Hrvatska u 21. stoljeću

Hrvatska u 21. stoljeću: 

Vjerovali vi to ili ne u 21. stoljeću naši Hrvatski Srbi žive u selima u kojim nema, ni struje, ni vode,  mi Hrvati se  trbuhom za kruhom iseljavamo iz vlastite domovine jer je sve uništeno, pokradeno i opljačkano, a predsjednik navodno “Hrvatske”, a zapravo “Bosansko-Hercegovačko-Ustaške” vlade, Anemični Kretenlenković poklanja milijarde dolara našeg hrvatskog novca svojoj Ustaškoj rodbini u Bosni i Hercegovini. I sve to radi se kako bi nas se što prije iselilo iz naše Hrvatske domovine.

Uništena, pokradena i opljačkana zemlja, u kojoj se ruše tvornice i grade Crkve

Uništena, pokradena i opljačkana Hrvatska je zemlja u kojoj se ruše tvornice i grade Crkve da bi Hrvati što prije otišli iz svoje domovine i da bi se umjesto njih ili u njihove domove uselili svećenici i vjeroučitelji Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine, koji ne samo da nisu Hrvati, nego za razliku od Hrvatskih Srba, nisu čak ni Hrvatski građani.

Poljoprivreda koje više nema

Poljoprivrede kojom smo se nekad ponosili više nema. Članovi stranaka po imenu HDZ i SDP sve su uništiili i opljačkali. I tako danas rođeni Slavonci, koji još nisu pobjegli u Irsku u propalim Konzumovim dućanima kupuju Slovenski kulen, Ličani kupuju popularni krumpir iz Maroka, a stanovnici Raba i Paga poznati i vrlo jeftini španjolski biljni sir.

Zapravo poljoprivredom se u Hrvatskoj nitko više ni ne bavi osim stanovnika Bosne i Hercegovine, koji povoljnim i beskamatnim kreditom, koji im naravno daje njihova Bosansko-Hercegovačka crkva kupuju napuštena ili zaplijenjena Hrvatska sela i imanja. Zahvaljujući Rođi iz Ercegovine država im za one dvije neuhranjene i napuštene krave, koje su zatekli na zaplijenjenom pašnjaku uplati jedno 3 000 000 kuna poticaja. A, ako država kojim slučajem ne uplati taj novac tad se za te krave pobrinu (spase ih da ne umru od gladi), članovi lokalnog društva za zaštitu životinja.

Pa ti budi poduzetnik…

Poduzetništvom se bavi svi, osim naravno nas Hrvata starosjedioca i svih drugih manjina rođenih u Hrvatskoj. Nama šanse da Hrvat rođen u Hrvatskoj dobije bilo kakav kredit ili poticaj. Naime i beskamatni krediti i nepovratni poticaji iz Hrvatskog državnog proračuna se daju isključivo Turcima i Ustašama iz Bosne i Hercegovine, njihovoj Bosansko-Hercegovačkoj crkvi i domaćim izdajnicima (Plenković, Kitarović, Tomac), koji su za novac i utjecaj izdali i vraga i Boga i vlastiti Hrvatski narod.

A, ako netko tko je Hrvat rođen u Hrvatskoj i dobije kredit…

A, ako netko tko je Hrvat rođen u Hrvatskoj i dobije kredit onda budite sigurni da je uz kredit dobio i astronomske kamate i da je pitanje hoće li preživjeti sljedećih nekoliko mjeseci, dok mu Austrijska ili Talijanska banka ne sjedne na račun i oduzme i zaplijeni sve što su on i njegovi Hrvatski preci stoljećima stvarali.

Ako ti ne nabiju glavu na kolac ubiti će te kamatama i poreznim terorom…

A, ako taj netko tko je rođen u Hrvatskoj, a ne u BiH kojim slučajem ipak uspije i otvoriti firmu onda mora biti i svjestan da će ubrzo propasti. Naime porezni inspektori rođeni u Ercegovini će ga svaki dan posjećivati ne bi li primijetili da je ukrao 50 lipa. I nama veze što su Bandić, Mamić, rođo, zemljaci i HDZ-e ukrali milijarde, važno je baš tih 50 lipa. U suradnji s Hercegovačkom poreznom inspekcijom, bankama, računovođama, Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom Televizijom i mnogim drugima, koji računaju na vaš novac, vašu krv, vaše meso i bubrege, ta novo otvorena tvrtka će potrajati samo nekoliko mjeseci, a nakon toga slijedi ovrha, zapljena imovine i konačno preseljenje u Irsku.

