Ima li Istra pravo istupiti iz Bosnoslavije?

Naravno da ima! Bosnoslavija, odnosno republika Hrvatska okupirana od strane Bosanaca i Hercegovaca, Turaka i Ustaša i njihove Turske braće iz Dalmatinske zagore i Kosova nikako ne smije postati tamnica Hrvatskog naroda kao što je to bila Jugoslavija.

Pod dojmom borbe naroda Katalonije za vlastiti jezik, vlastitu državu i vlastiti novac u vlastitom džepu upitali smo se i ima li Istra pravo na odcjepljenje od Bosnoslavije, odnosno okupirane Hrvatske kojom vladaju Bosanski katolici i njihova Bosansko Hercegovačka crkva?

Odgovor je naravno pozitivan! Da, istarski Hrvati baš kao uostalom i svi Hrvati imaju pravo izdvojiti se iz okupirane Hrvatske i živjeti mirno, svoji na svome,  bez izmišljenih Hrvata, bez Turaka i Ustaša, bez Bosanskih i Albanskih katolika i bez Ustaških svećenika rođenih i odgajanih u susjednoj državi.

Naime novac istrijana samo je njihov novac, a ne i novac izmišljenih rođaka i lopova iz Livnog, Tomislavgrada i Širokog brijega. Isto tako novac Dalmatinaca, Međimuraca, Zagoraca, Slavonaca, Zagrepčana, Primoraca i svih ostalih Hrvata je novac Hrvata ali ne i novac Bosanskih katolika, a posebno ne novac Bosansko-Hercegovačke crkve.

S druge strane žalosno je da će Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine najveći i vjekovni neprijatelji Hrvatskog naroda, koji su po drugi put u povijesti okupirali Hrvatsku dovesti do njenog komadanja u niz malih država u kojima je stanovništvo nakon više stoljeća Austrijske, Mađarske, Srpske, Jugoslavenske i Ustaške vlasti željno slobode, samostalnosti i raspolaganja vlastitim trudom i mukom.

No, sve to ne iznenađuje ukoliko gledamo povijest, vjekovnu borbu Hrvatskog naroda protiv Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine, te činjenicu da s malim i zaostalim Turskim plemenom iz Bosne i Hercegovine, odnosno Bosanskim preobraćenim katolicima zapravo nitko ne može i ne želi živjeti u istoj državi. Ni, Srbi, ni Bošnjaci, a ni mi Hrvati.

Povijest jasno pokazuje da su Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine psi rata koji su od strane Turaka stoljećima uzgajani samo za pljačku i klanje i da je svaki njihov dolazak u Hrvatsku uvijek dovodio samo do pljačke, rata i klanja.

Upravo stoga se i ne treba čuditi Hrvatskoj Istri i Istarskim Hrvatima što ne žele živjeti u istoj državi s Turskim lopovima i njihovom navodno katoličkom crkvom. Upravo suprotno treba ih podržati, no i upitati se što ostatak Hrvatske čeka? S druge strane pozitivni primjeri nam jasno pokazuju da je i Dalmatincima i cijeloj Sjevernoj Hrvatskoj dosta i izmišljenih Hrvata iz Bosne i Hercegovine i njihovih Turskih rođaka iz Dalmatinske Zagore.

A, za kraj ćemo vas samo pitati mislite li vi da će Istarskim Hrvatima u trenutku kad Istra istupi iz Bosnoslavije nedostajati Hercegovački kriminalci i lopovi poput Kutlea, Bandića ili Mamića, izmišljeni Hrvati muslimanske vjeroispovijesti poput Hasanbegovića, prodane duše, izdajice, kvislinzi poput Kolinde Grabar-Kitarović i Plenkovića, Hercegovački političari poput Brkića i Marića i Ustaški Biskupi, koji uporno lijepu našu Hrvatsku domovinu pokušavaju pretvoriti u šugavu Tursku vukojebinu?

Odgovor je jasan!

Naravno da neće.

Istarski Hrvati zahvaljivati će dragom bogu što su ih se riješili!

Zašto?

Zato jer idioti, lopovi, kriminalci, izdajice, prodane duše, kvislinzi, paraziti i nametnici u pravilu, nikad i nikom ne nedostaju!

 

 

Napisao i obradio: Nenad Grbac

———————————-

Sva prava i Copyright :  Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

 

 

Možda vam privuće pažnju...