Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Što Bosansko-Hercegovačka crkva uopće radi u Hrvatskoj?

 

Možete li zamisliti Isusa Krista kao pomahnitalog čobana iz Bosne i Hercegovine, koji ubija Srbe, siluje im žene i djecu, urla na sav glas “Za dom spremni” i širi priglupi Ustaški nauk. Naravno da ne možete jer Isus Krist nije oličenje zla i zločina, već ljudskosti, poštenja i nade u spas čovječanstva.

Možete li zamisliti?

Možete li zamisliti Isusa Krista, koji je grješnicu Mariju Magdalenu spasio od farizeja i pismoznanaca riječima “tko je od vas bez grijeha, neka prvi na nju baci kamen”, kako napada izbjeglice zato jer su druge vjere, protivi se pravima žena i tvrdi da je zemlja ravna ploča? Naravno da ne možete jer Isus Krist nije širio glupost, mržnju i neznanje, već mudrost, vjeru i nadu.

A, sve to ovdje i danas u Hrvatskoj radi Bosansko-Hercegovačka katolička crkva

A, sve to ovdje danas u Hrvatskoj radi Bosansko-Hercegovačka katolička crkva, koja sama sebe na osnovu ne znam kakvog prava pokušava predstaviti “Hrvatskom” katoličkom crkvom, iako je svima jasno da mi Hrvati i oni preobraćeni Bosanski katolici nikad nismo, a ni nećemo biti isti narod i da nemamo apsolutno ništa zajedničkog. Ni povijest, ni kulturu, ni mentalitet, ni običaje, te da čak ne pripadamo, ni istim civilizacijama.

Crkva koja umjesto vjere i ljubavi širi mržnju

Bosansko-Hercegovačke katolička crkva davno se odrekla i Boga i sina Božjeg, te je njen Ustaški nauk već stotinu godina drugačiji i od djela i od riječi božje. To je crkva koja se poziva na nekakve moralne i vjerske autoritete, a sama se ne pridržava, ni službene politike, ni autoriteta, Vatikana i Pape Franje. Dapače sebi nadređenog Papu Franju Bosansko-Hercegovački svećenici i njihove sluge, domaći izdajnici i kvislinzi, vrlo rado će kad im se za to ukaže prilika s prezirom nazvati i Papom-komunistom.

Što takva Bosansko-hercegovačka crkva uopće radi u Hrvatskoj?

No, prvo pitanje koje se postavlja je što Bosansko-Hercegovačka crkva uopće radi u Hrvatskoj? Naime poznato je da Bosna i Hercegovina nikad nije bila sastavni dio Hrvatske, te da Bosansko-Hercegovački katolici ili preobraćeni Turci i Ustaše nikad nisu bili, a neće ni postati Hrvati. Slična situacija bila bi i kad bi navodno Hrvatskom crkvom vladali Slovenci i kad bi 95 % navodno Hrvatskog svećenstva bilo rođeno u Sloveniji. Naime koliko ja znam ni Slovenija nije sastavni dio Hrvatske, a ni Slovenci nisu Hrvati. Jedina pozitivna činjenica u tom slučaju bi bila da Slovenci, ipak nisu, ni Turci, ni Ustaše, odnosno najveći i vjekovni neprijatelji Hrvatskog naroda, pa bi ih Hrvatski narod možda i lakše prihvatio.

Nametanje Bosansko-Hercegovačkih svećenika Hrvatskom narodu udar je na slobodu i samostalnost Hrvatskog naroda!

Bosansko Hercegovačka katolička crkva već stotinu godina djeluje poput terorističke organizacije i maltretira sve oko sebe. Prvo su se u Bosni bavili prekrštavanjem Muslimana i Pravoslavaca, zatim su u Jasenovcu prekrštavali naše Hrvatske Srbe, a nažalost baš od tog  vremena NDH-zije bave se i nama Hrvatima. Upravo stoga mi smatramo da je došlo vrijeme je da netko toj Bosansko-Hercegovačkoj raji napokon kaže da Hrvatska nije njihova zemlja i da mi Hrvati nismo njihova Turska raja.

