Preporučen rezolucija 1200 x 960 Sadržaj se mijenja jednom mjesečnoDatum posljednje objave15.09.2007.
 
Stalne rubrike
Naslovna stranica
Sistemski servisi
Pritužbe
Komentari i prijedlozi
Izgubljeno-nađeno
Oglasnik
Web stranice istog autora
Psi za neznalice
Žene svijeta
Izrada web stranica
Fotomodeli
CD o psima
The Doors
Anketa
Za koga bi ste glasovali ?
  
  
 

Ovo je rubrika u kojoj ćete svi vi moći iskazati svoje nezadovoljstvo. Bilo da je ono izazvano nekim proizvodom, uslugom, djelatnošću ili nečijom izjavom i postupkom. Jedino ograničenje koje postavljamo pred vas je to da ne smijete imati dlake na jeziku, te da morate pošteno reći što vas je sve razočaralo kod tog proizvoda, usluge ili osobe. Zasad sve vaše priloge zajedno sa slikama za koje želite da se objave pošaljite na moju E-mail adresu koja je slijedeća: NenadGrbac@hotmail.com i vaš prilog će već kroz dan ili dva biti objavljen.

  
 

Slike koje nam je poslala gospođa Anita Golubić nalaze se odmah ispod teksta, a članak po imenu "Moje iskustvo s doktorima u Petrovoj bolnici", možete pročitati ukoliko svojim mišem kliknete ovdje.

   
 
  Moje iskustvo s doktorima u Petrovoj bolnici 2  
 

Drugi dio članka "Moje iskustvo s doktorima u Petrovoj bolnici", započet je E-mailom koji je stigao na našu adresu, a u njemu je pisalo samo ovo:

 

 

Poštovani?

 

Hvala na objavi mog članka. U privitku Vam šaljem sliku ploda nakon pobaćaja ( U Ljubljani) te se iskreno nadam da će je dr. Simunić nekako vidjeti i shvatiti svoju pogrešku.

 

Hvala

 

  A uz slike stiglo je i pismo koje je gospođi Golubić napisala slovenska liječnica Nataša Tul, koje također prenosimo samo zato da bi doktor Šimunić ili neki drugi hrvatski liječnici shvatili kako bi se svi oni zapravo trebalo odnositi prema pacijentima.
 

 

Draga Anita i Goran,

 

Šaljem vama fotografije koje smo snimili odmah nakon pobaćaja. Nadam se da ste dobro i da vas ove fotke neće previše zbuniti. Nalazi histopatologije će biti prije mjesec ili dva i ne znam, dali će biti opširni ili smo orijentacijski. Kada ih dobijem, vam javim.
Ako nešto treba - tu smo.

 

puno pozdrava i od prim Cerarja.

 

   
   
 
Poslala:
Anita Golubić
objavljeno:

15.12.2006.

 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present