Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

Sudeći prema reakcijama razočaranih i ozlojeđenih korisnika T-com i njihova usluga Max TV-e uz Vipov Homebox, jedna su od najvećih prevara koja su lukave strane tvrtke ponudile na našem tržištu.

 

Zanimljivo je i to da nikakvih službenih reakcija na tu prijevaru nema, te da su i država i brojne udruge za zaštitu potrošača i ovom prilikom prevarene hrvatske potrošače odlučile prepustili samim sebi.

 

A više o T-comu, njihovoj poslovnoj politici, te postupanju prema korisnicima svojih usluga, reći će vam i stanje u Njemačkoj gdje je ugovor s tvrtkom T-com otkazalo više od 40 posto korisnika njihovih usluga

 

Još zanimljivije je to što su tamo usluge T-coma višestruko jeftinije, nego u našoj zemlji, te što T-com tamo, ni ne smije, a ni ne može prodavati neispravne i problematične uređaje i usluge, poput onih koje s blagoslovom hrvatskih političara prodaje u našoj zemlji.

 
 Toliko o Max TV-u... 

Evo već skoro godinu dana koristim vaš Max-tv i želio bih sa vama malo podijeliti svoje duševne boli i noćne more.

Naime vaša usluga je sve samo ne usluga. Uslugu ste valjda htjeli napraviti mojoj bivšoj ženi da me vrag što prije odnese jer pretpostavljam da su to njene intimne misli. Ne znam samo što sam to vama učinio da me tako kažnjavate. MAX-TV. Prevara stoljeća koju ja iz mjeseca u mjesec uredno plaćam jer sam vezan ugovorom. Ako prekinem taj ugovor onda plaćam cca 1500,oo kn (ne znam zašto) a uredno sam platio i uređaj (koji je po riječima operatera još u fazi testiranja) i instalaciju tog jako lošeg uređaja.
Malo o uređaju. Brzina mu je otprilike kao prvom računalu koji je napravljen a uvelike podsjeća na usporenu snimku golova samo što je ovaj vaš 10-tak puta sporiji. Taman kad učita program i čovik se fino namjesti da pogleda tv nakon naporna dana a ono slika sleđena.
Nazoveš operatera na broj 08009000 i on ti kaže da je kod njih sve u redu i da uređaj resetiraš tako da ga isključiš iz struje. Nakon što se isključi moraš pričekati nekih bijednih 15-tak minuta i opet imaš sliku te se sav sretan ko mali prasac ponovno zavališ u fotelju i pokušaš shvatiti radnju filma jer je već prošlo nekih 20 min. Ako imaš sreće to će se desiti samo jednom u toku večeri a ako nemaš kao ja onda će ti se todesiti najmanje 5 puta tokom večeri.
Sreća max-tv ima videoteku na kojoj možeš pogledati sve one stare i dosadne filmove koji su na tv-u reprizirani po 10-tak puta. Uz to što im je cijena veća nego u videoteci (10,12,15 kn) na svako drugom filmu slika se zamrzne te moraš prebaciti na tv pa se onda opet vratiti u videoteku da bi nastavio gledat započetoa svako prekidanje i ponovno učitavanje oduzme svega nekih bijednih 10-tak min.
Imate filmove na svu sreću koje moraš prekidat samo 20 puta ali to i nije loše jer na kraju ispadne cjelovečernji film od 20-24 sata.
Omjer filmova u videoteci je 10 naprema 1 u korist pornića(15 kn) i to je raj za bogate drkadžije sa jakim živcima. Unaprijed se ispričavam svima jer sam sad totalno popizdio. Ako ima gramatičkih pogrešaka cijenjena gospodo BOLI ME KURAC.
Živci su mi otišli od vašeg usranog max-tv-a a sve to uredno plaćam iz mjeseca u mjesec jer sam vezan ugovorom koji mene obavezuje da ga plaćam a vas obavezuje da ga naplaćujete bez obzira koliko bio loš.
Pri zadnjem javljanjuoperateru(prije pola sata)veli mi da mogu putem maila poslati prigovor i to su sva moja prava u ugovoru koji ako prekinem mora platiti. Znači u govnima sam svakako. Slobode su mi ograničene jer je ugovor pisan na moju štetu.
Ostaju mi samo slobode govora. E pa to mogu iskoristiti na slijedeći način. U svom adresaru imam preko 200 mail adresa pa ću ovaj mail poslati svima znanim i neznanim te ih zamolit (ako hoće da im i dalje šaljem one smiješne mailove) da ovaj prigovor proslijede svima znanim i neznanim. Pa će i ti znani i neznani to proslijedit svima znanim i neznanim pa će svi ti znani i neznani skužiti da je taj max-tv jedno obično govno umotano u reklamni celofan za jednu kunu(uređaj koji ne valja platiš ustvari 300 i nešto kuna).
Koristeći i dalje svoju slobodu govora a nemoćan da bilo šta drugo napravim citirat ću Šešelja u Haškom postupku te vam poručiti.
MOŽETE SVI DA MI POPUŠITE KUVAC UKLJUČUJUĆI I ONU BITANGU MAX -TV.JEBEM VAM MRTVU MAJKU LADNIM KURCEM SVIMA DILJEM EUROPE GDJE GOT POSTOJI T-COM I MAX -TV.
Sad kad sam malo olakša dušu idem resetirati vaš uređaj po osmi put danas ili ću izabrati film iz vaše bogate naftalinske videoteke pa se sa njim natezat do kasno u noć. Nadam se da mi ne zamjerate na slobodi govora i na onom " jeben vam" jer vi mene jebete iz dana u dan i ja vam to uredno plaćam.
Sa poštovanjem Ivica Šitum,Šimićeva 64 (uređaj je na gazdaričino ime Paškvica Makale) 21000 Split. jmbg 2705965381903.
  
 
Poslao:
Ivica Šitum
objavljeno:

15.03.2007.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present