Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

Nekad davno vjerovali smo upriču o Njemačkom poštenju točnosti i preciznosti.

A onda je Ivo Sanader omogućio T-com-u da za sitnu lovu otkupi Hrvatske telekomunikacije i sve one priče o njemačkom poštenju točnosti i preciznosti pokazale su se kao velike zablude i neistine.

 

 
  Što se događa kad prijaviš kvar T-COM u... 

Nakon mjesec i vise primijetim da mi je net nekako spor, testiramo kod 3 frenda...brzina downloada 4mb/sec ,moj test pokazuje moju brzinu od 2 mb/sec.

Nazovem lijepo T-com i naravno nakon 15-20 min slušanja glupe muzike javi se operater kojem lijepo objasnim da mi šteka net i da je izmjerena brzina točnije 1.60 mb/sec i pitam pa zar nije svima povećano s 2 na 4 mb/sec ?

Operater kaže da...ali neki su onda imali poteškoća s netom pa nam je bez obavijesti T-com smanjio opet na 2.

Pitam da provjeri na koliko sam ja trenutno i kod njih stoji 4 mb/sec i operater kaže dajte nam broj na koji da vas nazovemo i za max tjedan dana bit će sve riješeno, prijaviti ćemo smetnju na liniji...ok .

Čekam ja i prođe 2 tjedna kad ono još sve po starom i nazovem lijepo opet...stara priča s čekanjem i javi se operater kojem kažem da sam imao prijavljen kvar i da bi provjerio kako napreduju s otklanjanjem i nakon toga operater kaže žao mi je nemate prijavljenih smetnji, ni kvarova..

e sad lijepo opet sve ispočetka objasni operateru ...itd napokon nakon 3 dana zove neka njihova mašina koja kaže kvar je otklonjen...

Jebem im mater. Čak nisu ni kod mene doma došli da pogledaju nego sve neka greška kod njih i moraš znaći zbog po mojem pijanog operatera koji se javio prvi put čekat skoro 3 tjedna da se to rijesi..

Eto sad napokon sad radi no pitanje je koliko dugo.

No tako je to kad imaš posla s pijanim T-com operaterima.

  
  
 
Poslao:
Ivan
objavljeno:

20.10.2010.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present