaše iz iz Bosanskog pašaluka i okolice i njihovu Bosansku katoličku crkvu i svećenstvo

Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine narod – koji je stoljećima živio od ratova, klanja i pljačke

Sve to naravno nije nikakvo iznenađenje jer Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine su narod koji je stoljećima živio od ratova, klanja i pljačke. Klanje i pljačka su vjerojatno genetski isprogramirani u njihovu DNK još u vrijeme kad su im Turci svako malo silovali očeve, majke, sestre i braću. Taj DNK kod nije promijenilo čak ni to što su se preobratili. Sve to potvrđuje pravilo da Turčin i Poturica iz Bosanskog pašaluka uvijek ostaje Turčin i Poturica bez obzira na to kojoj vjeri pripada. Sve to se naravno dokazalo i tijekom drugog svjetskog rata i tijekom svih ratova u bivšoj Jugoslaviji kad su najveće i najokrutnije zločine i pljačke nad Srbima, Židovima, Romima, Bošnjacima i Hrvatima učinili baš Turci i Ustaše iz Bosanskog pašaluka.

A najgore je…

A, najgore je što isti ti Turski lopovi iz Bosne i Hercegovine već 30-ak godina žive na račun hrvatskih građana. Recimo mali i priglupi Dejo Lovren je u Hrvatsku stigao kao izbjeglica iz rodnog Bosanskog pašaluka. Mi hrvati smo ih prihvatili i omogućili im da kukavički pobjegnu od rata koji su jednim dijelom i sami izazvali ubijajući i koljući Srbe, Židove i Hrvate tijekom drugog svjetskog rata, a oni nama vračaju sramoteći hrvatsku državu i narod kojem ne pripadaju i kojem nikad nisu pripadali. Umjesto da smo pomagali onima koji to zaslužuju, odnosno siromašnim i napaćenim hrvatskim građanima, mi smo pomagali odvratnim Turcima i Ustašama iz Bosanskog pašaluka, koji su budimo iskreni jedno 1000 puta gori, gluplji, odvratniji i veći lopovi i zločinci čak i od pobunjenih Srba.

Dokle će trajati ta pljačka?

Sve to isto vrijedi i za Zlatka Dalića koji je samo jedan od primjera u kojem Bosančerosi glumeći da su hrvati pljačkaju hrvatski narod i državu i hrvate rođene u Hrvatskoj tjeraju na iseljavanje. Jeste li primijetili da su većina navodno hrvatskih izbornika zapravo Bosančerosi? Riječ je naravno o novcu jer zašto bi neki hrvat rođen u hrvatskoj bio izbornik svoje države i zarađivao stotine tisuća ili milijune eura godišnje kad to mogu biti Bosančerosi. Jeste li se upitali kako je moguće da osuđeni ratni zločinac iz Bosne i Hercegovine bude blizak vrhu navodno hrvatske, a zapravo bosansko-hercegovačke crkve (96% zaposlenih u crkvi su Bosančerosi, pa se s pravom kaže da ih ima više nego Srba u JNA). Još gora situacija je ona u kojoj osuđeni kriminalac i lopov koji je pobjegao iz Hrvatske zahvaljujući vodstvu stranke po imenu HDZ (čitaj AP), upravlja klubom iz grada i zemlje iz koje je pobjegao? Isto vrijedi i za hrvatski sabor i ministarstva u kojima je sve više Turaka i Ustaša i njihove Turske rodbine iz Dalmatinske zagore, a sve manje Hrvata rođenih u Hrvatskoj. Hrvate se silom osiromašuje, upropaštava, ovršuje i tjera iz zemlje da bi se na njihovo mjesto useljavali Turci i Ustaše iz Bosanskog pašaluka i navodno hrvatske, a zapravo turske dijaspore.

Da li je Hrvatska danas okupirana zemlja?

Zanimljivo je da nas Hrvata rođenih u Hrvatskoj ima oko 4 milijuna, no da hrvatskom danas umjesto Srba upravljaju 500 000 Bosančerosi i njihova Turska rodbina. Da li to znači da je Hrvatska danas okupirana zemlja i da su Tuđman i njegovi Ustaški gospodari umjesto Srba u Hrvatsku doveli još gore i odvratnije okupatore? Naravno da znači! Umjesto slobode doživjeli smo još jednu okupaciju od strane istih onih koje smo ne tako davno silom istjerali iz lijepe naše domovine. Upravo zato važno je učiniti sve da se Turci i Poturice još jednom i zauvijek vrate u svoj rodni Bosanski pašaluk (ili zaostalu Tursku vukojebinu) i da nikad više ne sramote Hrvatsku državu i narod.

