Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

Neovlašteno baratanje podacima svojih korisnika u većini civiliziranih zemalja doživljava se kao krivično djelo. No u ovom slučaju riječ je o Hrvatskoj, koja još dugo neće biti civilizirana zemlja, pa T-com i slične tvrtke to koriste.

 
 A gdje je tu moje pravo na privatnost 

Znam da nisam jedini, ali dobio sam poziv na mobitel od strane VL za nekakvu anketu, lala i tako dalje uglavnom znali su sve moje podatke, a fora je da sam pretplatnik i da je moj broj do sada bio tajan.

Nazovem ja korisničku službu i saznam da moj broj odjednom više nije tajan.
Što učiniti jer je očigledno došlo do povrede mog prava na privatnost.
Smiju li privatne i državne tvrtke samo tako raspolagati s podacima o svojim korisnicima?
Zašto mi korisnici moramo T-comu davati podatke s osobne karte (matični broj i drugo), kad se zna da pravo na pregled tih podataka ima samo policija i državne službe?
Hoće li T-com u nekom budućem telefonskom imeniku objaviti i moju adresu i matični broj?
Tko i zašto je T-comu dao pravo da maltretira svoje korisnike?
I kad će već jednom T-com nama građanima ove zemlje početi plaćati nadoknadu za korištenje naše telefonske infrastrukture, koju su njihovi Njemački vlasnici i odani im hrvatski političari tako drsko pokušali prisvojiti?
  
 
Poslao:
Suntsu
objavljeno:

15.02.2007.

  
 

Trebalo bi postaviti i pitanje i koliko su T-com i njegova kolonijalna politika u hrvatskoj, zaslužani i za još uvijek jako mali broj korisnika Interneta u našoj zemlji ?

 
 Obračun ADSL paketa  

Mnogi od vas se sjećaju da je monopolist način obračunavanja paketa objašnjavao tako da se novi paket ne naplaćuje sve dok se ne iskoristi više od njegove polovice. E pa više nije tako.

Ja sam na start paketu, znam da sam oko 30. 1. bio na cca 1,6 giga pa sam odlučio sinuti nešto više sadržaja jer ima se fore do 2,5 za treći paket.
Iznenadio me račun sa tri naplaćena paketa za siječanj. Na webu mi ispisuje potrošenih 2,1 giga za 1. mjesec. Naravno, poziv SZK otkriva da se s naplaćivanjem cijelog započetog paketa započelo od posljednjeg povećanja brzina/prometa. Naravno, o tome se nije trubilo u reklamama.
Eto, obratite pažnju.
Plus što je na SZK bio neki prilično bezobrazan i nadrkan klinjo što je netipično za njih. Do sad su svaki put bili izuzetno korektni, uslužni i ljubazni.
A tko mene pita jel hoću Internet?
  
 
Poslao:
Genijalac
objavljeno:

15.02.2007.

  
 

Ova slika koju smo skinuli s službenog T-com portala otkrila nam je odakle potjeće ime T-com (Trainning coommand) no i objasnila mnoge detalje vezane uz odnos te tvrtke prema svojim korisnicima.

 
 T-Scum ekipica 

Danas žena i ja dobijemo račun od T-Kobile i vidim da je veći od uobičajenog.

Zovem Službu protiv korisnika i krava mi kaže da sam uključio opciju Najdražih 7.
Pošto je to meni prvi glas i uopće ne znam kako se to uključuje niti me to zanima, kravi 7x kažem da ja to nisam aktivirao. I ona meni to isključi, a ja na račun dragih
nam smradova moram uplatiti 2x25kn.
E sada da se hebem sa raznim društvima tipa Potrošač i njihovim službama to mi se ne da . Ionako svi mi znamo tko stoji iza njih i tko ih plača.
Prešao bih na Vip ili Teletinu, ali su mi skoro svi u imeniku 098.
Eto, samo toliko da se zna...
Btw, bio sam njihov djelatnik deset godina pa mi se još više gade. A i vama bi, da znate kakvi tamo rade.
Čast izuzecima.
 
Poslao:
Keyser Soze
objavljeno:

15.02.2007.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present