Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dokle ćemo mi Hrvati trpjeti te Turske lopove?

Postoji li bilo što gore od čovjeka, koji mrzi svoju vlastitu domovinu i na silu pokušava voljeti tuđu domovinu bez obzira što ga mi Hrvati ne želimo ovdje i što prema njemu i prema njegovim Turskim i Ustaškim sunarodnjacima iz Bosne i Hercegovine, lopovima i primitivcima, osjećamo samo odbojnost, gađenje i prezir.

Postoji li bilo što gore od naroda koji je u samo nekoliko stoljeća promijenio nekoliko vjera i nacionalnosti. I dok smo mi  Hrvati stoljećima bili samo Hrvati i katolici, Srbi samo Srbi i pravoslavci, Turčin iz Hercegovine je u svega nekoliko stoljeća je stigao biti i bogumil i musliman i katolik i Bogumil i Turčin i Poturica i Ustaša i Jugoslaven da bi na kraju na veliku žalost svih nas Hrvata postao takozvani Rvat i to ne bilo kakav nego Veći Rvat, Turčin i Ustaša, nego svi mi Hrvati, čiji su preci stoljećima ratovali upravo protiv njihovih Turskih i Ustaških predaka.

Vjerujete li vi zaista da takva osoba zaslužuje živjeti u našoj zemlji, udisati isti zrak koji udišemo mi Hrvati i svojim Turskim opancima prljati našu Hrvatskoj zemlju?

Zašto bismo uopće mi Hrvati u vlastitoj domovini trpjeli nekog tko je od nas i kulturno i civilizacijski udaljeniji čak i od Srba? Zašto bismo trpjeli Turski lopovluk i vječno huškanja na rat protiv Srba i Bošnjaka u kojem po starom Turskom običaju pobjeđuju samo nakaze koje najviše ukradu, ubiju najviše neprijatelja i učine najviše zločina?

Želimo li mi Hrvati uopće takve Turske i Ustaške nakaze u našoj Hrvatskoj zemlji?

Malo je poznato:

————————

Najružniji događaj u našoj novijoj Hrvatskoj povijesti dogodio se  onaj trenutak kad smo u navodno slobodnom Hrvatskom saboru umjesto Hrvata Jože, Štefa, Stipe ili Ante ugledali Turke i Ustaše iz Bosne i Hercegovine  – Vasu, Brunu, Hasu, Ružu, Božu i šiptara Željka.

Jesmo li mi Hrvati odista slobodni?

Nismo, samo smo jednog okupatora (Srpskog), zamijenili za drugog puno goreg (Turskog i Ustaškog)!

————————

Posljednji uočeni primjerci Turskih lopova u ovoj jadnoj, napaćenoj i opljačkanoj Hrvatskoj zemlji odazivaju se na ime Zdravko Mamić i Vaso Brkić. Zanimljivo je da su i jedan i drugi sudjelovali u lopovskoj Turskoj vlasti, koja već godinama uništava Hrvatsku. Jedan je kao pravi Veliki Rvat ukradenim novcem financirao predsjedničku kampanju osobe, koju su Turci i Ustaše iz BiH bez dopuštenja nas Hrvata izabrali za predsjednicu Hrvatske. Drugi je istaknuti član lopovske stranke po imenu HDZ i poznati krivotvoritelj. Trenutno se u medijima puno piše o njemu na osnovi dojave, koju je onako navodno sasvim slučajno dojavio svom kumu, a ovaj također sasvim slučajno samo prenio dalje. A, poslije su mediji također onako usput ali i ne baš slučajno otkrili i silno bogatstvo, koje je Vaso baš poput njegovog prijatelja Zdravka, stekao/opljačkao otkad se neželjen i nepozvan doselio u Hrvatsku.

————————

Da Turcima i Ustašama nije bilo dovoljno što su Hrvatsku zemlju opet uvukli u svoj vjekovni rat protiv Srba, opljačkali i uništili govori nam i činjenica da se Turska pljačka Hrvatske i Hrvatskog naroda i dalje nastavlja. Nakon što su opljačkali i privatizirali društveno vlasništvo, cilj njihove pljačke postali su obični Hrvatski građani. Svako malo izglasavaju se novi porezi, građani se ovršuju onako kako samo Turskoj vlasti i njihovim đavoljim odvjetnicima odgovara, a sve više Turaka i Ustaša se useljava u Hrvatsku iz Bosne i Hercegovine i dodjeljuju im se poslovi u državnoj službi i društveni stanovi. Da bi stvar bila još gora i Turska okupacija Hrvatske još okrutnija Turci i Ustaše u Hrvatskom saboru su izglasali da smo mi Hrvati dužni plaćati mirovine njihovoj Turskoj rodbini u BiH. A, kao vrhunac gluposti okupatorske Turske vlasti izglasan je i zakon po kojem siromašni Hrvati, koji jedva preživljavaju kopajući po smeću, moraju financirati Turke i Ustaše, odnosno stanovnike Bosne i Hercegovine i omogućiti im da u svojoj Turskoj vukojebini – Hercegovini sagrade puno raskošnih vila i hacijenda poput one Čovićeve.