Kako to postići?

Za početak Hrvatski narod će se pod hitno morati riješiti jednog od najvećih zla koje je zadesilo ovu nesretnu zemlju a to su Bosansko–Hercegovačka stranka po imenu HDZ i majka svih lopova po imenu Andrej Plenković (ranije spomenut kao AP). Zatim treba poništiti sva rješenja o Hrvatskom državljanstvu svih Turaka i Ustaša iz Bosanskog pašaluka i njihove dijaspore. Bez obzira na sve laži svakom hrvatskom građaninu je jasno da Bosančerosi i njihova Turska rodbina nisu Hrvati i da to nikad neće ni postati. Turci i Ustaše su narod lopova i kriminalaca, najveći neprijatelji hrvatskog naroda i kao takvi mogli bi postati uzrok još jednog građanskog rata u Hrvatskoj.

Kako kazniti one koji prizivaju nacizam i ustaštvo

Za početak dovoljno je donijeti i rješenje o oduzimanju hrvatskog državljanstva svim građanima Bosne i Hercegovine koji se pozivaju na nacizam i ustaštvo. Uz oduzimanje državljanstva trajno im zabraniti i boravak u Hrvatskoj. Naime nitko od nas Hrvata ne vidi nikakvog smisla u odluci da netko tko je rođenu u BiH poput Lovrena ili Dalića u Hrvatskoj ima bilo kakva prava u Hrvatskoj. Ako dotični toliko žele biti Turci i Ustaše onda im to treba i omogućiti.  No, neka to budu u svojoj rodnoj zemlji Bosni i Hercegovini. Zatim treba donijeti zakonsku odluku da nitko tko nije rođen u Hrvatskoj ne može vršiti bilo kakvu političku dužnost, biti ministar, kandidirati se na hrvatskim demokratskim izborima ili raditi u Hrvatskoj crkvi, policiji i vojsci. Ovo posljednje naročito je važno ako znamo na koji način se je raspala Jugoslavija i kakvu su ulogu u ratu u Hrvatskoj imali Srpski oficiri i političari. Bosančerosima i njihovoj Turskoj rodbini se ne smije dopustiti da se infiltriraju u hrvatsku državu jer će to neminovno dovesti do novog rata i krvoprolića.

Ovo Bratstvo i jedinstvo s Bosančerosima gore je od bratstva i jedinstva sa Srbima

Budimo iskreni i recimo da je ovo silom nametnuto Bratstvo i jedinstvo s Bosančerosima tisućama puta gore je od bratstva i jedinstva sa Srbima. Srbi kakvi god da bili nisu ni izbliza bili lopovi, kriminalci i ratni zločinci kao Bosančerosi. Sve to dokazuje i činjenica da Srbi nisu bili ti koji su pokrali uništili i privatizirali hrvatsku nego da su to učinili izdajnik Franjo Tuđman, Turčin i Ustaša Gojko Sušak i njihovi Bosančerosi. Smatra li itko od vas da je u redu da su Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine među sobom razdijelili imovinu svih građana Hrvatske? Sve to dokazuje da izmišljeni Hrvati iz Bosne i Hercegovine ne zaslužuju ni hrvatski novac, pomoć, a ni našu zaštitu tijekom budućeg rata u Bosni i Hercegovini.

 Najveća sramota i najveći neprijatelji hrvatskog naroda su upravo Bosančerosi

Vrijeme je da se Hrvati u Hrvatskoj po drugi put oslobode silom nametnute Ustaške vlasti iz Bosne i Hercegovine. Ako Lovren, Dalić, i društvo ne pamte što im se posljednji put kad su bili u hrvatskoj dogodilo tad je vrijeme da im ponovimo tu povijesnu lekciju. Vrijeme je da Turci i Ustaše iz Bosanskog pašaluka i okolice shvate da Lijepa naša domovina nije njihova odvratna Turska prčija i da su naše Hrvatske jame i pećine iz puno razloga prepune njihovih turskih kostiju.

 

 

———

Napisao, uredio i obradio: Nenad Grbac

———————————

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

Možda vam privuće pažnju...