Tko to spolno opći s našim mozgom?

Zanimljiva je sudbina nas Hrvata. Prvo su Srbi 45 godina spolno općili s našim mozgovima i tvrdili da smo Ustaše, a sad već 26 godina s našim mozgovima spolno opće Bosanci i Hercegovci, koji su  silno uvrijeđeni i razočarani time što mi Hrvati nismo Ustaše.

Nacionalistička propaganda kao izgovor za krađu!

A, cijela ta Srpsko-Ustaška nacionalistička propaganda zapravo nema baš nikakve veze s nama Hrvatima, ne samo zato jer mi Hrvati nikad nismo bili, a ni nikad nećemo biti ustaše, nego i zato jer Hrvatski narod nikad nisu zanimali lopovluk i krađa, te otimanje i zauzimanje tuđih teritorija.

Što zanima nas Hrvate?

Jedino što je Hrvatski narod zanimalo još od vremena Radića je to kako što bolje živjeti u svojoj Hrvatskoj zemlji i raspolagati svojim Hrvatskim novcem bez toga da kojekakvi dotepenci i okupatori raspolažu našim Hrvatskom trudom i mukom.

Zašto bi bilo tko bio slobodan?

No, Srbima u ono vrijeme (baš kao i Mađarima i Austrijancima prije njih) to naravno nije odgovaralo pa se Hrvatima cijelo vrijeme nastojala nametnuti kolektivna krivnja za Ustaške zločine iako je jasno da Hrvati nikad nisu bili ni Turci ni Ustaše i da su upravo Hrvati (s Titom na čelu i uz pomoć Hrvatskih Srba), uspjeli riješiti “Ustaško pitanje”. Nažalost kako će vrijeme pokazati samo privremeno.

Kome najviše odgovara nametanje kolektivne krivnje

Nametanje kolektivne krivnje nama Hrvatima za «Ustaške zločine» najviše je odgovaralo onim Srbima koji su Ustašama najviše slični, odnosno njihovoj desnici i ustaškoj braći i kumovima Četnicima. Njima je to došlo kao sjajan izgovor za okupaciju naših Hrvatskih teritorija i širenje Srpstva i Pravoslavlja, iako su i oni bili svjesni da mi Hrvati zapravo nemamo apsolutno ništa s njihovom Turskom braćom – Ustašama.

Što odgovara Četnicima to naravno odgovara i njihovim rođacima Ustašama!

Sve te Velikosrpske težnje s oduševljenjem su dočekali stanovnici Bosne i Hercegovine, potomci Bogumila i Turaka preobraćeni na katoličku vjeru koje mi Hrvati od milja ili dragosti nazivamo još i Turci i Ustaše.

No, Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine imaju jedan puno veći problem. Naime nikako im ne uspijeva Hrvatski narod uvjeriti da su i oni potomci Bogumila i Turaka – Hrvati. Što više se trude sve manje im to uspijeva i sve više na vidjelo izlaze nepremostive razlike između nas Hrvata i njih Turaka i Ustaša.

Sudar svjetova i kultura 

Iako je na njihovoj strani i njihova Bosansko-Hercegovačka-Ustaška crkva civilizacijske i kulturne razlike između njih Turaka i Ustaša i nas Hrvata sve više izlaze na vidjelo. Recimo Turcima i Ustašama nikako nije jasno zašto mi Hrvati cijenimo Miroslava Krležu kad on piše na kako oni kažu Slovenskom jeziku, a nama Hrvatima nikako nije jasno što oni vide u svom jedinom piscu i književniku Ivi Andriću, koji svoja djela piše na nama Hrvatima nerazumljivim Bošnjačkim jezikom, a još je k tome i srpski, a ne njihov ustaški pisac.

Još gore smješnije ili tragičnije je kad nas Turci i Ustaše pokušaju uvjeriti da su oni Hrvati

Još gore smješnije ili tragičnije je kad nas Turci i Ustaše iz Bosne i Hercegovine i Kosova pokušaju uvjeriti da su oni Hrvati. Naime nama Hrvatima je lakše zamisliti Kristovo Uskrsnuće, nego činjenicu da bilo koji Bosanski ili Kosovski katolik ili još gore Bošnjak, muslimanske vjeroispovijesti može preko noći, nekim božjim čudom postati Hrvat. S druge strane sve to moglo se i očekivati s obzirom da su isti ti Turski lopovi i lažljivci izmislili čak i viđenje djevice Marije. A navodno i da im se redovito javlja putem mobitela. Neki čak tvrde da i da im djevica Marija osobno šalje SMS poruke.

Domovina je tamo gdje si rođen i gdje pripadaš!

I tu dolazimo do osnovne razlike između nas Hrvata i svih onih Turaka i Ustaša, koji bi silno željeli postati Hrvati, a ne uspijeva im i nikad im neće uspjeti. Domovina je tamo gdje si rođen i gdje pripadaš, a ne tamo gdje ti je to rekao Ustaški svećenik. Ako si Bosanski katolik onda nisi Hrvat, ako si Albanski katolik onda također nisi Hrvat. Pa ne mogu i ne moraju baš svi katolici na svijetu biti Hrvati. Ako si Bošnjak onda isto tako nisi Hrvat. A, Hrvati muslimanske vjeroispovijesti – to ne postoji čak ni u loše ispričanim vicevima.

Samim tim jasno je da Željko Glasnović, Miljan Vaso Brkić, Zlatko Hasanbegović i svi njihovi zemljaci, prijatelji, izmišljeni Hrvati, Bosanski i Albanski katolici, Turci i Ustaše već 26 godina uporno i uvijek iznova svojim izmišljenim Hrvatstvom siluju u mozak nesretni Hrvatski narod.

 

Napisao i obradio: Nenad Grbac

———————————-

Sva prava i Copyright :  Nenad Grbac i Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

 

Možda vam privuće pažnju...