Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

Žalosno je da u ovoj državi zahvaljujući hrvatskim političarima ljudski život vrlo malo vrijedi.

Još žalosnije je kad takvo ponašanje poprime i doktori.

No, u ovoj i ovakvoj državi više nas ništa ne može iznenaditi.

 

 
 

Onda "UMRI'' jer to najmanje košta...

 

Danas se moja majka vratila od liječnika sa suzama u očima, naime njezina doktorica opće prakse poslala ju je slikati kičmu i sa tim nalazima je ona otišla dr.K...i, koja je fizijatar u Zaprešiću.

Nalazi su jako loši i treba joj fizikalna terapija, te vježbe jer su joj oštećeni kralješci, dijagnoza joj je skolioza, spondiloza i spondilartroza.

Kad joj je moja majka pokazala nalaze, doktorica joj je na to rekla da zašto je uopće išla slikati kralježnicu, da ona nema pravo na to jer ju je slikala prije 5 godina.

Nikakve vježbe nije joj propisala, nego joj je drsko rekla neka živi kao grofica, pa je neće boljeti i neka ode na plivanje, jer njoj socijalno neće plaćati vježbe.

Na što je moja majka rekla da nemaju svi novaca da idu na plivanje, šta da onda radi, a draga gospođa doktor joj je rekla:''onda UMRI'' jer to najmanje košta.

Pa koliko ja znam ova država se još uvijek naziva socijalnom, a i to socijalno osiguranje ne plaća gospođa doktor, nego svi radno sposobni građani ove države!

Ovako drsko i bezobrazno ponašanje još nisam doživjela, i nije mi jasno kako neka osoba, a pogotovo doktorica može tako nešto izreći, umjesto da liječi ljude, ona ih vrijeđa!

  
  
 
Poslala:
Ema
objavljeno:

20.10.2010.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present