Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

Kao i većina stvari iza kojih stoje hrvatska vlada i hrvatski političari akcija "Kupujmo hrvatsko", pretvorila se u još jedan način prevare.

Kao posebnu zanimljivost istaknuti ćemo i to da smo na službenoj stranici akcije "Kupujmo hrvatsko", pronašli i podatak da je čak i bezalkoholni napitak po imenu "Coca cola", originalan hrvatski proizvod.

 

 
 Kupujte hrvatsko - da bi bili prevareni 

Kao i svaki put, između nekoliko proizvođača žarulja izaberem one od TEŽ-a tek toliko da podržim domaću proizvodnju, još im je kutija ofarbana u hrvatsku šahovnicu tako da kupac svakako dobije dojam da kupnjom te žarulje kupuje domače.

Kadli sam stigao doma došla mi jedna ta kutija u ruku i čitam na njoj zemlja porijekla: "PRC" . Pomislim zar ne bi trebalo pisati Croatia ?
Ipak šahovnica je tu !
Kontam ja, kontam kakav je to PRC, ovo C bi možda moglo biti Croatia, i onda se dosjetih...
PRC = People's Republic of China.
Toliko o šahovnici na kutiji. Slijedeći put uzimam Philips
bez šahovnice.
A vi i dalje ako to baš želite - kupujte hrvatsko da bi bili prevareni !
 
Poslao:
yesMaster
objavljeno:

15.04.2007.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present