Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

Vrlo čudan način obračuna vremena telefonskih računa govori nam da i djelatnici T-coma koriste precizne i točne satove, poput ovog Dalijevog na slici

 
 SEKUNDA PO SEKUNDA - CEH OD 2.591 KUNU 

Kada je Ružici Frančić u Orahovici poštar donio telefonski račun za studeni za paket Halo super 60, zamalo nije pala u nesvijest. Računi su dosad bili između 150 i 200 kuna, a ceh za studeni dosegnuo je 3.301,03 kune.

Od 954 poziva 864 upućena su na broj 060-881188, za koje treba platiti 2.591,60 kuna plus PDV. Preko tog telefonskog broja Nova TV provodi nagradnu igra Nova lova, a s točnim odgovorom na nagradno pitanje moguće je dobiti 500 kuna.
Početkom studenoga suprug i ja gledali smo nagradnu igru Nove TV, pitanja su bila dječja, na koje gotovo svatko može odgovoriti. Kako ni ja ni suprug nismo zaposleni, živimo od 991 kune, što dobivamo s burze, odlučili smo da pokušamo sreću. Dolazi Božić, pa bi nam 500 kuna dobrodošlo.
Nisam znala sistem i, kad bih nazvala, čula sam poruku - pokušajte ponovo. U dva tjedna nazvala sam oko 300 puta, a kada sam vidjela da liniju ne mogu dobiti, prestala sam.
Prema ispisu, gotovo 80 posto telefonskih poziva Novoj TV trajalo je jednu sekundu, a pravu telefonsku vezu sa (ne)sretnim telefonskim brojem 060881188 uspjela je ostvariti samo nekoliko puta.
 
Poslao:
Tihomir Marić
objavljeno:

15.01.2007.

  
 

Činjenica je da politka poslovanja njemačke tvrtke T-com sve više sliči na priglupi RTL-ov reality show po imenu "Big brather".

Činjenica je je njemačke tvrtka T-com bila sponzor istoimenog showa.

Činjenica je također da T-com svojim načinom poslovanja sve više ugrožava ljudske i osobne slobode svojih korisnika.

No postavlja se pitanje što je slijedeće:

Tko zna možda neki novi "Jasenovac" za one koji ne plate telefonski račun.

 
 ZAMJENA SIMPA KARTICE 

Čujem u jednoj mobitelskoj trgovini kako prodavačica kaže nekoj ženi da je zamjena narančaste simpa kartice u rozu - besplatna. S obzirom da ja imam još onu crvenu iz 90 i neke (kojoj kad upališ mob treba prvo jedna minuta da se kartica "zagrije", reko dajte i meni onda zamijenite.

I zamjeni ona meni, uzme staru, aktivira i da mi novu i kaže da potpišem neki papir. I ja kreten, kao da mi je prvi put, potpišem bez da pogledam šta ima na papiru.
Uzme žena papir i pita za ime i prezime da još upiše.
I ja normalno - šta vas boli k. kako se ja zovem. Da hoću da znate kako se zovem onda bi još prije 7-8 godina prijavio ime i dobio 25 kuna na račun. Naravno, moj odgovor se odnosi na T-scum, a ne na tu mobitelsku radnju. I natezanje, vamo, tamo, ajd i tak svugdje ostavljam taj mobitel, pa ako "neke" službe već žele moj broj, već ga i imaju. Osim toga nisam mafijaš, pa i da imaju, to me ne brine previše, ali je osjećaj ipak ljepši kad ti broj imaju samo oni kojima daš svoj broj.
I nije to ime i prezime problem, već kad sam ga ja rekao, kaže žena, još mi samo recite koji mobitel koristite i koji je serijski broj mobitela?
ŠTAAAAAAAAAAAA!!! PA JESTE VI NORMALNI!!!!
Ja poludio. Pokušao sam ostati smiren u najvećoj mjeri koliko sam mogao, ali sam im dao do znanja da mi nije na kraj pameti tu informaciju reći.I kaže žena da onda nemogu izvršiti zamjenu kartice, jer ne može predati taj papir, bez ispunjena ta dva polja. I ja reko ok, vratite mi staru karticu. Kaže ta kartica je upravo odjavljena - izgubili ste broj. E ja
tek onda popizdio.
Ja poludio. Pokušao sam ostati smiren u najvećoj mjeri koliko sam mogao, ali sam im dao do znanja da mi nije na kraj pameti tu informaciju reći.I kaže žena da onda nemogu izvršiti zamjenu kartice, jer ne može predati taj papir, bez ispunjena ta dva polja. I ja reko ok, vratite mi staru karticu. Kaže ta kartica je upravo odjavljena - izgubili ste broj. E ja
tek onda popizdio.
I opet se počeli natezati, uključio se i drugi prodavač sa nekakvom opaskom da mora da sam kriminalac kad tako štitim svoje podatke, reko to onda znači da svi koji nisu kriminalci nemaju pravo na zaštitu privatnosti? A žena meni kako su to podaci koji služe samo u statističke svrhe. Statističke!?? Ženo, ja PODUČAVAM statistiku i metodologiju
znanstvenog istraživanja!!! Serijski broj mobitela ne može ulaziti u statističku obradu podataka! To nije podatak koji se može statistički obrađivati! Još proizvodžač i model, ajde, ali serijski broj!? Ma i mobitel nije švercan, kupljen u HG spotu, ako je zbog toga, ali - NEDAM I TOČKA!!
Anyway, pade meni na pamet da nađem kod kuće stari mobitel koji se ne koristi i da im dam taj broj, kaže žena ok, ja im mailom poslao i na kraju je to riješeno. Ja se ispričao i rekao da nemam ništa protiv nje osobno, ali je "na liniji vatre" između mene i T-scuma, ona se ispričala na nervozi i da ju shvatim i ajde, sve se riješilo.
I sad ja vas pitam, ko tu koga jebe?
 
Poslao:
222 bita
objavljeno:

15.01.2007.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present