Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

Prevare korisnika i izmišljanje milijarde novih načina prodaje jednog te istog proizvoda postale su očito omiljena zabava telekomunikacijskih tvtki popt T-coma.

Zanimljivo je i to da one sve to rade uz prešutno odobravanje države odnosno političara koji je trenutno vode.

Te da time padaju u vodu sve priče i zakoni na osnovu kojih država navodno štiti gađane od prevara.

 

 
 

Unlimited prijevara T-Coma

 

Radi se o T-Comovoj akciji unlimited za Simpa korisnike.

U reklami kojom nas svakodnevno bombardiraju kažu da prijelaz na Unlimited tarifu košta 25 kn fiksno za razdoblje od mjesec dana te da uspostava svakog poziva unutar T-mob.mreže naplaćuju 25 lipa nakon čega je razgovor potpuno besplatan(što je i logično za nešto što se zove "Unlimited").

Ipak, možda i nije.

Na T-Mob.portalu na dnu stranice postoji maaali linkić fonta 8 i kameleonske boje (provjerite) gdje klikom otvarate "uvijete korištenja..."u pdf-u.Tu pod točkom 3 stoji:

"U iznos naknade uključeno je 1500 besplatnih minuta razgovora. Nakon što Korisnik iskoristi besplatni broj minuta uključenih u naknadu sukladno prethodnoj točki ovih Uvijeta korištenja, dodatni pozivi naplaćuju se po cijenama utvrđenim T-Mobile službenim cjenikom."

To pak znači da opcija "UNLIMITED" je i te kako "LIMITED" s obzirom da je 1500 min.tek 25 sati što na 30 dana znači 50 besplatnih min. na dan u prosijeku!!!

Kada nazovete službu za korisnike i preslušate na automatu "sve" o novoj unlimited tarifi taj se detalj ne spominje ni u jednom momentu.

Ne budi lijen nazvao sam operatera kojeg sam zamolio da mi objasni uvijete korištenja s obzirom da nisam upućen u detalje a trenutno nisam u mogućnosti pristupiti njihovom web portalu, na što mi je on ljubazno sve objasnio osim jedne sitnice(naravno).

Nakon što sam se predstavio i rekao mu da je ovo bio trick question i da sam dobro upućen...te da mi objasni tih limitiranih 1500 min u Unlimited tarifi počeo je mucati i opravdavati da se ona(tarifa) samo tako zove a da mi to ne bi znao objasniti..on tu samo radi ...

Predlažem da dotičnu tarifu nazovu LIMITED ili neka uvjeti korištenja budu jasniji i pristupačniji(ne moraju se svi budući korisnici igrati Poirota po njihovom portalu) a info operateri upućeniji i/ili iskreniji.

  
  
 
Posla:
Ivan
objavljeno:

01.05.2011.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present