Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Da li će nam bosanski katolibani i navodni branitelji zabraniti i upotrebu električne energije zato jer je Nikola Tesla bio Srbin?

Turski preobraćeni katolibani iz Bosne i Hercegovine, njihovi vjerni sluge domaći izdajnici i navodni “Branitelji”, (naravno ne svi jer i među braniteljima ima i dobrih i pametnih ljudi, no to su uglavnom Hrvati, uglavnom se ne bave politikom i ne druže se s Hercegovačkim svećenicima), ovih su se dana bili posebno aktivni i ponovno po tko zna koji put zaslijepili jadan Hrvatski narod svojom glupošću, primitivizmom i zaostalošću.

Kako su paraziti i nametnici odlučili malo zajebavati nas Hrvate?

I tako je narodu koji je 500 godina živio pod Turcima u svojoj jedinoj domovini Bosni i Hercegovini ili preciznije rečeno Bosanskom pašaluku i  koje su Turci s punim pravom nazivali svojom Turskom rajom, palo na pamet da bi opet mogli malo zajebavati nas Hrvate.

I nema veze…

I nema veze što i mi i oni znamo da mi nismo isti narod, da ne pripadamo istim civilizacijama, te da čak ni ne živimo u istom stoljeću, jer Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine, baš kao svi nametnici i paraziti uvijek moraju biti u centru pažnje.

Zašto bi Hrvati živjeli u miru i veselju kad mi Turci postojimo?

A, ovaj put Turski katolibani, preobraćeni Hercegovački svećenici i njihovi zemljaci navodni “Rvatski branitelji”, odlučili su se baviti zabranama. Jer zaboga zašto bi Hrvatski narod živio u miru i veselju, kad tamo negdje u zaostaloj Turskoj Vukojebini u Hercegovini i Dalmatinskoj zagori žive potomci Turaka i Ustaša, koji misle da su oni ti koji vladaju Hrvatskom.

Zbilja su ti Hrvati necivilizovan narod!

A, prvo što ih je zasmetalo je to da Hrvati ne slušaju i ne podnose njihovu Tursku novokonponovanu glazbu, nego da slušaju nekakvu Rock, Jazz ili bilo kakvu drugu vrstu glazbe. Još tragičnije im izgleda što prosječan Hrvat, rođen u Hrvatskoj, pojma nema, ni tko je Miroslav Ilić, ni tko je Hanka Paldum. Učinilo im se i da su Hrvati retardiran narod jer ne znaju ni kakav je to osjećaj popiti litru dvije Bosanske brlje, zapjevati “I tebe sam sit kafano” ili  “Suzama sam lepio tapete” porazbijati sve čaše, izvući iz đžepa Tursku kamu (nož koji su Ustaše koristile u drugom svjetskom ratu),  i susjedu prerezati grkljan. Zbilja su ti Hrvati necilivizovan narod, umjesto pravog Turskog derneka, oni bi slušali rock i poslije koncerta trijezni i u miru, bez mrtvih, priklanih i osakaćenih, otišli kući.

A, onda su Turci i Ustaše napokon shvatili da se na tim prokletim rock koncertima ne viče ni “Za dom spremni” ni “Ubij Srbina”, ne razbijaju čaše i ne vade Turske kame…  

Na nedjeljnoj misi njihov zemljak iz Ercegovine fra Gojko im se potužio da ti prokleti Hrvati ne samo da posjećuju rock koncerte, slušaju rock glazbu, nego i ne dolaze na misu, ne pune škrabicu, ne ostavljaju oporučno novac crkvi i ono najgore ne idu odati počast njihovoj Turskoj i Ustaškoj rodbini na Bleiburg.

I onda je pop Gojko osjetio nadahnuće, sakupio hrabrost i na sav glas viknuo:

“To su ti prokleti Hrvati. koji su nas Turke i Ustaše ubijali na Bleiburgu”!

A, to je već bilo previše. Katolibani i navodni “Branitelji” duboko su se zamislili. Cijelih 20 sekundi, najviše koliko im to njihov kvocijent inteligencije dopušta i odmah odlučili zabraniti sve rock koncerte u Hrvatskoj.   Igrom slučaja prvi sljedeći rock koncert u Karlovcu trebao je biti koncert “Bajage i Instruktora”. Pošto oni nisu znali ni tko je “Bajaga”, ni tko su “Instruktori”, otišli su do fra Gojka jer on jedini zna čitati, da im pročita nešto o tom Bajagi. Fra Gojko, koji je naučio čitati kod kuće u Livnu kad je kao mali ministrant sjedio fra Jerku u krilu, pogledao je novine i zaprepašteno uzviknu “Ljudi moji, pa taj Bajaga je Srbin”. Ne znam što je gore: “Rock koncert na kojem svira Srbin ili to što ga slušaju prokleti Hrvati, koji su nas ubijali u Blaiburgu”.

I onda su katolibani i “branitelji”, odlučili zabraniti sve rock koncerte

Koncert “Bajage i Instruktora”, bio je samo početak. Ubrzo su se i “Varaždinski branitelji”,  koji ne govore kajkavski jer im to nije materinji jezik i zato što nitko tako ne govori kod njih u Tomislavgradu, pobunili protiv sljedećeg Bajaginog nastupa. Šta će oni tamo da slušaju nekakav rock kad mi imamo našu Tursku novokonponovanu glazbu. A, imamo i Thompsona. To je naš Turski rođo iz Dalmatinske zagore. Uvijek kad bi mi Turci provalili u Hrvatsku naša rodbina iz Dalmatinske Zagore bi nas lijepo dočekala. A, poslije bi zajedno ko brača nabijali i Hrvate i Srbe na kolac. A, tako treba i danas. Pa nek Hrvati na kolcu slušaju rock i Srbina Bajagu.

