Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

Zanimljivo je i to da T-com uslugu pod nazivom "Max TV" reklamira krilaticom "Maksimalno ljepljivo"

No jedino što je u toj usluzi "Maksimalno ljepljivo", je dvogodišnja pretplata iz koje će T-com izvući veliku korist.

S jedne strane ta će usluga baš kao i loši modemi, koje vam je T -com skupo prodao vrlo brzo zastarjeti. Pojaviti će se nove i bolje tehnologije, a vi će te kroz te dvije godine morati skupo otplaćivati sve svoje zablude.

No ono najiritantnije je to što T-com i tu uslugu reklamira na taj način da navodeći cijene svojih usluga bez PDV-a, kamata i ostalih načina prervare, vara svoje korisnike

 
 Max TV-obmana 

Evo već gotovo 20 sati mi ne šljaka pola stanica na tom max TV-u. No nije ni to sve.

Na osnovu reklame, a pošto Novu loše hvatam odlučih se za max TV. I gledam ponudu, sve med i mlijeko. Jedini uvjeti koje spominju su dostupnost i scart priključak na Televizoru. Sve se slaže. I prijavih se ja.
I pitam frajera u T- centru da li će osoba mojih sposobnosti i znanja-dakle prosječan građanin moći shvatiti kako se barata sa daljinskim Max TV-a i da li će moja Internet veza biti kao i do sada tj. da li gledanje televizije utječe na internet i obrnuto. Zaposlenik sav blagoglagoljiv, sve je u redu, vi samo potpišite ugovor za dvogodišnje ropstvo maxTV-u i ostalo je naša briga. Dolazimo za najviše 30 dana.
I zaista za desetak dana dolazi njihov ljubazni majstor. I sve to spoji i za divno čudo max TV radi i čak sam, bez problema kroz svega nekoliko sekundi uspio pronaći slobodni TV-video-DVD kanal. I ja sretan.I pitam frajera kako sa Internet priključkom. Veli imate na našem CD-u drivere koji vam trebaju. Ja malko gledam a on veli da on ne smije dirati compjuter stranke, da im je to najstrože zabranjeno da može zato dobiti otkaz. Ja ga pitam da li će to raditi.On vadi svoj lap-top i spaja se i stvar kao šljaka.tj. valjda je šljakala jer mi je pokazao neke svoje stranice(koje je doduše mogao imati i
u memoriji).
I dobro ja potpisujem, on odlazi i pokušavam se spojiti. A ono
neide i neide, prođe sat, dva, ne mogu se spojiti. Nakon nekoliko sati zovem njihov besplatni telefon..I frajer mi ljubazno nešto tumači ali ja ne shvaćam i velim znate ja nemam Windowse XP,a on meni - nemate?????,jao ja
onda ne znam kako da se spojite????Ja velim vi u vašim reklamama spominjete da moram imati scart priključak ali vrstu operativnog sistema nigdje niste precizirali niti mi je bilo tko o tome što spomenuo!!!!! Čovjek ne zna što bi rekao. Nakon nekog vremena ponovo zovem help telefon. Čovjek(drugi) ljubazan i veli nema problema samo se spojite na vezu i skinite neki pomoćni programčić, driver ili tako nešto-a ja velim ali ja vas zato i zovem jer se ne mogu spojiti. A on ako se ne možete spojiti, ne možete skinuti drivere i ne možete biti onda normalno spojeni.....
I što mi je preostalo. Jednostavno sam prekinuo vezu sa novim modemom za TV ,žice prospojio na stari modem a adsl i internet šljaka ali nema televizora. Kad hoću gledati taj max TV moram se prospojiti na novi modem ali onda ne mogu na internet. Ajde valjda ću pokušati to srediti nakon nove godine. Ali sinoć osim nekoliko naših kanala ostali -veza je trenutno nedostupna..
Max TV jedno je veliko razočarenje. Pregrmiti ću nekako tih 24 mjeseca ali to mi nije trebalo.
Oni napominju da se osobe koji imaju noviji kompjuter sa mrežnom karticom bez problema i drivera mogu spojiti na internet. No trebali bi napomenuti i onima koji nemaju najnoviji kompjuter da će imati problema a oni to jednostavno prešućuju.
 
Poslao:
Kugla
objavljeno:

15.01.2007.

  
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present