Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

Ne čudi li vas činjenica da u vrijeme dok su novine pune natpisa o djelotvornosti i učinkovitosti takozvanog "Zakona o zaštiti potrošača", tvrtka T-com i dalje nekažnjeno i nesmetano maltretira svoje korisnike.

 

 

 

 
 T-com - što mi je činiti? 

Imam zanimljivu situaciju, pa da ne duljim, ukratko, prošle godine u 7-om mj. tražio sam prelazak sa ISDN-a na Halo zbog uvođenja ADSL-a.

Prilikom razgovora sa SZK, čovjek mi predloži da potpišem ugovor na 24mj. i da ću dobiti još 41 minutu besplatnog razgovora na ovih 150min (paket Halo super 150).
Pristao sam i potpisao ugovor koji je došao na
moju adresu nakon određenog vremena, i cijelo vrijeme sam mislio da imam tih 41 dodatnu minutu sve do prije par dana kad sam prvi put probio besplatnu minutažu.
Zaračunali su mi sve razgovore u fixnoj mreži koji
su bili obavljeni nakon isteka 150 besplatnih minuta, a ne nakon 191 minutu.
Pozvao sam oper SZK i ženska mi kaže da ja uopće nisam u obvezi na 24mj. biti njihov korisnik niti imam te dodatne minute. Nakon što je malo preispitala situaciju, došla je do zaključka da je njen kolega od prošle godine nekako izostavio označiti na ugovoru da potpisujem na 24 mj. i da dobijam tih 41 minutu plus.
Znači, lik me je zajebo do kosti tj. obmanuo.
Napisao sam prigovor i poslao im ali što da radim dalje ako
oni odbiju priznati svoju pogrešku što je naverovatnije da će se
dogoditi?
Jel tu može iće neka tužba ili što?
 
Poslao:
Mali stric
objavljeno:

15.03.2007.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present