Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

Uz ovaj članak u kojem se upozorava na još jednu od mnogobrojnih nepravda, koje crkva nanosi hrvatskim građanima dodati čemo samo to da se ista ta crkva financira i potpomaže novcem, koji je putem poreznog sustava oduzet istim tim izopćenim građanima.

 

 
 OGRIJEŠENI O ZAKON CRKVE... 

Za sve one ljude koje je crkva "izgnala" iz svojih redova zbog "kršenja zakona" koji ne dozvoljava da se rođeni kršćanin, ako se rastavi (bilo zbog dobivenih batina, vrijeđanja, varanja i ostalih kriminalnih dijela ) nema pravo u crkvi ispovidit i pričestit, nema pravo biti kum ili kuma.

Primjer mog supruga koji me je vjenčao u "općini" te prihvatio "moju"djecu, a on prije nije bio oženjen.

Ni on, ni ja, ni tisuće "bivših" vjernika nemamo pravo stati u red s ostalim "poštenim" vjernicima, te ispovidit "svoje grijehe" "djeliocima pravde" koji bi svoje itekako imali gdje obrazložiti.

To što se prije pjevalo u crkvi, išli van škole(dok se trebalo paziti da ne izostaneš na kršćanske blagdane), na misu svaku nedjelju zbog vlastitog osjećaja, a ne dužnosti povezane sa školskim obavezama.

Svi ti "bivši" kršćani koji su se (ne znajući za pogrešku u braku i životu) rastavili ili vanbračno živjeli imaju istu sudbinu.

Ipak odlazivši u crkvu, sjede u redu kao kakvi jadnici, dok svi "ostali
pošteni "vjernici skrušeno dobivaju Isusovo tijelo.

Ne znam da li je on tako zamišljao?

OGRIJEŠEN O ZAKON CRKVE...

  
  
 
Poslala:
Fani
objavljeno:

01.01.2010.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present