Preporučen rezolucija 1200 x 960   Sadržaj se mijenja jednom mjesečno Datum posljednje objave 15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
   
   
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

   
 

Za svoje dobro

 

 

A o tome da naš čitatelj nije jedini koji nije zadovoljan uslugom VIP Homebox govori nam i slijedeće pismo:

 

 

Ugovorio VIP homebox. Užas...Prevara godine!

 

 

Ne radi, signal nikakav, brzina prijenosa još gora! Zoveš, reklamiraš, nema pomoći. Služba za korisnike: "Ako Vam je slab signal, primaknite uređaj bliže prozoru" i to je sva moguća pomoć.

 

 

Izbace novu verziju uređaja, koja je kao brža, ali tu ne možeš dobiti, nego moraš imati sranje koje su ti prvi put dali. Brzina prijenosa nije ni približna, reklamiranoj.

 

 

 

 

 

Užas, prekrite VIP za vaše dobro!!!

 
 

Vip Homebox - najgora noćna mora

 

Dakle, ovo je dolje e-pismo koje je moja supruga poslala vama za Vaše smeće od usluge.

Zatim je uređaj vraćen u vaš centar gdje sam opet čekao, pizda vam materina što ne priznajete i nemate oznaku za invalide i što neovlašteno snimate u javnom prostoru bez vidljivo istaknute oznake.
Kako sam danas razgovarao kulturno sa vama i upitao Vas sa fiksnog telefona čiji je poziv jako skup, a čekao sam da mi se javite i slušao sranja na engleskom jeziku o svom trošku dok mi se nije javio neki muški glas sa druge strane koji nije želio pozvati moj fiksni broj o vašem trošku, a radi se o protupravnom slanju računa za uslugu homebox koja je regularno raskinuta po svim vašim internim pravilima, a opet ste poslali račun za nepostojeću uslugu i to ne u zakonskom roku koji kaže da se račun za protekli mjesec mora poslati najkasnije do 20-og u mjesecu, a danas je 28.08. znači da kasnite. Drugo nije ostavljen minimalni rok od 8 radnih dana za plaćanje, jer je rok 03.09-og, a najglavnije je da je to bio vaš samozvani testni period.
Koji sam vam ja bog, pa valjda ste testirali uslugu prije puštanja iste u javni opticaj ili je to bila blamaža da dobijete koncesiju.Nemojmo zaboraviti da sam bio prisutan prilikom ispitivanja pokrivenosti mreže i da lažete koliko ste dugi i široki.
Koga Vi želite raditi budalom? Što mislite da su svi nepismeni i da padaju na reklame i da neznaju pročitati zakone.Izvolite link sa zakonima, pa si čitajte malo Zakoni o telekomunikacijama
U Srbiji tu uslugu dajete za 4,6 dinara, pa onda odite varajte tamo i ne kradite više i ne mojtebiti bezobrazni preko telefona, jebe mi se za vaše slušanje reklama po 10-20 minuta na broju 091/7700,osobito kada napomenem da ću se žaliti u državni inspektorat, odgovori mi se da se žalim kome hoću i spusti mi se slušalica.
Moje je mišljenje o Vama kao telekomunikacijskom operateru ovakvo:
Mislim da treba jebati mater takvom poslovanju, a također i svakome tko ne priznaje ovjerenu punomoć kod bilježnika.
Mislim da treba jebati svakome mater tko ne poštuje invalide i nema istaknutu naljepnicu da invalidi imaju prednost.
Mislim da treba jebati svakome mater i oca tko ne poštuje zakon o telekomunikacijama i ne izdaje ugovor za ugovornu uslugu.
Mislim da treba jebati mater svakome tko ne poštuje zakon o matičnom broju građana.
Mislim da treba jebati mater svakome tko ne poštuje zakone ove Države.
Žalio sam Vam se sa oko 250 dopisa i nikada mi nije odgovoreno, osim da vam pišem u Vrtnu 1 i kada me vaš portir ercegovac nazvao u kasne sate u privatnu kuću, pizda Vam materina, otkuda Vam to pravo da portiru dajete moj tajni broj.
Dakle ovim tekstom ja izražavam revolt i mišljenje iz revolta, zbog prevare, krađe, izazivanja materijalnih troškova,javne obmane, prevarnog oglašavanja, te ostalog, ako se smatrate prozvanim da vama psujem mater, to je vaše osobno mišljenje, a ja po zakonu o slobodi mišljenja i govora se imam pravo izraziti onako kako taj trenutak mislim.
Isto tako kako je i Vaša djelatnica sa čistom ekavicom razgovarala samnom kao da se spustila iz Zvezdare ili Karađorđevog brda. Ovdje je službeni jezik hrvatski i svoje dijalekte zadržite za sebe.
Želite li me tužiti za moje izjašnjavanje mišljenja, samo izvolite.
Trenutačno skinite sa moje supruge i sa mene neopravdana zaduženja i izvolite nadoknaditi troškove za 6 relacija Dubrava-Velesajam i obrnuto u iznosu za svaku relaciju po 250 kuna, te izgubljeno vrijeme i čekanja u redu zbog nepoštivanja čl.98 zakona o telekomunikacijama 700 kuna, sveukupno 2.300,00 kuna.
I ako Vam to nije dovoljno, navesti ću Vam jako puno toga, ako već jednom ne pustite moje prezime na miru, a popratiti ću i sa slikama ilegalnih odašiljača.
 
Poslao:
Ivan
objavljeno:

15.09.2007.

   
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present