A, što je zapravo bilo tom Matiji Gupcu?

Nakon poslovnog iskustva s Ustaškom vlašću u Hrvatskoj mnogi se Hrvati pitaju: A, što je zapravo bilo tom Matiji Gupcu koji je poveo “Seljačku bunu”,  protiv feudalaca, a plaćao je samo 66% poreza. Za godinu, dvije mi Hrvati ćemo toliko plaćati samo – PDV  (Porez na dodatnu vrijednost  i to naravno samo pod uvjetom da nas Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine i njihove sluge domaći izdajnici i kvislinzi, dotle ne isele iz vlastite domovine).

Još gore je ako je netko Hrvatski Srbin!

Još gore je ako je netko naš Hrvatski Srbin. Kredit ili državni poticaj taj ne može dobiti ni pod razno, a ne može ni pokrenuti bilo kakav posao. Naime, njemu kao Hrvatskom Srbinu Hrvatska država pod okupatorskom Ustaškom vlašću ne želi izdati ni potvrdu o prebivalištu u Hrvatskoj, koju naravno imaju svi Bosansko Hercegovački katolici. I nema veze što on i njegova obitelj u Hrvatskoj žive 500 ili 600 godina i što većina tih Bosansko Hercegovačkih katolika Hrvatsku nije nikad vidjela ni na razglednici.

Kompjuter može raditi i bez vodenog hlađenja procesora, no kako bez struje?

No, to je samo početak. Recimo taj naš Hrvatski Srbin želi pokrenuti web stranicu i web shop. No, kako da je pokrene kad za Web stranicu treba računalo ili server, a kod njega u selu nema, ni vode, ni struje. Dobro, zna on da kompjuter može raditi i bez vodenog hlađenja procesora, no kako da radi bez struje? I kažete nek sagradi vjetroelektranu. Ne,  ni to može  jer su svi Hrvatski državni poticaji za izgradnju vjetroelektrana dodijeljeni stanovnicima Bosne i Hercegovine i nema šanse da taj državni novac dobije netko tko je Hrvat, Srbin i nije rođen u BiH. S druge strane probajte vi bilo što graditi u Hrvatskoj ako vam Rođo iz Ercegovine, koji  naravno (pored stotina tisuća nezaposlenih Hrvata),  radi u ministarstvu, ne da građevinsku dozvolu.

Situacija u Hrvatskom školstvu!

Još gora situacija je u Hrvatskom školstvu. Tamo djeca umjesto logike, znanosti, pameti i razuma moraju učiti vjeronauk. Iako su gledajući “Zvjezdane staze”, jasno vidjeli da je zemlja okrugla, izbezumljeni i jadni nastavnici im na osnovi odluke nadležnog Katolibanskog ministarstva, moraju objasniti da je zemlja zapravo ravna ploča. Umjesto o evoluciji i Darwinu oni moraju učiti o životu nepostojećih bića, koja nisu, ni Romulanci, ni Klingonci. Umjesto Hrvatske povijesti oni uče izmišljenu istoriju Bosne i Hercegovine, a preobraćeni Turčin i Ustaša Krešimir Bagarić, porijeklom i rođenjem naravno iz Hercegovine im na satu vjeronauka slikovito objašnjava da njihovim Hrvatskim roditeljima treba nabiti glave na kolac.

Jedini spas je u uvođenju novih predmeta…

Postoje i jasni nagovještaji da će Bosansko-Hercegovačka crkva u Rvata tražiti i da se zabrane pojedini predmeti poput matematike, fizike, kemije ili biologije i da se uvedu predmeti poput “Udba u ratu protiv Rvata iz Ercegovine”, “Orjuna u Dalmaciji i Istri” a , da će gostujući nastavnik u tim predmetima biti osoba po imenu Kolinda Grobar Kitodarović.

A, umjesto Povijesti i zemljopisa hrvatski klinci će željeli oni to ili ne morati slušati predmet od imenom “Kućni ljubimci su krivi za pad nataliteta u Rvata”. Gostujući nastavnik u tim predmetima biti će osoba po imenu Željka “Ugly” Markić, a Hrvatskoj djeci će se odmah na početku zaprijetiti streljanjem, odvođenjem u Jasenovac, ili nabijanjem glave na kolac ako ikome od njih padne na pamet da nabije prezervativ na tu njenu kockastu katolibansku glavu.

