Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

Ovo pismo natjeralo nas je da se ponovno prisjetimo svih načina na koji država, banke, osiguravajuća društva i svi drugi kontroliraju, nadziru i kradu obične građane. No ni sve to im nije bilo dovoljno pa su pod izlikom tobožnje "brige o djeci i mladeži" donijeli cijeli niz restriktivnih zakona koji takđer bitno smanjuju osobne slobode svih hrvatskih građana

 

 
 Eto kako se država i banke brinu o djeci  

Ja bih Vam željela prikazati još jedan apsurd i lopovluk države prema malom čovjeku, to jest prema djetetu i roditelju.

Moj sin je prošle godine, ljeti, radio kako bi sebi imao, kakav takav, džeparac, iako mu to nije bila potreba.

Izbacivao je stolice i navečer izbacivao za jedan dubrovački kafić. Dijete je novac skupljalo, pretvarao je u dolare, da bi nešto od svojih novaca kupio.

Skupio je jedva 90 dolara i to je ostalo na knjižici privredne banke.

Ovu zimu je za praznike, isto nešto zaradio te je odlučio kupiti iphone od svoje sveukupne ušteđevine. Točno mu je falilo onoliko koliko je imao na knjižici.

Pođem ja s njim da dignemo NJEGOVE NOVCE (ja s njim jer je maloljetan i ja sam mu zakonski zastupnik), kad tamo ---nevjerica, iznenađenje, bijes.

DIJETE NEMA pravo uzeti vlastitu ušteđevinu već mu centar za socijalnu skrb mora odobriti.

Osim što sam im rekla da su lopovi, moja izjava je ,također, bila da se to može jedino policiji prijaviti kao krađu.

Odustanem i odlučim da dam svoj novac.

Neki dan pođe Tomislav na to ruglo od institucije i pogledajte što sam sve morala dostaviti da bi on mogao doći do novca kojeg je zaradio VLASTITIM RADOM, A NE RADOM TOG NAZOVI CENTRA:

Može li se zamisliti koliko novaca je ta institucija, banka i država držala u rukama ,ako se uzme u obzir da je masa roditelja i djece također, držala novac u toj banci ili u ostalima koji podliježu sramoti od tog zakona!

  
  
 
Poslala:
Fani
objavljeno:

01.05.2010.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present