Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Domovinski rat !

Nama prosječnim hrvatskim građanima više uglavnom ništa nije jasno. Znamo da smo branili svoju domovinu, a optužuju nas da smo ratni zločinci.

Pričali su nam o stravičnim zločinima pobunjenih Srba, a onda se saznalo da je prva hrvatska žrtva domovinskog rata ubijen hrvatskim metkom.

Rekli su nam da su Srbi bez razloga podigli balvan revoluciju, a onda su nekoliko godina poslije sahranjivali nekakve specijalce, koji su ubijeni u zaleđu tih Srpskih sela, nekoliko dana prije izbijanja “Balvan revolucije”.

Zatim su nas uvjerili da su Srbi bombardirali Šibenik, da bi poslije pisalo da ga je bombardirala hrvatska vojska jer političari nisu bili zadovoljni odzivom građana na poziv za mobilizaciju.

Nažalost najgore u svemu tome je to da su u tom sukobu ginuli uglavnom obični ljudi, a ne djeca i unuci političara i tajkuna. Ne njima se to nije moglo dogoditi !

Je li netko zaista prodao Vukovar i zašto je hrvatska policija tukla ljude koji su ga branili ?

Nije li nas netko namjerno zavadio samo zato da bi pljačka i privatizacija imovine svih hrvatskih građana mogle nesmetano teći.

No, kako god bilo danas umjesto Hrvata i Srba koji su rođeni ovdje, našom Hrvatskom zemljom po drugi put upravljaju Bosanski katolici i njihova Ustaška dijaspora, odnosno stanovnici neke druge zemlje,  koji nisu ni rođeni ovdje, a nisu ni Hrvati, ni Srbi i ne pripadaju našem Hrvatskom narodu.

Ipak pitanje je jesmo li mi Hrvati heroji ili zločinci ?

Je li to uopće bio naš rat? Jesmo li mi Hrvati nakon njega slobodni Ili smo zapravo tek sad okupirani, porobljeni, opljačkani i obespravljeni?

Jedva čekamo da prođe tih pedeset godina, kako bi nam povijest mogla objektivno reći što je to zapravo bio domovinski rat !

 

———————————-

Sva prava i Copyright :  Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

Možda vam privuće pažnju...