Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 
 

Primjer poduzeća Lesnina(Zg), dokaz je da šlamperaj i loše poslovanje nije toliko povezano s socijalizmom, koliko su nas neki u to pokušali uvjeriti .

 
 Tako mi i treba kad kupujem u "LESNINI" 

Priča ide ovako - prošlo ljeto (8mj.) smo u Lesnini (ZG) odabrali kutnu garnituru ( rok isporuke 2-3 mj.).

Početkom 10 mj. Dolazi obavijest da je garnitura stigla i da osim predujma, moramo platiti ostatak računa. Plaćamo na 6 rata, a dva dana kasnije nam dostavljaju krivu garnituru. Umjesto lijeve, desnu!
Isprika, naša greška, te mi nakon još dva tjedna šalju drugu-ovaj puta krive boje. I tu vračam, da bi nakon još 10-tak došla ponovno stigla kriva, opet desna! Sada nude zamjensku, jer moraju ponovno naručiti ali sada to neće biti 2-3 mj. već do Božića, vjerojatno.
Naravno da nije stigla ni do Božića, (a kako nam je rečeno - u Slo- Lesnini nisu radili do 15.1.2007). Konačno je ipak stigla jučer, i opet kriva - desna.
Sada sam već totalno lud ponovno vratio garnituru, i dao im ultimatum da ili vrate novce ili da mi otpisu zadnju ratu (koja stiže u 3mj.)
Nisu pristali na popust, već će mi vratiti cjelokupni iznos.
Ja se sad pitam i da li imam pravo na nekakvu kamatu za period u kojem su oni raspolagali mojim novcima, prvo predujmom a onda i sa 5 rata (peta rata stiže na naplatu početkom 2 mjeseca) ili ne?
  
 
Poslao:
Eugen
objavljeno:

15.02.2007.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present