A, to je bio samo početak novokonponovanog katolibanskog aktivizma…

 Fra Gojko je vraćajući se kući svratio do svoje prijateljice Željke Narkić. Za početak bez riječi iskapiše čašu rakije, a onda fra Gojko upita Željku: Reci ti Željka meni jebeš li ti još uvijek u mozak te Hrvate? I treba da ih jebeš jer stoka neće da se množi! Vidi mene, prazna crkva, prazna škrabica, ni 1000 kuna po misi. Morao sam i novi Mercedes da kupim na rate. Istina samo dvije, al ipak rate. A, oni bi abortirali, a žene im ne bi rađale petoro ili sedmoro djece! A, ko će meni da napuni crkvu? A, ko će da mi kupi novi mercedes za godinu, dvije kad ovaj ostari”?

Zajebani su ti Hrvati!

A, Željka će: Zajebani su ti Hrvati! Oni to nama namjerno rade. Pokrali smo im tvornice i sve što vrijedi, a oni neće da se množe, pa nama sad nedostaje besplatne radne snage. Da se mene pita ukinula bi im i taj minimalac. A, njihove žene treba da budu kući i da šire noge svakom tko naiđe. Samo tako možemo ih prisiliti da imaju sedmoro djece. I ne možeš kretenima objasniti da u tome nema ništa loše. I naše su žene tako! Šta ima veze ako je bio Turčin?

Pitam se koliko tih Srba uopće ima?

“Ma jebo ih njihov čopavi Tito” odgovori joj fra Gojko. Nego reci ti meni Željka, a jesi li ti znala da je taj Bajaga – Srbin? Pitam se koliko tih Srba uopće ima! Ja mislio da smo ih sve poubijali u Jasenovcu, a oni još uvijek postoje. U pravu je Jozo kad kaže da ih ima ko mrava. On računa da ako nas Hercgovaca ima 400 do 500 000 onda Srba ima bar dvaput toliko. I množe se ko mravi. Ubiješ jednog, a dva nova se pojave. Kud god dođeš svugdje samo Srbi, Balije i Hrvati. I ne znaš tko je je gori od koga!

S Balijama se još i možeš dogovorit i razumit al s Srbima ne

Jašta da je Srbin. Srbi su gori i od Balija. S Balijama se još i možeš dogovorit i razumit al s Srbima ne. Eto vidiš našeg Zlatka Hasanbegovića! Jučer Balija, a danas Veliki Rvat ko i svi mi Ustaše iz Bosne i Hercegovine. A, više o tome kakvi su Srbi narod reći će ti sljedeća priča: Eto vidiš meni tu u kući svatko malo pregori osigurač. Zovem majstora, promijeni osigurače, kad za dan-dva opet nema struje. Prvo sam mislila da mi to radi UDBA. Onda sam mislila da mi to rade Hrvatske feminiskinje, pederi lezbe ili šta ti ja znam. I onda otvorim novine i iznenađeno pročitam da je izmjeničnu struju izmislio Srbin, Nikola Tesla. Zaklopim novine i pomislim: Sad ja znam tko to mene jebe i zašto mi pregaraju osigurači. Prokleti Srbi i prokleti Nikola Tesla. Sjeme mu se Srpsko zatrlo.

 Takvi su ti Srbi mamu im jebem!

E vidiš to nisam znao reče fra Gojko. A, i mislio sam da nas netko truje tom strujom. Taj Srbin Nikola Tesla je sigurno izmislio struju da se nama Ustašama osveti za Jasenovac. Takvi su ti Srbi mamu im jebem! A, i taj Srbin Bajaga svira električnu gitaru. Došo Srbo da nas truje, a glupi Hrvati mu još i plješću. Znaš šta Željka? Sad kad si mi ovo za Srbina Nikolu Teslu rekla odmah mi se razbistrilo u glavi. I ti i ja radimo krivo. Ti zabranjuješ abortus, ja zabranjujem koncerte, a zapravo bi i ja i ti trebali raditi na tome da se Hrvatima ukine i zabrani struja.

Neće Srbin Tesla da nas truje

Prvo: Neće Srbin Tesla da nas truje. Drugo; Hrvati mogu i bez struje. Eto mi Hercegovci smo pod Turcima vjekovima živjeli bez struje i šta nam fali. Treće: Bez struje nema Rock, Jazz ili šta ti ja znam muzike. Bez struje nema električnih gitara pa će svi Hrvati morati slušati našu novokonponovanu Tursku muziku. Hvala bogu da za Armoniku i gusle ne treba struja. Četvrto: Kad ne bude struje Hrvati neće imati što radit nego će silovati svoje žene, pa će one ipak rađati sedmoro djece, a naše crkve i naše tvornice bit će pune. Ja ću sebi kupiti još jedan novi Mercedes, a naša Ercegovina će da procvjeta. Peto: I vrijeme je da mi Ustaše toj Srpskoj, Balijskoj i Hrvatskoj stoci jebemo mater!

A, u taj tren

A, u taj tren u Željkinoj kući opet nestade struje. Nekoliko trenutak kasnije dva glasa muški i ženski gotovo istovremeno izgovoriše istu rečenicu:

“Nikola Tesla majmune, majku ti jebem Srpsku”!

 

 

———————-

Ova priča ispričana je na temelju istinitih događaja. Neki od likova su izmišljeni ili im je samo malo promijenjeno ime, a neki i ne.  Priču smo objavili bez ičije dozvole ili odobrenja. Autor naslovne slike nije Jakov Sedlar, a povijesne činjenice, koje smo upotrijebili nije pregledao i odobrio Zlatko Hasanbegović.

Napisao, uredio i obradio: Nenad Grbac

————————

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

Možda vam privuće pažnju...