Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

Kako sam postao lopov

Prvi dio ove priče, odnosno objašnjenje činjenice da je naš čitatelj zahvaljujući velikoj "ljubaznosti" Konzumovog osoblja, te gluposti RFID čitača završio i na policiji, moći ćete pročitati ukoliko svojim mišem kliknete na slijedeći link:

 

Kako sam u Konzumovom dučanu postao lopov ?

 
 Ima Boga ili RFID Again ! 
Neki se vjerovatno sjećaju kada sam napisao da su mi u robnoj kući u kesu u kojoj je bila blitva i koja je visjela na kukici za odložiti robu dok sam ja kupovao uvalili "minu". Kada sam izlazio oglasio sealarm, sve sam pregledao dok nisu pokušali blitvu i u njoj je bila prazna vrećica od Twins čokoladice i u njoj umotan RFID tag. Kreteni si zvali policiju iako sam im pokušao dokazati da nema nikakva raloga
niti logike da to napravim.
Uglavnom je policija došla, upišali se od smijeha, pošto je bila službena prijava otpeljali me u postaju, ja im objasnio kako i zašto, malo se nasmijali i vratili me nazad.
Danas ponovo bio na pijaci, kupio nešto tehnike.... i na povratku
svratim nešto kupiti u robnu kuću kad drekne na ulazu alarm. Doletješe do mene što imam.
Imam svoju kesu. Što je u kesi. E, to je moje privatno i tu ne dozvoljavam da gledate. Sigurno ste nešto negdje kupili pa svira. Možda sam kupio ali što se vas tiče.
Kupi se red na blagajni jer su one oko mene pa im pokažem kutiju s San Disk Extreme III karticom, a otpozadi se koči naljepnica s oznakom RPRID iako fizički bitno drukčija od njihove ali radi na istoj frekvenciji.
I sad one konstatiraju/pitaju da će to opet svirati kad izađem.
Neka svira, što me briga.
Vele da one znaju ali da ne znaju druge.
Ja ću izaći pa neka zovu policiju ako žele pa onda ja pravim prijavu jer sam se mjesec dana nakon njihova bezobrazluka pipao po džepovima prije nego bih izašao da govno ne drekne.
Alarm je dreknuo pri izlasku, ja se nisam osvrtao, one su nešto zavikale ali već sam bio vani.
BTW. Policija nije došla po mene
  
  
 
Poslao:
hombre
objavljeno:

15.06.2007.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present