Bosansko-hercegovačka crkva u službi okupacije Hrvatske…

Posebno je zanimljiva težnja Bosansko-Hercegovačke crkve da danas kao i u vrijeme NDH-zije upravlja Hrvatskom državom i Hrvatskim narodom, iako oni Turci i Ustaše iz BiH s nama Hrvatima nemaju nikakve veze. Politički pritisak i vjerski terorizam, koji BiH crkva provodi u Hrvatskoj naravno uvijek ide u korist njihovih sunarodnjaka Bosanaca i na štetu nas Hrvata. Najgore od svega je to što silom zakona mi Hrvati još moramo i financirati tu Bosansko-Hercegovačku bandu i mafiju.

 Plaćajući porez takvoj crkvi mi Hrvati zapravo plaćamo i iseljavanje vlastitog naroda

 Bosansko Hercegovačka crkva u Hrvatskoj se ponaša poput bilo kojeg okupatora. Njen istinski cilj je iseljavanje Hrvata i useljavanje Turaka i Ustaša iz Bosne i Hercegovine. Kako im ide? To ćete vi meni reći! No, ni to nije dovoljno, pa se BiH crkva silno trudi zatrti i uništi sve vrijednosti koje je Hrvatski narod usvojio ili stvorio. Ruše se spomenici, mijenja se i izmišlja nova povijest, a Hrvatski velikani, političari, svećenici i književnici naravno nisu dovoljno dobri za priprostu Tursku raju iz BiH.

Hrvatskom narodu treba Hrvatska crkva!

Sve ovo što sam dosad naveo dokaz je da Hrvatskom narodu treba Hrvatska katolička crkva sastavljena isključivo od Hrvata, odnosno osoba rođenih u Hrvatskoj. Navodno “Hrvatska” katolička crkva u kojoj ima više Bosanaca i Hercegovaca, nego Srba u JNA, relikt je prošlosti baš kao i sama Jugoslavenska Narodna Armija. Uvjeren sam da se slažete sa mnom kad kažem da Hrvatskom narodu trebaju svećenici koji će razumjeti Hrvatski narod, kojima će Hrvatski narod uvijek biti draži i preći od Turaka i Ustaša iz BiH, koji će govoriti Hrvatski, a ne Bošnjački jezik, koji će bogoslužje obavljati na tom istom Hrvatskom jeziku i koji neće Hrvatsku djecu učiti da njihove Hrvatske roditelje treba nabiti na kolac.

 Kako je Bosansko-hercegovačka crkva razotkrila samu sebe?

Političkim pritiskom, terorističkim djelovanjem i masovnim iseljavanjem Hrvata iz Hrvatske, Bosansko-hercegovačka crkva je razotkrila i samu sebe i svoje ciljeve. Očito je da je ona ovdje samo zato da bi štetila Hrvatskom narodu. Upravo stoga očito je da Hrvatskoj katoličkoj crkvi koja se zajedno s Bosansko-hercegovačkom crkvom udaljila i od boga i od naroda trebaju sve one reforme koje zagovara papa Franjo a Bosansko Hercegovačku crkvu i sve njezine svećenike treba vratiti u njihovu jedinu domovinu – Bosnu i Hercegovinu.

I ekonomska računica govori protiv Bosansko-hercegovačke crkve

Ekonomska računica tu je također vrlo bitna. Naime porazno je da su u zemlji u kojoj ima toliko nezaposlenih većina svećenika i vjeroučitelja građani neke druge države i pripadnici nekog drugog naroda. Kad bi sav novac koji se isplaćuje svećenicima i vjeroučiteljima ostajao u Hrvatskoj, Hrvatskom narodu bi bilo lakše izaći na kraj s ekonomskom krizom. Glupo je plaćati strancima i neprijateljima  za posao, koji i sam možeš obavljati. Glupo je dopuštati da novac koji Hrvatski građani izdvajaju za crkvu završava u rukama stranaca i okupatora iz Bosne i Hercegovine.

