Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

Kao što smo i najavili u našoj rubrici "Pritužbe" spremni smo i pohvaliti sve one koji su to zaslužili. Pismo koje nam je poslala Tkovac u kojem se ona još jednom zahvaljuje profestoru dr. M. Podobniku i cijelom odjelu ginekologije u bolnici Merkur samo je jedan je od primjera takvog pristupa.

 

 

 

 
 Moja zahvala prof.Podobniku 

Moja zahvala prof.Podobniku i svima na odjelu ginekologije u bolnici Merkur.

Htjela bi vam ispričati svoj slučaj!

Nikad ni u cijeloj mojoj lozi pa ni suprugovoj nitko nikada nije imao blizance, ali meni su se desili i to jednojajčani.

Doktor koji mi je vodio od početka trudnoću nije ni vidio da ja nosim dvije bebe nego tek na ultrazvuku kad sam bila već četiri mj. trudna.

Šok.

Cijelo vrijeme me gledao na 3d.4d ultrazvuku i nije uopće skužio da imam dvije bebe! Kada je vidio blizance i to jednojajčane spakirao mi je papire i rekao da potražim pomoć u Petrovoj ili nekoj drugoj bolnici.

Došla ja u Petrovu a kad tamo nitko da bi mi papire uzeo a kamoli da me pregleda. I tako ja izbezumljena okrećem brojeve telefona i sjetim se tetinog ginekologa prof..dr.M. Podobnika i pošaljem tetu sa nalazima kod njega u ordinaciju.

Dr.Podobnik je pogledao nalaze i odmah rekao da je to trap sindrom i neke se javim sutra ujutro u bolnicu Merkur da me pregleda i pokuša smisliti što ćemo dalje. Došla ja tako u bolnicu Merkur i pričekala u ambulanti Prof. Podobnika.

Nekolicina doktora skupa sa prof. me je gledalo i nije moglo dokučiti što dalje sa mnom, strpali me u sobu i umirili me pričom da će se sve napraviti da budemo i ja i živa beba dobro.

Napravili su mi pun kufer pretraga od genetike, amniocinteze, ultrazvuka, doplera, itd....Kada je stigao nalaz genetike i pokazao da nosim jednog mrtvog dečkića i jednog zdravog dečkića
vratio se osmjeh i meni i profesoru.

Otpustili su me iz bolnice i dalje sam nastavila dolaziti na kontrole, Bebać je rastao, napredovao i tako sve do 36 tjedna kada sam ostala u rodilištu.

Rodila sam svoga sina 30.06.2007.na carski rez i to zahvaljujući prof. Podobniku koji je dao 150% od sebe da nas spasi!

Moj sin je potpuno zdravo dijete koje nema nikakvih poteskoča priča kao mlinac za kavu, trći, hoda, i to zahvaljujući prof.Podobniku i svima na odjelu ginekologije u bolnici Merkur.

Hvala svima. Htjela bi da se nikome ne desi što se meni desilo jer vjerujte mi bilo mi je jako teško ali zahvaljujući obitelji i prof. Podobniku koji su me hrabrili danas imam sina i zdravu glavu.

  
  
 
Poslala:
tkovac
objavljeno:

01.04.2010.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present