Početni koraci u konačne promjene!

No, sve to su samo početni koraci u nastojanju da sve stanovnike Hrvatske bili oni Hrvati, Srbi, Mađari, Česi ili Talijani pretvore u prave Rvate, Turke, Ustaše i Katolibane kakvi su oni i njihova Ustaška rodbina iz Ercegovine.

A, zna se da je prvi korak u tom smjeru natjerati bilo koga da ne razmišlja vlastitom glavom i da u svakom trenutku bude spreman na pljačku, krađu, klanja i zločine, koje Katolibanska i Ustaška Bosansko Hercegovačka crkva zahtijeva od njega.

E, da ne zaboravimo da za početak sve Srbe, Židove, Rome i Bošnjake, koji žive u Hrvatskoj treba preobratiti na katoličanstvo baš kao što je to onomad u NDH – ziji radio najveći Biskup katolibanske crkve u Bosanskih Rvata – Sv. Lojzek Izdajnički.

U kojem stoljeću mi zapravo živimo?

No,  svaki  prosječni Hrvat, Mađar, Ćeh, Talijan ili Hrvatski Srbin bez obzira na to ima li u njegovom selu struje i vode ili nema svjestan je  da živimo u 21. stoljeću. Jedino Rvati iz Ercegovine, bez obzira da li žive na Kaptolu, Markovom trgu ili Pantovčaku i bez obzira na sve pokradeno izobilje, koje ih okružuje još uvijek misle da živimo u 16.stoljeću.

A, upravo zato su i uništili i opljačkali ovu zemlju!

Sasvim sam siguran da ste se mnogo puta upitali zašto su stanovnici BiH odnosno Turci i Ustaše iz BiH, njihova katolibanska crkva uz pomoć domaćih izdajnika i kvislinga uništili i opljačkali Hrvatsku?

Odgovor na to pitanje je jednostavan:

Prvo:

Njima  je lopovluk i pljačka i u genima i u krvi još otkako su se iz Bogumila preobratili u Turke i otkako su ih Turci stoljećima selektivno “uzgajali” (čitaj; silovali im majke), da budu takvi kakvi jesu.

Drugo:

Našu jadnu i napaćenu domovinu Hrvatsku su uništili da bi ih što više podsjećala na onu zemlju u koju su prvi put nakratko došli u 16. stoljeću kad su kao Turci prvi put pokušali zauzeti i pokoriti Europu.

 

Napisao i obradio: Nenad Grbac

 


 

Dodatak: Idiokracija na Turski, Ustaški ili Katolibanski način

Jedina usporedba stanja u Hrvatskoj pod vlašću Bosansko-hercegovačkih  okupatora Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine i njihove katolibanske crkve, koja nam trenutno pada na pamet je film braće Coen po imenu “Idiocracy”.

Idiokracija (engleski Idiocracy) američka je SF filmska komedija objavljena 2006. koju je režirao Mike Judge a napisali Judge i Etan Cohen. Glavne uloge tumače Luke Wilson, Maya Rudolph, Dax Shepard i Terry Crews.

Radnja se zbiva oko dvoje ljudi, Joea i Rite, koji se podvrgnu tajnom vojnom eksperimentu hibernacije, ali ostaju zaboravljeni, te se probude tek  za 500 godina u budućnosti, u 2505 godini. Međutim, suprotno očekivanjima,  Joe i Rita su silom prilika najinteligentniji ljudi na svijetu, koji se  intelektualno srozao zbog zatupljivanja i anti-intelektualizma.

Film je dovršen još 2005., ali je premijeru dočekao tek godinu dana kasnije, zbog čega je distributer 20th Century Fox optužen da je namjerno zanemario film, vjerojatno iz straha, jer se u njemu masovno ismijavaju razni brendovi i reklame koje su pomogle zatupiti ljude.

Usprkos manjku komercijalnog odjeka, film je stekao kultni status.

Legende kažu da je Etan Cohen, koji je je napisao scenarij za ovaj satirični, film, kad je vidio stanje u Rvatskoj i nakaze i izdajnike, koji danas njome vladaju, iznenađeno i zaprepašteno izjavio:

“Zbilja nisam očekivao da će moj film”Idiocracy” postati dokumentarac”.

 

 

Napisao i obradio: Nenad Grbac

———————————-

Sva prava i Copyright :  Nenad Grbac i Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

 

Možda vam privuće pažnju...