————————

U Jugoslaviji smo mi Hrvati silom zakona morali financirati siromašne i nerazvijene krajeve što se uglavnom odnosilo na Kosovo i dijelove Makedonije. A, danas u navodno “slobodnoj Hrvatskoj” više nismo dužni financirati siromašne i nerazvijene, nego smo prisiljeni financirati samo bogate i razvijene. Tako danas prosječan Hrvat plača porez iz kojeg se namiruju i bogata Europa i bogati Vatikan i bogata Crkva i bogati NATO i bogati Čović i sva njegova bogata turska i lopovska družinu iz Bosne i Hercegovine. Sigurno ste se upitali tko onda financira siromašne? Nitko, zato jer smo danas mi Hrvati ti koji su siromašni! I što smo mi siromašniji, svi oni su bogatiji.

————————

Turci i Ustaše se u Hrvatskoj sve neugodnije osjećaju jer su svjesni da će bijes Hrvatskog naroda ubrzo proključati i da će se nakon toga svi Turski lopovi opet ili vratiti u rodnu Tursku vukojebinu ili razasuti širom bijelog svijeta. Te činjenice je posebno svjesna Bosansko- Hercegovačka crkva, pa upravo zato crkva putem nasilno nametnutog vjeronauka pokušava isprati mozgove Hrvatskoj djeci. No, rezultati te njihove priglupe aktivnosti će pokazati da će nametanje Bosansko-Hercegovačkih vjeroučitelja Hrvatskoj djeci i vjeronauka na Bošnjačkom jeziku trajno udaljiti djecu i od crkve i od vjere i od kršćanstva i od ikakve pomisli o izmišljenom bratstvu i jedinstvu nas Hrvata i omrženog nam naroda Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine.

————————

Turski lopovluk u Hrvatskoj posebno podržava njihova Bosansko-Hercegovačka katolička crkva, koja otkad u navodno Hrvatskoj crkvi više nema Hrvata – Kardinala Kuharića, koji se jedini istinski suprotstavljao Turskom lopovluku, otimačini i krađi, žari, pali i krade po cijeloj Hrvatskoj. Zanimljivo je da se novcem iz poreza, koji mi Hrvati plaćamo, a političari velikodušno daruju crkvi, financira iseljavanje nas Hrvata i useljavanje Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine. Velika većina kredita koje Turski lopovi dobivaju kad se usele u Hrvatsku potječu upravo od crkve. I naravno nema šanse da bilo koji Hrvat rođen u Hrvatskoj dobije kredit od Bosansko-Hercegovačke crkve iako je to zapravo njegov novac, odnosno novac kojim je platio porez Turskim okupatorima. A, da kredite od strane BiH crkve mogu dobiti samo Turci i Ustaše, njihova Turska braća iz Dalmatinske zagore i domaći izdajnici potvrđuje nam i primjer navodno “poštenog” političara Bože Petrova, koji je novac za gradnju kuće navodno posudio od rođaka – svećenika. Pitanje je samo koliko je ustupaka crkvi učinio da bi dobio taj novac. Pa vi onda vjerujte Turskim rođacima, političarima, koji dolaze iz Dalmatinske zagore.

————————

Bosansko-Hercegovačka crkva u stilu svake totalitarne i okupatorske vlasti i Hrvatsku djecu i roditelje pokušava na svaki način prisiliti na pohađanje vjeronauka i redovito ispiranje mozgova. Moguće je da glupi Bosanci vjeruju da će djeca na taj način zaboraviti da su oni Hrvati rođeni u Hrvatskoj i da oni kao pravi, a ne izmišljeni Hrvati nisu, ni Turci, ni Ustaše, ne potječu iz Hercegovine i nemaju apsolutno ništa s okupatorskom vlašću Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine u Hrvatskoj. No, to se neće dogoditi. Nikad nijedan Hrvat neće postati Turčin i nikad nijedan Turčin iz BiH neće postati Hrvat. Jer koliko im god im Turski svećenici ispirali mozak na vjeronauku Hrvatska djeca će uvijek biti svjesna da smo, mi Hrvati i oni – Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine, dva različita naroda, koja nemaju ništa zajedničkog. Osim uspomene na Bleiburg.  Onaj koji se dogodio i onaj koji se tek treba dogoditi.

————————

U biti svi mi Hrvatski građani bismo trebali tužiti Bosansko-Hercegovačku crkvu Europskim institucijama za ljudska prava zato što maltretira, uznemirava  i prisiljava našu Hrvatsku djecu da pohađaju njihov Bosansko-Hercegovački vjeronauk. Umjesto da se jadna djece igraju u prirodi, uživaju u slobodi i svemu što život može pružiti, Bosansko-Hercegovački svećenici im putem vjeronauka ispiru mozgove i pričaju im o Isusu Kristu, koji je kao crni Turčin hodao okolo, ubijao nevjernike i nabijao im glave na kolac. U takvom neobičnom tumačenju Biblije posebno se istaknuo navodni vjeroučitelj Krešimir Bagarić porijeklom i rođenjem naravno iz Hercegovine, koji je na satu vjeronauka u Zagrebačkoj osnovnoj školi na Knežiji, djeci poručio da i njihove Hrvatske roditelje treba zaklati i nabiti im glave na kolac. Lagali bi smo vam kad bi vam rekli da su naša Hrvatska djeca bila oduševljena takvom vrstom tumačenja riječi božje.