Još opasnije je…

Još opasnije je dopuštati pripadnicima Bosansko Hercegovačke crkve da sudjeluju u odgoju Hrvatske djece. Nametanje obaveznog vjeronauka i svećenici i vjeroučitelji rođeni u Bosni i Hercegovini najbolji su način da Hrvatska djeca umjesto o poštenju, vjeri, ljubavi prema domovini, uče o tome kako njihovim hrvatskim roditeljima treba nabiti glave na kolac (vidi slučaj vjeroučitelja Krešimira Bagarića porijeklom i rođenjem naravno iz Hercegovine, na satu vjeronauka u Zagrebačkoj školi na Knežiji).

Bosansko-Hercegovačka crkva opasnija je i od Velikosrpskih okupatora

Uglavnom jasno je da katoličkoj crkvi trebaju ozbiljne reforme i da je Papa Franjo na dobrom putu da katoličku crkvu vrati narodu i svojoj pravoj svrsi. Jasno je i zašto se vatikanski bankari protive tim reformama. Jasno je i da se mi Hrvati nakon što smo se riješili velikosrpskih okupatora moramo riješiti i Bosansko-Hercegovačke crkve i njenih podanika Turaka i Ustaša, koji Hrvatsku pokušavaju okupirati na tek nešto malo lukaviji način od pripadnika SAO Krajine.

Hrvatski narod mora imati svoju vlastitu crkvu, bez nametnika i parazita iz druge države

Jer prava istina je da Hrvatska napokon mora dobiti vlastitu Hrvatsku crkvu koja će služiti samo nama Hrvatima i u kojoj će raditi samo pripadnici Hrvatskog naroda. Bez te i takve crkve i sa Bosansko-Hercegovačkim parazitima i nametnicima na leđima sloboda Hrvatske i Hrvatskog naroda jednostavno nije moguća.

Napisao i obradio: Nenad Grbac

 


 

Prilog – Kako Hrvati prihvaćaju svećenike iz Bosne i Hercegovine?

 Bartol je jemput spazil da se nekakav nepoznati lik mota po njegovom dvorišću.

Krenul je prema njemu, a ovaj mu je bez pozdrava rekel:

“Ja sam bolan došao da vam pričestim kuću”.

Na to mu je Bartol rekel: “Mene je moj japa navčil da se prvo veli dobar dan kad uđeš v nečije dvorišće. Ne znam otkud si ti Bogec Bistrički došel, no tak se ne ulazi v tuđe dvorišće”.

“S druge strane, a kaj buš ti Bogec Bistrički pričestil kad ne znaš ni pripovedati naš Horvatski jezik”.

“A otkud si se ti uopće dotepel”?

“Iz Bosne”, odgovori nepoznati lik.

Bartola je sve to zbunilo, pa je pozval Baru. Morti bu ona razmela kaj taj Turčin zapravo oće!

“Bara dojdi sim, tu je nekav Turčin “Iz Bosne” i štel bi nam pričestit hižu”.

Bara je kad je došla prvo viknula na pesa Medu: “Medo vrag te zel, kaj ga grizeš za nogu, pa nije on bedak kriv kaj se ne zna ni predstavit”.

Zatim je dobro odmjerila tipa i rekla;

“Znaš kaj ja ne bi štela da nam se vi Turci iz Bosne motate tu po dvorišću”.

“Mi Hrvati smo stoljećima ratovali protiv vas Turaka i Ustaša, pa ti lepo odi tam otkud si i došel”.

Bartol je samo čkomel. Tek kad je Bosanac prešel van iz dvorišća natočil si je jednega gemišta i rekel Bari:

“A, mogla si ga bar pitat  kaj je”?

“Morti on nije Turčin i Ustaša, nego Muslimanski Hodža ili Pravoslavni pop”?

 

 

 

Napisao i obradio: Nenad Grbac

———————————-

Sva prava i Copyright :  Nenad Grbac i Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.

 

 

Možda vam privuće pažnju...