Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

LABOR CENTAR

Mnogi su vjerovali da će privatne zdravstvene klinike poboljšati katastrofalno stanje u hrvatskom zdravstvu.

 

No to se iz nekog razloga, ipak nije dogodilo.

 

Druga opasnija strana te priče je to što neki zdravstveni djelatnici, a posebno doktori, svoju prisutnost u državnim bolnicama koriste samo zato da bi pacijente nagovarali da sve preglede ili operativne zahvate obave upravo u onim privatnim klinikama, koje se nalaze u njihovom vlasništvu.

 

Sukob interesa - ne gospodo ja to nisam spomenuo.

 
 

Labor centar, Klinika za medicinsku dijagnostiku

 

U petom mjesecu trudnoće, ne želeći čekati u pretrpanim hodnicima zarazne bolnice, odlučila napraviti test na toxoplazmu gondii u gore navedenom laboratoriju.

Kako imamo kućnog mačka, doduše cijepljenog, kastriranog, koji ne izlazi iz stana nisam ništa željela prepustiti slučaju budući da mi je ovo bila prva trudnoća koju smo dugo i željno iščekivali.
Dakle učine mi tamo test imunofluorescencije i nakon 10 dana uslijedi poziv dr. Mislava Brazde koji mi ozbiljno objašnjava kako je test loš, kako kod mene nije otprije utvrđen Igg koji bi upućivao na izloženost nametniku nekad u prošlosti već da sam se zarazila upravo sada u trudnoći, te da će moje dijete vrlo vjerojatno imati svakojaka teška oštećenja.
Šalje me na ponovno testiranje u zaraznu bolnicu dr. Fran Mihaljevi jer oni imaju mnogo sofisticiraniju i točniju metodu testiranja Elisa testom i neka mu se javim potom.
Mislim da ne moram ni objašnjavati kakav sam strah i stres doživjela tada punih dva tjedna čekajući nalaz iz zarazne.
Dakle taj nalaz bio je potpuno negativan. Doktori iz zarazne su me obavijestili da mnogi takvi testovi iz privatnih laboratorija daju pogrešne rezultate, da se zna dogoditi da su im reagensi stari i da se umirim jer da pod takvim stresom pati moja bebica.
Ja takva iscijeđena, ali sretna nazovem dr. Brazdu iz Labor centra, a on umjesto da se razveseli što nikakva opasnost ne prijeti mojoj bebi hladno mi odgovori da on na mom mjestu ne bi bio tako opušten i vjerovao Elisa testu i Zaraznoj, kojoj me sam poslao uzgred budu rečeno.
Takvoj reakciji se nisam nadala i ostala sam u šoku. Ne samo da sam uzalud platila 400,00 kuna testiranje kod njega, već sam sada dobila i hladnu pljusku.
Niti jednu riječ isprike nisam dobila, a beba i ja smo pretrpjele takav šok da se i danas naježim kad se svega sjetim.
Dakako moja djevojčica se rodila posve zdrava, a ja svima neprestano pričam da zaobilaze Labor centar u velikom luku, te dr. Brazdi i tehničarima poručujem da je ljudski pogriješiti, ali je isto tako ljudski i moralno priznati svoju pogrešku. Kao i ispričati se zbog toga
 
 
Poslala:
Romina
objavljeno:

15.09.2007.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present