————————

U vrijeme kad je Austro-ugarska odlučila anektirati Bosanski pašaluk 1878. godine vojsku sastavljenu od pripadnika Austro-ugarskog carstva dočekale su i suprotstavile joj se vojne snage sastavljene od Muslimana i Pravoslavaca, odnosno Srba. Sigurno ste se upitali gdje su u to vrijeme bili Bosanski katolici? Odgovor je nigdje, odnosno nije ih ni bilo ili preciznije rečeno svi katolici u Bosanskom pašaluku mogli su se izbrajati na prste jedne ruke. Naravno tome je pridonijelo i to što su Turci katolicima u drugim zemljama naplaćivali veći porez, pa su svi navodni Bosanski katolici ako su takvi uopće i postojali prihvatili islam i postali Poturice. Toliko o dugoj povijesti i tradiciji navodnih i izmišljenih Rvata u Bosni i Hercegovini.

————————

A, o odnosu tadašnjih Poturica, a danas Bosanskih katolika, prema Pravoslavnom stanovništvu Bosanskog pašaluka, najviše nam govori stara Srpska poslovica koja kaže: “Gori Poturica od Turčina”. Druga poslovica kaže “Ako je Turčin krvav do lakata, poturica mora biti do ramena”. Tu negdje u tim poslovicama i sustavnom maltretiranju i prekrštavanju pravoslavnog stanovništva sakriva se i odgovor na međusobnu mržnju Srpskog stanovništva i tadašnjih Poturica, a kasnije preobraćenih Bosanskih katolika, danas Turaka, Ustaša, Jugoslavena i takozvanih Velikih Rvata. Tu negdje nalazi se i odgovor na Jasenovac i sve zlo koje su tada Poturice, a danas preobraćeni Bosanski katolici, odnosno Turci i Ustaše Srbima uradili.

————————

Ali Srbi dobro pamte, pa rat Srba i Turaka nikako nije gotov. Više o njegovom ishodu reći će vam činjenica da Srba ima 8 milijuna, a Turaka i Ustaša samo 400 ili 500 000. I naravno da Turci i Ustaše ne smiju ni pomisliti da ćemo im mi Hrvati opet pomoći i braniti ih. Pametan čovjek jednom pogriješi i nikad više. A, da bi priča bila još zanimljivija tu su i 2 milijuna Bošnjaka. Naravno da ni oni nisu baš dobri s Turcima i Ustašama. U biti prava istina je da nitko nikad nije bio dobar s primitivnim i zaostalim Turskim plemenom lopova i zločinaca iz Bosne i Hercegovine. I da svi, ali apsolutno svi, s njima imaju nekakve neriješene račune.

————————

I sigurno  se pitate kakve veze s Turcima i Ustašama iz Bosne i Hercegovine imamo mi Hrvati. Odgovor je nikakve jer tamo u Bosni i Hercegovini, ni tada, a ni danas nisu živjeli Hrvati, već samo Turci, Poturice, Janjičari, Ustaše i preobraćeni Bosanski katolici. A, to zlo je prvi put stiglo u Hrvatsku već 1941. kad su Mussolini i Katolička crkva vjekovne neprijatelje Hrvatskog naroda Turke, Poturice i Ustaše doveli na vlast u Hrvatskoj. Sva sreća da smo mi Hrvati imali Tita koji je znao najbolji način kako se obračunati s zlom i privremeno ga eliminirati. Ali pokazalo se i da je ta privremena eliminacija bila velika, velika pogreška! Uostalom priznajte i sami da riječi “trajna” ili “konačna” zvuče daleko ozbiljnije od riječi “privremena”!

————————

Turci i Ustaše iz BiH, odnosno preobraćeni Bosanski katolici su sami sebe uz pomoć svoje Bosansko–Hercegovačke Katoličke crkve proglasili navodnim Hrvatima, iako pri tome nitko nije nas Hrvate pitao slažemo li se mi s tim i želimo li mi uopće da se najveći i vjekovni neprijatelji Hrvatskog naroda, Turci, Ustaše i Poturice, protiv kojih smo stoljećima ratovali, nazivaju našim Hrvatskim imenom i tvrde da su nam braća. Prvo mi Hrvati nemamo braće, drugo nijedan normalan narod ne želi Turske lopove i Ustaške kurvine sinove za braću. Samim tim jasno je da nikakvo Bratstvo i jedinstvo nas Hrvata s Turcima, Poturicama, Janjičarima i Ustašama ne dolazi u obzir. Ne zaboravite da su i Srbi su tvrdili da su nam braća, pa pogledajte kako je završilo. Sve to znači da mi Hrvati ne želimo nikakvo bratstvo i jedinstvo, a naročito ne s Turcima i Ustašama iz Bosne i Hercegovine.

 

 

Napisao, uredio i obradio: Nenad Grbac

————————

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

Možda vam privuće pažnju...